نميدونم چرا اين اتفاقا ميوفته!
تازه يه كمپاني مثل اپل كه تمام تمركزش هم روي يك مدل گوشيه باز هم از اين اشتباهات مي كنه!![]()
نميدونم چرا اين اتفاقا ميوفته!
تازه يه كمپاني مثل اپل كه تمام تمركزش هم روي يك مدل گوشيه باز هم از اين اشتباهات مي كنه!![]()
اپل منکر قضیه نشد... و حتی عذرخواهی هم کرد... و فقط توی سری اول تولید این مشکل وجود داشت...
نقدوبرسی جی اس ام ارنا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by P I R A N H A; 10-06-2011 at 22:23.
بالاخره ریویش اومد.خوندمش.ولی حیف که ایراد زیاد داره.من اچ تی سی را واقعا دوس دارم.نمیدونم چرا.ولی هر چی فکر میکنم بخرم این سنسیشن را یا نه نمیدونم.
سنس 3 واقعا قشنگه.طراحی گوشی هم قشنگه و ویژگی های خاص خودش را داره.اما این انت دهیش خیلی ضایعه خداییش.
آقا من باهاش کار کردم
یکی از مغازه دارا برای تست آورده بود
واقعا لذت داره باهاش کار کردن
فقط مشکل آنتن دهی داره
چند دقیقه ای که دستم بود خیلی حال داد.
مغازه داره گفت دارم میرم چین بیارم. . .
100% با شما موافقم
آدم گیج میشه ولی دیگه اعصاب ندارم .
میخوام تا آخر هفته گوشی بگیرم آخرشم باید همون dhd بگیرم.![]()
همون دیزایر اچ دی بگیر.. دوربین که تو موبایل زیاد استفاده نمیشه .. سخت افزارش هم تا چند سال نیازتو برآورده می کنه.
از استقبالی که از این تاپیک میشه, میشه فهمید چقدر طرفدار داره![]()
توی ریویوی slashgear یک جمله قشنگی نوشته.نوشته سنسیشن برای استفاده ی متدوال و گالاکسی برای کاربرانی که میخوان خیلی با گوشی ور برن به درد میخوره.نگاه نکنید اینجا کسی در موردش حرف نمیزنه.چون اکثر بچه های توی اینترنت جز همون دسته هستند که میخوان صد جور رام روی گوشی بریزن و...
ولی با همه اوصاف من سنسیشن را دوس دارم.البته احتمال زیاد گالاکسی میگیرم.به نظر من dhd از عمرش گذشته دیگه.قبول دارم البته این دو هسته ای ها هم یکم تبلیغاتیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)