کسی جواب سوال من رو نمیدونه ؟؟؟![]()
کسی جواب سوال من رو نمیدونه ؟؟؟![]()
سلام . میشه رو صندوق پراید 111 کیلدی تعبیه کرد که موقع باز شدن دزدگیر به کار بیفته؟
چرا نمیشه مگه سوییچ لادری نداره ؟؟؟
دزدگیر سوکت فابریک برای ریو با توجه به اینکه خودش ایموبلایزر داره و نیازی به استارت هم ندارم چی پیشنهاد می کنید؟
سلام
کسی هست بتونه راجبه دزدگیر تصویری robo guard راهنمایی کنه---برای پراید 131 انداختم--از منوش اصلا سر در نمیارم و نمیتونم باهاش کار کنم..
Last edited by soheilchelsea; 13-02-2014 at 20:24.
سلام دوستان
بطور کلی برای پارس سال که امولیزر داره صلاح هست این دزدگیر های تو بازار که میگن با یه اهنربا از کار میوفتند رو بندازیم یا با یه قفل فرمون اگه چیزی تو ماشین مثل ظبط و اینها باارزش نداریم کافیه ؟
میخوام راجب اسکن کد بگم .
1. اسم دستگاه فرکانس میتره
2. قیمتش تو ایران بالای یه میلیونه
3. کارش اینه که اگه چیزی مثل موبایل ، بیسیم یا دزدگیر کنارش بزنی فرکانس رو نشون میده
4. به این راحتی هم نیست که با دیدن فرکانس کار تموم بشه
5. موبایل دوتا فرکانس داره ، موقع زدنش فرکانس رو نمیتونه نشون بده چون گیج میشه
6. فرکانس بیسیم رو اگه بدونی هم نمیتونی شنود کنی چون ریپیتر رمز داره رو فرکانس بیسیم
7. تا اینجاشو خودم تجربه کردم ، از فاصله ده متری فرکانس بیسیم رو زد
8. ریموت دزد گیر هم باید کد داشته باشه.
9. ----- دزدگیرتون رو یه فرکانس کار میکنه ،پس چطور هر دکمه از ریموت یه کار خاصی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
10. اینکه ایزی کار هی فرکانس عوض کنه منطقی نیست ولی میتونه دو فرکانسه باشه که عمرا نمیشه با تجهیزات کنونی بازار فرکانس رو فهمید
برای پارس سال 92 دزدگیر چی پیشنهاد میدین؟
Maxeeder با قیمت 350 چطوره؟
پ
با سلام.بهترین دزدگیری که با حداکثر150میشه تهیه کرد واسه پراید چیه؟ایزی کار یا مجیکار یا استیل میت؟
مال خود فابریکی ماشین اعصابمو خورد کرده خود بخود میزنه خیلی وقتها اصلا عمل نمیکنه .اصلا ارزش داره دزدگیر یا زیاد تفاوتی با بودنش نمیکنه
باوجود این دزد های حرفه ای.
سلام.
میشه یه کم بیشتر راجع بهش توضیح بدین؟ (اون سایت که لینکش رو گذاشتین down شده).
یه سوال دیگه اینکه من یه سمند LX EF7 خریدم که رو خودش دزدگیر داره! سنسور رو میشه براش نصب کرد که با دزدگیر ست بشه یا نمیشه؟ ممنون و سپاسگذار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)