من میخوام سایزش از ۴۶ به بالا باشه. (چون برای یه فضای بزرگ میخوام).
دوستان نظرشون در مورد 47LV35000 چیه؟
من میخوام سایزش از ۴۶ به بالا باشه. (چون برای یه فضای بزرگ میخوام).
دوستان نظرشون در مورد 47LV35000 چیه؟
ببین توی ال جی ارزون ترین مدل با توجه به سایزی که می خوای همین مدل هست و توی سامسونگ هم ارزون ترینش D5550 هست که 46 اینچش بالای 2 میلیونه. بنابراین ببین با توجه به بودجه ای که داری کدومشو می تونی بگیری. فرق 5550 نسبت به 35000 قابلیت انطباق 100 هرتز نسبت به 50 هرتز 35000 و پشتیبانی از صدای DTS هست البته 1 اینچ هم کوچکتره.
عزیز شما یا باید سایز رو بیاری پایین یا بودجه رو ببری بالا یا اینکه از led منصرف بشی و بری سراق پلاسما
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
سلام
من امروز دو مدل پلاسمای سامسونگ رئ دیدم که هشتصدو خورده ای توی 40 اینچ بود به نظر شما درسته یا یه چیزی هست
با گارانتی از جای معتبر
سلام دوستان عزیز
یکی از بستگان از من خواسته براش یک تلویزیون بخرم برای منزلش
حداکثر تا 1 میلیون تومان میخواد هزینه کنه
نمیدونم چی خوب هست پلاسما یا ال سی دی و چه مدل و چه مارکی
با این خصوصیات بهم بهترین پیشنهاد را بدید
حتماً آنتن دیجیتال داشته باشه
32 هم نباشه
بیشترم باهاش ماهواره میبینه
لطف کنید دقیق راهنماییم کنید هم مارک هم مدل تا یک چیز مناسب براش خرید کنم تا مدتها استفاده کنه
ممنونم
با 1 تومن یه پلاسمای خوب نمیشه خرید . چون دوام و کیفیت tv برات مهمه پنل ژاپنی بگیر که یه عمر خیالت راحت باشه . اگه پلاسما میخوای باید بودجت رو اضافه کنی و یکی از پلاسماهای خوب پاناسونیک رو بگیری ول اگه بوجت همینه یه مدل lcd جدید شارپ هست که گیرنده دیجیتال داخلی هم داره و 1 تومنه .
مدل 40L5600X با مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
بین سامسونگ 40D6960 و ال جی 42LW65100 کدام را توصیه میکنید؟ چرا؟
واقعا نمیشه تو یک کلمه جواب داد چون تکنولوژی های سه بعدیشون متفاوته و راحت نمیشه گفت سه بعدی اکتیو بهتره یا پسیو. ضمن اینکه هر کدوم هم یک سری مزایا و معایب نسبت به هم دارند. شما اولویت هاتونو تو انتخاب تلویزیون بگید شاید راحت تر بشه به نتیجه رسید.
من برای پلاسما 1500 و ال ای دی 1300 حاضرم خرج کنم
تی وی 42lv37100 پیشنهاد خودمه
پلاسمای ال جی 50 اینچی نظر دوستانه
فضای حال ما 47 متری هست
اتفاقا به راحتی میشه جواب داد
البته اگر 3D جزو اولویتهاش باشه
100% پسیو توصیه میشه که همون ال جی هست
چون مقایسه بین محاسن و معایب پسیو و اکتیو مدتها هست داره انجام میشه و برنده هم با توجه به جمیع جهات پسیو بوده
یک مورد برای کنار گذاشتن اکتیو.کافی هست
کلا اکتیو رو اولا طولانی نمیشه استفاده کرد چون به شدت آزار دهنده هست و ثانیا همه هم نمیتونن استفاده کنن مثلا کسایی که مشکل چشم دارن
یا بچه ها و افراد مسن
در کل پسیو تنها اشکالی که داشت فول اچ دی نبودن بود که اونم حل شده
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)