خبرش واسه 3 روز پیشه
خوب مثل اینکه یانگ خیلی نزدیک شده . فقط من هنوز نمی دونم کجا قراره بازی کنه . کی قراره رو نیمکت بشین ؟
والنسیا , نانی , یانگ .
خبرش واسه 3 روز پیشه
خوب مثل اینکه یانگ خیلی نزدیک شده . فقط من هنوز نمی دونم کجا قراره بازی کنه . کی قراره رو نیمکت بشین ؟
والنسیا , نانی , یانگ .
ممکنه ترکیب رو مقداری عوض کنه...چون یانگ بعضا مهاجم هم بازی کرده...خبرش واسه 3 روز پیشه
والنسیا , نانی , یانگ .
اما تو مقاطعی از فصل که بازی ها فشرده میشه نیمکت قوی خیلی به درد تیم میخوره
رئال داره میره رو اعصاب من با این کاراشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این همه خرج میکنه اخر هم با اختلاف 10-12تا دوم میشه....
این همه بازیکن....چه گیری به یونایتد دادی تو....پرز فکر میکنه هرچی بیشتر خرید کنه بهتره
شینجی کاگوا هافبک تهاجمی بروسیا دورتموند در رادار منچستر یونایتد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرفت رو در مورد رئال واقعا قبول دارم( امدم اسمت رو بگم دیدم بلد نیستم
![]()
)
من موندم این هیدینگ هنوز نیامده چلسی داره اشنایدر رو می خره . بذار بیای بعد بگو چیکار باید بکنن ؟
راستی دیشب یه چیز عجیب دیدم.راموس در نزدیکی ot ????
رئال هم که دیگه ترکونده . ول کن ماجرا .اینا تا امسال از ما بازیکن نکنن , ول نمی کنن
وستهام مثل اینکه واثعا کوژاک رو می خواد.
همین.
یه سری سوال از دوستان منچستری داشتم. مدتهاست که طرفدارهای منچستر با صاحبان باشگاه یعنی گلیزرها اختلاف دارن. میخوام بدونم گلیزرها چیکار کردن که اینقدر باهاشون بدن؟ خسیس بازی درآوردن (قیمت بلیط رو میدونم گرون کردن) ؟ بدترین کارهایی که کردن چی بوده؟ این شالهای سبز و زرد چرا با این رنگ انتخاب شده؟
ممنون میشم جواب بدین. مدتی بود میخواستم بدونم، گفتم اینجا بپرسم که با جزئیات جواب بگیرم
صحبتهای ریو در مورد نصری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من خودم زیاد حال نکردم . اخه کینگ اریک کجا و نسری کجا ؟؟
قضیه اسنایدر(تلفظ صحیح اسنایدر هست نه اشنایدر) مثل قضیه بنزما میشه واسه یونایتد...2سال زیر نظر میگیریم بعد رئال میپره وسط یه قیمت بالاتر میده میقاپه بازیکن رو....تو انگلیس چلسی نقش رئال رو واسمون بازی میکنه...اگه قرار نیست به منچستر بیاد دوست ندارم تو انگلیس باشه...همون اینتر بمونه بهتره
همینه که هست....زورمون زیاده
اگه بتونیم بخریمش واقعا خط میانی قوی ای میتونیم داشته باشیم ....اسین عنوانه هافبک دفاعی و لمپارد + sneijder هافبک بازی ساز و شوت زن+ یه هافبک هجومی که قرار بخریمش
در رابطه با تلفظ ، بستگی داره با تلفظ چه زبونی sneijder خونده بشه![]()
اما یکی از دوستان بارسایی در مورد گلیزرها پرسید.مشکل اصلی که گلیزرها با خودشون به منچستر اوردن این بود که توی منچستر سرمایه گذاری کردن یعنی در اصل امدن که فقط سود ببرن و بدترین نکته اینکه اونها منچستر با 700 میلیون پوند وام بانکی خریداری کردن و این بدیهی باشگاه رو بالا برده و این وام رو دارن از روی ثروت باشگاه منچستر پرداخت می کنن .
و مشکلات بعدی برمگیرده به خسیس بازیها که گرچه من این یکی رو زیاد قبول ندارم.در مورد شالهای زرد و سبز هم.اگه یه سر به صفحه پیش بزنید من چندتا عکس از لباس های قدیمی باشگاه گذاشتم.این شالها همون لباس های قدیمی باشگاه هستند.
البته از وقتی که رئیس از اونها حمایت کرد دیگه اعتراض ها کمتر شد .![]()
Last edited by King_90; 07-06-2011 at 19:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)