راستي يه چيزي!
دوستان مي دونستيد خداد عزيزي رو تو اين فوتباله ساختن به عنوان بازيكن قديمي؟
اسمش اله اله بود يه تيم براش ساختم وقتي ديدمش كلي حال كردم.
راستي يه چيزي!
دوستان مي دونستيد خداد عزيزي رو تو اين فوتباله ساختن به عنوان بازيكن قديمي؟
اسمش اله اله بود يه تيم براش ساختم وقتي ديدمش كلي حال كردم.
آقا منم خریدم ...
خوب باید بگم همه چیزه گیم پلی تغییر کرده ... به عبارتی میشه گفت کنامی وظیفشو عالی انجام داده و حالا نوبت ما ادیتور ها هست تا چیزایی که کنامی نتونست اصلاح کنه اصلاح کنیم ...
یکی از اهداف ما داشتن لیگ بینهایت هست ... یعنی هر لیگی که بشه به بازی اضافه کرد ...
بزودی این معجزه رو از برو بچه های ادیتور پرشین پی ای اس خواهید دید ...
من حدود 3-4 ساعت است سفارش دادم!!!!!
واي!!!
واي!!!
خداي من كي ميرسه!!!!!!
بعد از 4 روز دانلود کردن این بازی امروز وقت شد بازیو نصبش کنم !
گیم پلی عالی شده ! دیگه از این روان تر امکان نداره
گرافیم تغییر کرده نه زیاد
چمن های بازی طبیعی تر شده !
استادیوم ها هم بهتر شدن ( فکرک نم از اول طراحی کردن)
توپ هم عوض شده
در کل خیلی از 5 بهتر شده !
حتما بازی کنید ! عالیه
دوستان! اگه ممکنه یه اپشن فایلی بذارید که شماره بازیکنا و قیافه هاشون هم درست شده باشه!![]()
بازیکنای تیم ملی و چندتا تیم دیگه قیافه هاش درست نیست. یادم هست واسه pes5 يه همچين فايلي بود.
hossein_bahal عزیز بابت آپشن فایلت بسیار ممنون اگر باز هم چیز بهتری پیدا کردی برامون بزار
این هم نظر من در مورد نسخه6
طبق معمول مسایل جانبی مثل موزیکها و دمو و.... افت کردن یا میشه گفت پیشرفتی نداشتن ولی برعکس اون گیم پلی بازهم بهتر شده(البته کنامی کارش همینه)
در ابتدا آدم متوجه تغییرات بازی نمیشه ولی یواش یواش هرچی که بیشتر بازی کنی بیشتر از واقعی تر شدن بازی دستگیرت میشه
یه چیزی که همیشه منو آزار داده اینه که توی لیگ یا مستر لیگ بعضی از بازیکنها بعد از 2 یا 3 تا بازی دیگه خسته میشن و باید 1 یا 2 هفته بهشون استراحت بدی که نمیدونم چرا کنامی اینکار رو میکنه در صورتی که تو واقعیت اینطور نیست و بازیکنها تو اروپا هفته ای 2 تا بازی انجام میدن تو همشون هم فیکس هستن(اگر کسی دلیلش رو میدونست به من بگه)
سوت زدن های داور بازی خیلی منطقی تر شده و دیگه بیخودی سوت نمیزنه و جالب اینجاست که کارت هم بیشترمیده که این خوبه و باعث میشه آدم کمتر تکل بیمورد بزنه
اما در مورد قیافه ها چرا دماغ بازیکنها دراز شده شما دماغ جرارد رو ببینید خنده اتون میگیره
لیگ آلمان رو نباید حذف میکردن و اگر دوست داشتن لیگی رو حذف کنن باید لیگ هلند رو حذف میکردن
استادیومها پیشرفت محسوس نداشتن داور ها هم که همونا هستن توپها شاید بهتر شدن شماره ها و پیرهنها و هم که درست شدنی نیستن البته مشکلی نیست و با پچ یا آپشن فایل قایل حل هستن
قربون دوستان pes باز برم
یه سایتی هم که معمولا بهترین پچها رو ارایه میکنه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش
یه چیزی میگم که نظر منه نسبت به بازی Pes 6 که جدید اومده:
![]()
گیم پلی این بازی تقریبا مثل Winning Eleven 99 شده.
خیلی روان و نرم > انگار داری با گرافیک Pes 5 بازی Winnig Eleven 99 رو اجرا میکنی.
البته این زیاد هم جالب نیست و طوری شده که همه دریبل زن شدن...
من تا پس فردا یه نقد کلی راجع به این بازی مینویسم , مثل پارسال که واسه Pes 5 نوشتم , تا ببینم بقیه هم مثل من فکر میکنن یا نه
این که میگم تا پس فردا به خاطر اینه که میخوام یه کم بیشتر بازی کنم و بهتر بنویسم.
یا سلام
ایا کسی از دوستان این اپشن رو برایpes 5 ریخته و امتحان کرده
با سلام
دوستان میشه چند تا فایل برای ادیت کردن توپ در Pes 5 معرفی کنید چون هنوز Pes 6 به مشهد نرسیده
با تشکر
یه آپشن فایل کامل که تصحیح کننده بازیکنان و تیم ها در PES6 اه . البته خودم هنوز تست نزدم اما فکر نمی کنم دروغ باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)