تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 98 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی ساده است
    ما دو نوع ضمانت نامه داریم
    وارانتی که شامل تعویض بدون چون و چرا دستگاه میشه
    گارانتی که شامل تعمیر با شرایط دستگاه میشه
    البته بعضی از فروشگاهها به غیر از مثلا 2 سال گارانتی خود دستگاه به عنوان اشانتیون خاص مثلا 1 ماه وارانتی هم روی دستگاه به شکل زبانی می زارن حالا بسته به نوع خرید خودتون و انصاف فروشنده داره

برای من جای سوال داره وسیله الکترونیکی رو بدون تست خریدید؟
    ممنون از پاسختون.
    خوب فروشنده آشناست ولی نمیدونم کدوم ضمانت رو داره. باید روی جعبه رو ببینم. از این سینمای خانگی 1 دونه داشت و فکر کنم دیگه هم تولید نمیشه و توی بازار نیست.

یک سؤال دیگه آنتن چقدر توی دریافت کانال‌های دیجیتال تأثیر داره؟ ممکنه باعث بشه هیچ کانالی نگیره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نکته شما فقط باید تلویزیونتون رو آبدیت کنید همین(وقتی هیچ دیجیتالی ندارید - همینتاپیک رو از اول تا حالا رو بخون همش دستگیرت میشه)
    با بد ترین آنتن حد اقل 8 تا تی وی میگیرید با آنتن هوایی خوب 15 تا تیوی 12 تا رادیو

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

توی بخش دستگاه‌ها هم نوشته دستگاه پخش یک
    حتی برگشت صداش هم کار میکنه یعنی صدا از از تلویزیون میاد داخل دستگاه و Anynet+ هم از همون طریق کابل hdmi کار میکنه یعنی میشه دستگاه رو با کنترل تلویزیون قطع و وصل کرد. فقط مشکل تصویره که نیست.
    اگر جواب منو راجع به گارانتی و تعویض بدید ممنون میشم.
    شاید مشکل از کابل باشه. باید ببرم جای دیگه تست کنم.
    به من که 1 ماه مهلت برگشت داد ولی در کل اگر خراب باشه باید ببرید گارانتی که تعمیر کنه.... البته چون از اول نو ئه نو خراب بوده می تونید با یکم سر و صدا نو بگیرید (تجربه اش رو داشتم)

وقتی یه فیم با فرمت mkv داری و با زیر نویس srt عجب مکافاتیه
    قبلا من فیلمهایی که داشتم دی ویدی بودن و نیازی به تبدیلشون نبود مثلا آواتارو... در ضمن زیر نویس هم نداشتن
    ای وای
    ای وای
    الان هر چی دارم mkv که با همون پلیر دایویکس پلاس کانورتش میکنم به دایویکس و سندش میکنم به فلش
    زیر نویسم که خدا خیرش بده بی خیال میشم
    تی وی فقط
    pc1250
    pc1251
    pc1253
    pc1254
    رو میشناسه که هیچ کدون نه فارسی هستن نه عربی کلا زیر نویس بی زیر نویس
    گفتم برم سمت چسبوندن زیر نویس به فیلم (وای نگو افتضاح بود اصلا 1.6 فیلمthor 2011 رو با کیفیت 1080 دانلود کردم 300 هم نشون نمیده
    نتیجه اخلاقی بی خیال فلش
    زنده باد ریت کردن فیلم
    زنده باد واید مدیا سرور
    زنده باد مودم سری nخودم
    چرا اینقدر عصبانی میشی یه دفعه من یه راه پیدا کردم که هم زیرنویس باشه و هم فرمت تبدیل شه البته افت کیفیت داره اما نه زیاد چون فایل تبدیل نمیشه . دقیقا نمی دونم برنامه چیکار می کنه اما تبدیل نمی کنه چون 2 ، 3 دقیقه کارش بیشتر طول نمی کشه . برنامه ها رو هم چند دقیقه دیگه میذارم

4. 2 کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hero2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نکته شما فقط باید تلویزیونتون رو آبدیت کنید همین(وقتی هیچ دیجیتالی ندارید - همینتاپیک رو از اول تا حالا رو بخون همش دستگیرت میشه)
    با بد ترین آنتن حد اقل 8 تا تی وی میگیرید با آنتن هوایی خوب 15 تا تیوی 12 تا رادیو
    اولین کاری که کردم آپدیت بود ولی فکر کنم مشکل از فرستنده باشه که ضعیفه چون تازه را افتاده.

قرار نبود با آپدیت ابزاک اضافه بشه؟ فقط اسکایپ اضافه شده که.

راستی یک نکته بگم. من با زیرنویس های تلویزیون مشکل داشتم. زیرنویس اخبار. هم واسه تلویزیون خودمون هم از ماه-- واره اما sharpness رو تا 20 کم کردم و خیلی بهتر شد. تا جایی که میدونم برفک شبکه های آنالوگ رو هم کم میکنه. تست کنید نتیجه خوبی میگیرید.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اولین کاری که کردم آپدیت بود ولی فکر کنم مشکل از فرستنده باشه که ضعیفه چون تازه را افتاده.

راستی یک نکته بگم. من با زیرنویس های تلویزیون مشکل داشتم. زیرنویس اخبار. هم واسه تلویزیون خودمون هم از ماه-- واره اما sharpness رو تا 20 کم کردم و خیلی بهتر شد. تا جایی که میدونم برفک شبکه های آنالوگ رو هم کم میکنه. تست کنید نتیجه خوبی میگیرید.
    تصورتون از دیجیتال یکم اشتباهه دیجیتال نمیتونه ضعیف باشه یا هست یا نیست مرکز شما هم که اگه تازه دیجیتال شده باشه یا بقیه شبکه ها رو داره یا نداره نمیتونه ضعیف بفرسته مثله آنالوگ نیست پیشنهاد میکنم از بقیه هم محله ای ها تون یه آمار بگیرید

تا جابب که من می دونم باید اسکایپ وب بروزر اتو ماتیک اضافه بشه اگه بیشتر میخوای میتونی جدا دانلود کنی چطوری و کجاش رو من نمیدونم باید از بچه های تاپیک 700 بپرسی اوجا بچه هاش تو تی وی خیلی با سوادن

---------- Post added at 05:50 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------

راستی شارپ نس من روی 100 و الان تصویرم عالیه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟
    من بهش پرو کسی دادم فکر کنم درست شد اما چون وبکم و میکروفون نداشتم ارور داد .

.
    برای من فیس بوک و تویتر هم اضافه شد تو ابزارک ها
    Last edited by behii; 07-09-2011 at 07:20.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این راهی که واسه زیرنویس mkv داشتم به مشکل برخورد
    برنامه طبق توضیحات اش باید درست کار کنه اما حالا شما امتحان کنید
    لینک برنامه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بهش فایل mkv رو بدید دوباره add رو بزنید و زیرنویس رو بدید در قسمت subtitles هم تنظیمات اش
    وقتی زیرنویس اضافه شد روی اون خطی که تیک داره (جدید اضافه میشه) کلیک کنید تا آبی شه بعد از منوی کشویی persian رو انتخاب کنید .
    از گزینه های پایین هم m2ts . این فرمتیه که تلویزیون می خونه افت کیفیت هم نداره اما برای من کار نکرد شما امتحان کنید به من هم بگید .

یه برنامه دیگه هم هست که فقط برای چسبوندن زیرنویس به mkv ساخته شده اسمش mkvtoolnix هست شاید بدردتون بخوره

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من بهش ------ دادم فکر کنم درست شد اما چون وبکم و میکروفون نداشتم ارور داد .
    ------ رو به ما هم بگو تا تست کنیم.من وبکمش رو دارم!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این راهی که واسه زیرنویس mkv داشتم به مشکل برخورد
    برنامه طبق توضیحات اش باید درست کار کنه اما حالا شما امتحان کنید
    لینک برنامه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بهش فایل mkv رو بدید دوباره add رو بزنید و زیرنویس رو بدید در قسمت subtitles هم تنظیمات اش
    وقتی زیرنویس اضافه شد روی اون خطی که تیک داره (جدید اضافه میشه) کلیک کنید تا آبی شه بعد از منوی کشویی persian رو انتخاب کنید .
    از گزینه های پایین هم m2ts . این فرمتیه که تلویزیون می خونه افت کیفیت هم نداره اما برای من کار نکرد شما امتحان کنید به من هم بگید .

یه برنامه دیگه هم هست که فقط برای چسبوندن زیرنویس به mkv ساخته شده اسمش mkvtoolnix هست شاید بدردتون بخوره

یک کلام ختم کلام
    زنده باد ریت کردن فیلم وایر لس
    از روی نوت بوک به مودم سری n متصل به تی وی
    Last edited by hovo; 07-09-2011 at 00:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •