سلام
هر چند اينجا تاپيك 5110 ولي يه سوال در مورد 5010 دارم.
گرافيك ATI Radeon HD 5470 DDR3 ميتونه بازيا رو تا حد مطلوب اجرا كنه؟
رم4 cpu 2.6
سلام
هر چند اينجا تاپيك 5110 ولي يه سوال در مورد 5010 دارم.
گرافيك ATI Radeon HD 5470 DDR3 ميتونه بازيا رو تا حد مطلوب اجرا كنه؟
رم4 cpu 2.6
من روی لپ تاپ خودم ویندوز 64 بیت دارم و با یه سیستم عهد دقیانوس 32 بیت شبکه کردم مشکلی نداشتم میشه شبکه کرد.
ولی به هر حال گرافیک 32 بیتی رو از این پست زیر بگیرید .
بقیه اش رو نمیدونم از کجا میشه گیر آورد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by FremderJunge; 14-06-2011 at 22:35.
سلام
ممنون بابت جواب هاتون
یک سئوال دارم
من تا حالا از ویندوز 64 بیتی استفاده نکردم!
از بابت نرم افزار و ... مشکلی پیش نمی یاد؟
امکان این هست که سیستمی با ویندوز سون 64 بیتی را با ویندوز ایکس پی 32 بیتی شبکه کرد؟
البته ببخشید که جای این سئوال در این تاپیک نیست.
من هم دو سه روزی میشه که Dell inspiron n5110 Core i5 خریدم و همین مشکلو داشتم که بعد از کلی گشت و گذار تو اینترنت بالاخره راه حلشو برای 32 بیتی هم پیدا کردم:
اول باید درایور گرافیک اینتل رو نصب کنی که برای 32 بیت برو تو آدرس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *
بعد بسته به نوع کارت گرافیکی که داری برو از سایت مخصوص خودش دانلود کن،مثلا برای من Nvidia Geforce 525M بود که از سایت Nvidia دانلود کردم و مشکل کارت گرافیکم حل شد.
سلام خواهش میکنم.
مشکلی از این لحاظ ندارید ویندوز 64 بیتی هیچ فرقی توی ظاهر با ویندوز 32 بیتی نداره و شما میتونید نرم افزارهای 32 و 64 بیت رو باز هم روی اون نصب کنید فقط اگه نرم افزارتون 64 بیتی باشه بهتره چون سرعت اجرا بالا میره فقط همین.
الان اگه رم شما 6 گیگابایت باشه و ویندوز 32 بیتی نصب کنید فقط 4 گیگابایت از رموتون رو میشناسه.
و در مورد شبکه کردن من خودم همون طور که گفتم لپ تاپم رو با حداقل 4 سیستم 32 بیت دارای ویندوز xp تاحالا شبکه کردم که مشکلی نبوده اصلا ربطی به 64 یا 32 بیتی بودن ویندوز نداره.
البته اینم بگم که شبکه کردن من در حد share کردن فایل بوده.
سلام
من COD 5 رو رو سیستمم نصب کردم یه مشکلی که دارم اینه وقتی با باتری لپ تاپ بازی میکنم افت فریم داره
ولی و قتی با شارزر بازی میکنم عالیه
مشکل از کجاست؟
جچوری حل میشه؟
سلام
بله من هم دو هفته ای هست که این مدل رو خریدم و روش سون 64 بیتی نصب کردم و با pc خونه که ویندوز xp sp2 و 32 بیتی هست شبکه کردم چه بصورت مستقیم با کارت شبکه و چه با مودم وایرلس. مشکلی نداشت فقط از روی laptop باوایرلس تونستم pc رو Remote Desktop کنم ولی برعکسش رو نه! که میگه authentication روی نسخه xp ساپورت نشده و seven اجازه کانکت شدن رو بهش نمیده!
از بابت نرم افزار هم اکثر نرم افزارهای پدرمادر دار روی 64 بیتی هم نصب میشن و خیلی هاشون هم که نسخه مخصوص 64 بیتی دارن ، توی LORD و kING هم کامل ساپورت شده برنامه های 64 بیتی.
Last edited by persianboy2000; 16-06-2011 at 02:48.
سلام
دوستان متاسفانه برای منم از نوع B2 هستش . بنده با برنامه gigabyte sata chech چک کردم و دیدم که زده B2 و اون پورتی هم که روش یه وسیله وصل شده به رنگه قرمزه و بقیه سفیده که به اونا هم یه وسیله دیگه وصل شده . برنامه میگه که باید پورت رو عوض کنید. حالا یکی دو تا سوال اولا اینکه اون وسیله ای که وصل شده چی هست ؟( من احتمال میدم DVD RW باشه ). سوال دوم اینکه اگه پورت رو عوض کنم مشکل حل میشه؟ و یه چیزه دیگه اینکه چطوری باید بازش کنم که گارانتیش بهم نخوره ؟ ( احتمالا هیچ راهی نداره)
خلاصه دوستان راه حلی دارید که پیشنهاد بدید؟
با تشکر....
من میخوام مدل DELL - Inspiron N5110 - i3 بخرم . قیمتش چنده؟
زیر 700 هزار باشه؟
...........
سلام در مورد عوض کردن پورت احتمالا تنها را همین باشه چون خود شرکت اینتل هم همینو گفته ولی نمیشه در لپ تاپ رو باز کرد گارانتی حتما می پره حالا تا یک سال صبر کن اگه خراب نشد بعد یکسال خودت باز کن و عوض کن.
یک سوال ورژن بایوس شما الان که میگی b2 زده چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)