برای مطمئن شدن از بدون مشکل بودن لپتاپ 6090 ، از کدوم سایت باید کمک بگیرم؟
برای مطمئن شدن از بدون مشکل بودن لپتاپ 6090 ، از کدوم سایت باید کمک بگیرم؟
اصلا چیزی نیست که بخواد مشکلی داشته باشه.
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
خیر. اینطور نیست.
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
دوست عزیز اول پارتیشن بندی کن بعد برو واسه ریکاوری با نورتون گاست هم بگیری راحت جواب کارت رو میده.
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
اوش که لپ تاپ رو روشن میکنی ESC رو بزن میاد واسه ریکاوری.
واسه دوربین هم CyberLink You Cam هست که توی All Programs سرچ کنی میاره واست.
موفق باشید.
نه دوست عزیز متاسفانه کیبردش انگلیسی/عربی هست![]()
دوستان من بعد ساعت ها سرش توانستم یه منبع خارجی پیدا کنم . به نظرم المانی باشه . می تونید با گوگل ترسنلیت به فارسی ترجمه کنید البته به نظر من بهتره به انگلیسی ترجمه کنید چون این طوری قابل درک تره .
فقط اگه خوب بود من را دعا کنید ☺کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر هم نشانه شخصیت شماست ☺
Last edited by amin_pwa; 03-05-2011 at 21:51.
سلام به همه دوستان عزیز
من هم بعد 5 ماه تحقیق بالاخره روی xps l501 و بعد هم 502 5 روز پیش با این لپ تاپ آشنا شدم و رفتم آخر ش خریدم اشاا... که خوب کار کنه من نظرم روی 6080 بود ولی 6070 داشت و6090 من هم حساب کردم دیدم اگه فقط رم 6070 را به 6 تبدیل کنم میشه 80 تومن و اگه به 8 تبدیل بشه 160 برام آب میخوره حالا تفاوت هارد و بلوری را هم اگه حساب کنیم که دیگه هیچ من هم 6090 را گرفتم البته یکم برام مشکل بود 200 تومن اضافه بدم اما ختم به خیر شد
خوب خود لپتاپ هم تو این 5-6 ساعتی که دیدم از بدنه که زیاد خوشم نیومد چون خیلی حساسه به نظر من اگه هم که خش بیوفته که تابلو میشه خود سیستم هم که اولین باری که IEرا اجرا کردم یه چند دقیقه ای هنگ کرد نمی دونم احتمالا مشکل از خود IE بوده چون من از سیستم انتظار خیلی زیادی دارم در مقابل سیستم من 3 core بیشتر داره باید حس اینو به من بده در مورد خود بازی های hp که روش نصبه اولین صفحه بازی (اول اول قبل از ورود به صفحه اصلی) نمی دونم چرا با مکث میاد "او ن تصویر کوه" دوستان لطفا امتحان کنن به من هم بگن بعدش این که حالا من خودم تا اون جایی که دیدم از بغل سیستم گرمای خوبی میاد بیرون ولی خود سیستم زیاد گرم نمیشه اما این گرما تو بازی کرایسیس 2 تقریبا دستو میسوزونه ولی زیاد بدنه حس گرما نمیده البته من زیاد گیم باز نیستم فقط برا تست نصب کردم و حدود 10 دقیقه بازی کردم ولی با آخرین کیفیت البته تو لود زیاد فن کار میکرد تو حین بازی زیاد سر صدا نمی کرد وبعدشم اینو از دوستان میخوام بپرسم وقتی سیستم ریست کردم یعنی اول خاموش کردم بعد از مدتی روشن کردم سیستم روشن شد ولی مانیتور چیزی نشون نداد و led ی cap lock چشمک میزد نمی دونم از چی بود وقتی ریست کردم تا حالا که مشکلی نداشته ولی فکرمو مشغول کرده نمی دونم حالا 1 ماه گارانتی تعویض داره ببینم چی میشه تا حالا که این بود انشا من بعدش ببینم چه طور میشه اگه دوستان هم سوالی در مورد سیستم داشتن بگن تا بگم اگر دانستم
بچه ها ببخشید دیر به دیر جواب میدم.کلا 4-5 روز در هفته درگیر دانشگاهم
بله ee سفارش اروپا و آسیاست
کیبوردش عربی داره و مشکل دیگه ای هم نداره و در ضمن جای دست برای تایپ هم مناسبه و خیلی راحت هم میتونید موس پد رو با دو تا ضربه قفل کنید که هنگام تایپ راحت باشید
در مورد سریال و بارکد هم متاسفانه اطلاعات دقیقی ندارم
![]()
دوست عزیز مبارک باشه
به نظر من لپ تاپت هیچ مشکلی نداره فقط شما یه مقدار حساسی که اینم کاملا طبیعیه
منم بعضی وقتا به یه چیزایی روی لپ تاپم گیر میدم که بیا و ببین![]()
با سلام خدمت دوستان
آپدیت جدید بایوس 6090 HP DV6 ورژن F.06 هم اومده دوستان می تونن دانلود کنند اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من
لطفا روش آپدیت کردن بایوس رو هم توضیح بدید
با تشکر
ممنون دوست من، منم گرفتم...
راستی blueray رو امتحان كردی ببينی واقعا هست يا نه...؟
تا حالا كه زياد باهاش كار نكردم ولی به نظر لپ تاپ توپيه، باهاش يه رندر گرفتم كه به نظرم زياد طول نكشيد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)