تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 19 از 287 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام عزیزان

چه عجب بابا دوباره به این تاپیک سر زدید...فکر کردم دیگه تاپیک خوابید....

Iron sheik کشتی گیر اصیل ایرانی که سالها در wwf کشتی می گرفت و از پرافتخارترین های کشتی کج محسوب می شود شب قبل در ناباوری تماشاچیان همراه با Partner (هم تیم) سابق روسی خود Nikolai Volkoff و طبق معمول با پرچم مقدس ایران وارد سالن شد.او سالها پیش با شجاعت تمام در میان رینگ ایستاده و در حین تکان دادن پرچم ایران به امریکا توهین می کرد.او به تقلید از سالهای دور مشغول اهانت به امریکا بود که مسئولان برقراری امنیت سالن جلو او رو گرفتند.صاحب کمربندهای WWF Heavywight Champion و WWF Tag Team Champion اکنون بازنشسته wwe است.

========================================
    ========================================

Last edited by SIMON137; 25-08-2007 at 16:05.

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

دارک مچ 1:
    Rosey vs. Johnny Jeter

ابتدا روزي وارد رينگ شد و ميکروون رو برداشت درباره حضور مجددش صحبت کرد او گفت معلوم نيست دقيقا به کدام کنسول برم اما به احتمال فراوان به راو ميرم......سپس بازي شروع شد در اين مسابقه روزي بسيار آماده کارکرد.ابتدا به حريف خود يه پاوراسلم زد بعد او رو به گوشه رينگ برد روي سر او کارکرد بعد با يه بک بادي دراپ حريف رو تا مرز پين پيش برد اما حريف مقاومت کرد و پين نشد.جاني عضو سابق اسپريت اسکواد با يه رول آپ به بازي برگشت بعد يه دراپ زد اما روزي بسيار قاطعانه با يه بيگ بوت فن او رو پاسخ داد سپس با زدن يه پاور اسلم ديگه در هفتمين دقيقه برنده بازي شد

.................................................. ................................................
    دارک مچ 2:
    Dave Taylor & Paul Birchill vs. The Daltons (Jesse & Festus)
    بازي رو ديو تيلور و جس دالتون شروع کردند در اين بين جس گمنام بهتر نشان داد و چند دراپ کيک به ديو تيلور زد سپس پائول بورچيل به داخل اومد در حالي که او حريف رو اسير تجربه و ضربات خود کرده بود جس رفت به برادرش دست داد و او اومد بازي داشت پاياپاي دنبال مي شد که بورچيل با زدن فينيشير خودش بازي رو تموم کرد...بردران دالتون در اين بازي خوب کارکردند

.................................................. ..................................................
    اسماک دان

ابتدا مايکل کول و جي بي ال وارد شدند و پس از خوش آمدگويي آهنگ مخصوص اسماک دان زده شد....سپس ويدئوهايي از کلمبيا و اين کشور پخش شد.........مردم در حال خوشحالي بودند که وينسه در ميان استقبال نسبتا خوبي که ازش به عمل اومد وارد رينگ شد......طبق معمول هميشه کوچمن مشاورش هم با او بود........سپس وينس با ژستي مشابه زنان ميکروفون رو گرفت و گفت:من کماکان بدنبال پسر عزيز و نامشروع خود هستم........او گفت کوچمن در حال بررسي و کمک به من هست و من از شما هم درخواست دارم به من کمک کنيد........تماشاگران شروع به هو کردن و مسخره کردن او کردند........سپس وينس ادامه داد من هنوز به نتيجه قاطع اي دست پيدا نکردم .....من بي صبرانه منتظر پيدا کردن پسر عزيزم هستم......سپس کوچ ادامه داد من فکر مي کنم اون پسر خوشبخت ترينه تو دنيا چون پدري مثل وينس داره....وينس نمونه ي کاملي از يک پدر هست......سپس آهنگ کين زده شد و مک من و کوچ ترسيدند......کين با کنايه گفت سلام پدر بي فرزند......بعد ادامه داد هفته پيش فينلي به من حمله کرد و من بسيار عصبي هستم و خواهان بازي با او هستم.....وينس گفت کين تو هفته پيش هم به من گفتي بابا و من خوشم اومد اگه يسري مسائل نبود باور ميکردم پسرم هستي و حال مي خوام اون کارت رو جبران کنم تو و فينلي در سامراسلم بازي مي کنيد.....و باتيستا و فينلي امشب در مين ايونت بازي مي کنند .....من فقط پسر ميخوام چون دخترها مثل استفاني احمق و ضعف هستند....اغلب استارها کنار رينگ بودند.....سپس مسترز اومد و مک من گفت اين ميتونه پسرم باشه يه عکس از 15 سالگي مسترز نشون داده شد و وينس گفت نه اين پسرم نيست فقط گردنش به من رفته ....سپس مسترز درخواست بازي مسترلاک با کين کرد و مک من پذيرفت اين بازي در مقابل چشمان مک من برگزار شد و مسترز در حال مسترلاک زدن بود که کين اون رو شکست و با يه چوکسلم کارش رو ساخت......در حالي که چاک پالامبو و فينلي کنار رينگ بودند ....مک من نگاهي انداخت و گفت چاک تو و مسترز الان بازي مي کنيد.......... من و کوچ هم همچنان دنبال پسرم مي رويم

.................................................. ..................................................
    تيتانترون تيکر پخش شد

چاک در مصاحبش اعلام کرد که عاشق تيپ American Badass آندرتيکر هست براي همين با موتور مياد

Chris Masters vs. Chuck Palumbo

چاک بازي رو سيار قاطع شروع کرد او يه بيگ بوت به مسترز زد سپس مسترز يه کلوزلاين به او زد بعد چاک با يه نک بريکر به بازي برگشت ......مسترز سعي کرد که مسترلاک رو اجرا کنه اما چاک بسيار قدرتي نشون داد و نگذاشت که مسترز چنين کاري بکنه...چاک يه ياکوزا کيک به مسترز زد بعد يه پاوراسلم و يه کلوزلاين به مسترز زد و سرانجام با يه پاور بمب مسترز رو پين کرد چاک بسيار آمده و سرحال عمل کرد......

.................................................. .................................................
    پروموي بازگشت مستريو پخش شد

Funaki vs. Chavo Guererro

بازي اصلا جذاب نبود ..........فوناکي استار عيف اسماک وارد رينگ شد سپس چاوو با لباس و ماسک ري اومد بازي داشت متپيش ميرفت بيشتر فنهاي پرشي مثله دراپ کيک از سوي هردو ديده ميشد.......سپس چاوو اوم و حسابي فوناکي رو زد و روي زانوي او کار کرد تا خاطره مصدوميت ري رو زنده کنه.......داور هم پس از اينکه چاوو به حرفش گوش نکرد و به کارش ادامه داد دستور دي کيو رو داد تا بازي متوقف بشه.......

.................................................. .................................................
    پروموي ديواسرچ پخش شد

Jamie Noble vs. Jimmy Wang Yang.

در يک بازي سرد ديگر جيمي نوبل موفق شد در بازي که نزديک به 20 دقيقه به طول انجاميد بازي رو به سود خودش تموم کنه.......پس از بازي هورنسوگول اومد و با او کل کل کرد يعني براش ادا در اورد و همين که نوبل خواست بگيره بزنش او سريعا رفت زير رينگ .......بازي نوبل و يانگ يک بازي تماما فانتزي بود..............

مايکل کول گفت ديواسرچ مهيج تر از هميشه در 10 سپتامبر به اين کمپاني مياد

WWE Tag Team Championship: Deuce & Domino w/ Cherry © vs. Shannon Moore & Eugene

اين بازي در حالي به نفع تگ تيم اسماک دان تموم شد که مورخوب کارکرد اما مسخره بازيهاي يوجين باعث باخت تيمش شد........دوس و دومينو موفق شدند بازي رو ببرند.........و موفق شدند کمربندهاي خود رو حفظ کنند......

تيتانترون ام وي پي پخش شد

ام وي پي در حال ورود به رينگ بود که به تدي گفت من آمده ام با همه مسابقه بدم حتي کمربند دارها چون من از همه در اسماک دان بهترم.......سپس تدي گفت تو و مت هفته آينده در مقابل دوس و دومينو بازي مي کنيد به صورت تيمي

BASKETBALL CHALLENGE: MVP vs. Matt Hardy

ابتدا ام وي پي وارد رينگ شد او از خودش و برتري هاش بر استارهاي گوناگون سخن گفت او اعلام کرد ام وي پي استاري هست تکرار نشدني من همه رو خورد خواهم کرد در همين حال يکباره آهنگ مت زده شد او اومد پس از کمي حرف زدن بازي شروع شد و هردو مشغول پرت کردن توپ بودند...در صحنه اي مت توپ رو از روي عصبانت کوبيد به صورت ام وي پي....يکهو دوس و دومينو به هردو حمله کردند و اون دو رو زدند و به اين ترتيب بازي مام ماند......

ويدئوي بازگشت تريپل پخش شد

Brad Allen vs. Mark Henry

براد استاري به مراتب بهتر از حد تصور نشون داد و مقابل هنري بسيار خوب کارکرد اگر او مقابل هنري بازي نميکرد به احتمال فراوون کس ديگه اي(استار کم وزنتر) اگه بود مقابل او براد ميتونست بهتر عمل کنه اما او مقابل هنري باخت....برد از Carolina Wrestling Association به اين کمپاني جديدا اومده و معلوم نيست که بمونه يا بره..........

هنري پس از بازي داشت حرف مي زد و مي گفت از کسي ترس نداره که يهو آهنگ تيکر زده شد و برقها قطع شد در حالي که نور بنفش در روي ورزشگاه بود پروموي جيدي در تيتانترون تيکر ديده شد.......همه منتظر تيکر بودند اما او نيومد سپس هنري با ترس شديد رينگ رو ترک کرد.......

Michelle McCool vs. Victoria vs. Torrie Wilson vs. Kristal

پس از اينکه ديواها لباس خود رو در اوردن و لباسهاي جديدشون رو به نمايش گذاشتند از سوي تماشاگران مک کول به عنوان برنده انتخاب شد و اين باعث عصبانيت رقيبش ويکتوريا شد

Mae Young 84 ساله و از قديمي هاي کمپاني حاضر بود و در معرفي برنده نقش داشت

ويدئويي از درگيريهاي خانواده مک من پخش شد

مين ايونت:
    Batista vs. Finlay

بازي بسيار زيبا و سخت بود فينلي بازي رو در زير کتکهاي باتيستا شروع کرد ابتدا يه کلوزلاين از باتيستا و سپس ضربات پياپي او بعد فينلي با يه بدل به بازي برگشت و در حالي که داشت روي گيوآپ شدن کار ميکرد اين باتيستا بود که با ضربات مهلکش از جمله يه اسپاين باستر به بازي برگشت.........بازي به نفع باتيستا بود که خلي و منجرش اومدن خلي به باتيستا حمله کرد و داشتند او رو با فينلي ميزدند که ريک فلير براي کمک اومد اما کمک که نکرد هيچ کتک خورد در اين لحظه باتيستا عصباني شد و گرفت هردو رو زد و بسيار مصمم هردو رو پرت کرد به يک گوشه سپس با کمک مامورين از هم جدا شدند و بازي با دي کيو به نفع باتيستا شد.......گريت خلي در حال رفتن همش داد ميزد و منجرش آرومش کرد

copy iranwwe.net.......writer is mrdmn

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

نتایج مسابقات سامیر ایسلام که امروز دوشنبه 27 آگست 2007 مصادف با 5 شهریور 1386 انجام شد به شرح زیر است.

این مسابقات بامداد امروز در شهر نیو جرسی برگزار شد.

Dark match:
    Lance Cade and Trevor Murdoch defeated Paul London and Brian Kendrick

در مسابقه دراک مچ مسابقه ای تیمی بین تیم قهرمان کمربند تیمی دبلیو دبلیو ای یعنی لنس کیدا و ترویور مردای در مقابل تیم بریان گندریگ و پاول لندین برگزار شد که در این بازی تیم لنس کیدا و مردای بر حریف خود غلبه کردند.

Kane defeated Finlay

اولین مسابقه سامیر ایسلام بین کین و فینلی برگزار شد که کین با زدن چاکیسلام به فینلی وی را پین کرد و برنده این مسابقه نام گرفت.این مسابقه حدود هشت دقیقه و چهل هشت ثانیه به طول انجامید.

Umaga defeated Carlito and Mr. Kennedy in a Triple Threat match to retain the WWE Intercontinental Championship

دومین مسابقه مسابقه ای برای قهرمانی کمربند بین قاره ای بود که طی آن کارلیتو و مستر کندی و اومگا در مقابل یکدیگر قرار گرفتند که این بازی را اومگا با زدن سامووى اسپایک به مستر کندی و پین کردن آن برد و او همچنان قهرمان این کمربند باقی ماند.این مسابقه در حدود هفت دقیقه و بیست و دو ثانیه به طول انجامید.

Rey Mysterio defeated Chavo Guerrero

در سومین مسابقه امروز ری مستریو که بعد از مدتها مصدومیت بازگشته بود و برای انتقام از چاوو گررو آمده بود توانست با حرکت سیکس وان ناین و حرکت دیگر خود پیگ دا دیم حریف خود را پین فال کند و برنده مسابقه انتقامی نام بگیرید.این مسابقه حدود دوازده دقیقه و چهار ثانیه به طول انجامید.

Beth Phoenix defeated Michelle McCool, Torrie Wilson, Melina, Mickie James, Jillian Hall, Kelly Kelly, Kristal Marshall, Victoria, Layla, Maria, and Brooke in an Interpromotional Diva Battle Royal

در چهارمین مسابقه که مربوط به زنان میشد و برای انتخاب زن شماره یک جهت مسابقه با قهرمان کمربند زنان یعنی کندیس میشیل بود بیت فینکس بعد از هفت دقیقه و نه ثانیه به عنوان برنده بتل رویال نام گرفت و او برای مسابقه با کندیس انتخاب شد.

Matt Hardy and Montel Vontavious Porter went to a no contest in a Beer Drinking Contest

در پنجمین مسابقه مت هاردی و ام وی پی مسابقه خوردن مشروب را داشتند که مت هاردی به دلیل خوردن لیوانهای بیشتر و تندتر برنده بازی شد.

John Morrison defeated CM Punk to retain the ECW Championship

در مسابقه ششم که برای کسب کمربند قهرمانی ای سی دبلیو بود سی ام پانگ در مقابل قهرمان این کمربند یعنی جانی موریسن قرار گرفت و در نهایت مغلوب موریسن با حرکت مخصوص موریسن شد و بعد از هفت دقیقه و هشت ثانیه در مقابل موریسن پین شد و موریسن قهرمانی خود را مجدد حفظ کرد.

Triple H defeated King Booker (w/Queen Sharmell)

در مسابقه هفتم که بین پادشاه کینگ بوگر و پادشاه تربیل ایج که بعد از مدتها غیبت به دلیل مصدومیت نبود انجام شد تربیل ایج با انجام حرکت پدگیری حریف خود را پین کرد و به عنوان پادشاه پادشاهان دبلیو دبلیو ای شناخته شد.این مسابقه هفت دقیقه و پنچاه وشش ثانیه به طول انجامید.

Batista defeated World Heavyweight Champion The Great Khali (w/Ranjin Singh) by disqualification

در مسابقه هشتم که برای تعیین قهرمان کمربند سنگین وزن دبلیو دبلیو ای انجام شد باتیستا در مقابل قهرمان این کمربند یعنی گریت کالی قرار گرفت و این مسابقه را با قانون دی کیو برد ولی نتوانست قهرمان کمربند شود چراکه داور پس از اینکه کالی صندلی را به باتیستا کوبید کالی بازنده شد ولی چون کمربند در جریان مسابقه و بعد از پین شدن برنده خود را نشناخته بود بنابراین کالی همچنان قهرمان ماند.

John Cena defeated Randy Orton to retain the WWE Championship

ودر مسابقه نهم یعنی مسابقه آخر به اصطلاح منی اونت مسابقه ای برای تعیین قهرمان کمربند دبلیو دبلیو ای برگزار شد که طی آن جان سینا و رندی اورتن در مقابل هم قرار گرفتند که این مسابقه حساس و دیدنی که در حدود بیست ویک دقیقه و بیست ثانیه به طول انجامید را سینا با یک اف یو و پین کردند از رندی برد تا همچنا پس از گذشت مدتها قهرمان کمربند دبلیو دبلیو ای باقی بماند.

copy wweiran.net......writer is the bbc

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض آخرین اخبار و تحولات کشتی کج

به نظرم این تایپک کم بود. امیدوارم دوستان علاقه مند به این مسابقات هماری کنند. خودم تا اونجا که بتونم خبرهای جدید و لینک هارو میزارم
    Last edited by darvish1900; 27-09-2007 at 17:23.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

دوست عزیز میتونید فعالیتتون رو در این تاپیک ادامه بدید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به خدا اول سرچ کردنم که نباشه. مقصرم نیستم.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

خیلی ممنون Greatone جان امیدوارم موفق باشی خیلی با کشتی کج حال می کنم البته قدیما خیلی خیلی بیشتر
    از Stone Cold و Brock Lesnar خبری نداری؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

خیلی ممنون Greatone جان امیدوارم موفق باشی خیلی با کشتی کج حال می کنم البته قدیما خیلی خیلی بیشتر
    از Stone Cold و Brock Lesnar خبری نداری؟

براک فکر کنم رفته تو لیگ کره بازی میکنه....پول خوبی حتما میگیره....

استون کلد هم تازگی ها یه فیلم بازی کرده...فعلا تو کشتی کج نیست

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

براک فکر کنم رفته تو لیگ کره بازی میکنه....پول خوبی حتما میگیره....

استون کلد هم تازگی ها یه فیلم بازی کرده...فعلا تو کشتی کج نیست
    سلام

نمی دونم اون فیلم رو دیدید یا نه؟

حتما نگاش کنید. اکشن خوب کم پیدا میشه ولی این یکی از اونهاست (عالی نیستا, خوبه).

مخصوصا اینکه شخص اولش کشتی کج کاره و برای طرفداران کشتی کج جذابیت خاصی داره.

The Condemned 2007

کد:
    هر چی فیلم بود دیدیم, یه دونه از فیلمهای گلدبرگ رو ندیدیم.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام

نمی دونم اون فیلم رو دیدید یا نه؟

حتما نگاش کنید. اکشن خوب کم پیدا میشه ولی این یکی از اونهاست (عالی نیستا, خوبه).

مخصوصا اینکه شخص اولش کشتی کج کاره و برای طرفداران کشتی کج جذابیت خاصی داره.

The Condemned 2007
    هر چی فیلم بود دیدیم, یه دونه از فیلمهای گلدبرگ رو ندیدیم.
    آره فیلم قشنگیه این استون کلد عشق منه تو کشتی کج
    گلدبرگم دیگه ازش خبری نیست ولی زیاد فیلم بازی کرده سرباز جهانی با زان کلود ون دام و ...
    ولی فیلم Longest Yard رو حتما به دوستان پیشنهاد می کنم ببینن 3 تا کشتی کج کار خفن توش بازی می کنن گلدبرگ و استون کلد و کوین نش و بازیگرای اصلیشم آدام سندلر و کریس تاکر هستن
    کد:
    Last edited by Ali Pacino; 27-09-2007 at 22:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •