تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 241 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

کسی نمیخواد به من کمک کنه؟؟؟؟
    پست 173 جواب دادم.
    عزیز واقعاً دستت درد نکنه خوشحال شدم من دیروز این مطلب رو مطرح نکردم چون فکر کردم شما هم شاید مستقیماً همین جواب رو بهم بدین گرافیک لپ تاپ من مشکل داشت دادم گارانتی میگن که عوضش کردیم ولی از روزی که عوضش کردن همین خطا رو داره اونا هم میگن ملاک ما درایور خود DVD هستش اون نصب میشه ولی درایوری رو که از سایت میگیرم خطا میزنه به نظرتون من چیکار کنم که بتونم شرکت گارانتی رو متقاعد کنم که واقعاً مشکل داره پس اگر عوضش کردن ممکنه چیپ دیگه ای غیر از اونیکه از اول بوده گذاشته باشند. متوجه منظورم شدین؟ یعنی مثلا یک چیپ دست دوم از لپتاب دیگه ای رو گذاشتن که باعث ناسازگاری میشه.

شما مدل دقیق کارت گرافیک رو بنویس و آخرین درایور موجود براش رو هم بنویس. بهشون بگو میخوای که این درایور روش نصب بشه. من کاملا احتمال میدم که اون شرکت دقیقا مشابه قطعه ی شما رو دوباره استفاده نکرده.
    میتونی به نمایندگی اصلیه گارانتیشون زنگ بزنی و بگی با این وضعیت لپتابتون رو نمیخواین. توجه کنید این حق شماست و پول بابت گارانتی دادین برای همین مواقع. مثل اینه که ماشین رو بیمه کنید و موقع تصادف بیمه بگه چون شما صدقه ننداختی راه افتادی ما حق بیمتو نمیدیم!
    آقا مطمئنی که اگه 64 بیتی بریزم و اون کارا رو اجرا کنم درست میشه
    آخه خیلی برنامه دارم میخوام ببینم قطعیه که بریزم یا بیخودی وقتمو تلف نکنم ؟
    راستی این چی هست ؟Windows XP Mode
    نه مطمئن نیستم.
    وقتی مطمئنم که دقیقا بدونم چه چیزی دلیل خطا هستش ولی برای شما موضوع فرق میکنه.
    اما شما خودتون 1درصد احتمال بدین اینطوری مشکل رفع بشه. ریسک کردن توی این مواقع بد نیستش...
    بعد از اپدیت کردن بایوس ویندوز رو عوض کردم و هیچ نرم افزاری نسب نکردم غیر از درایو کارت گرافیک و اپدیت های ویندوز ولی تو محیط ویندوز هم این bsod لعنتی میاد
    MiniDump این خطا رو به من بدین. چون هیچ نرم افزاری ندارین خیلی کمک میکنه.
    نه CPU اگر خراب باشه سیستم به یک میلیون مشکل دچار میشه. ولی گاهی اوقات فرکانسها و تنظیمات CPU باعث خطا در کارش میشه که فکر میکنم برای شما اینطوره.
    سلام.
    ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم ، نمیخواستم براش تاپیک جداگانه بزنم و همچنین تاپیک مناسبی هم پیدا نکردم.
    درون درایو DVD-RW (در My Computer) همیشه فایلی در قسمت رایت وجود داره به اسم Desktop.ini که با Delete کردن نیز دوباره ساخته میشه.
    میخواستم بدونم راهی هست که دیگه ساخته نشه؟
    مرسی.
    برای این موضوع تاپیکهای زیادی توی انجمن داریم. این فایل یک فایل ویندوزی هستش که خصوصیات خاصی رو منتقل میکنه. حذفش نکنید.
    سلام
    این صفحه ابی چند ثانیه میمونه اخه برا من بعد بازی سیستم هنگ میکنه و یک صفحه ابی سریع میاد و میره و سیستم ریست میشه میخواستم بدونم این همون blue screen هست ؟!
    طبق صفحه ی اول اطلاعات مورد نیاز رو بدین تا با کمک هم رفعش کنیم.

چه باحال شجره نامه کارامون هم نشون میده
    از بازی که اومدم بیرون صفحه آبی اومد
    هر چیزی که مربوط به خطا باشه رو میگه. مطمئن باشید اطلاعات خصوصی شما توی این فایلها نیست.
    خطای شما در حین بازی رخ داده. درسته که از بازی خارج شدین، ولی پروسه ی بازی در حال اجرا بوده و نتونسته احتمالا درست Terminate بشه و خطا داده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام
    من اومدم ویندوز(7) لپتاپمو عوض کنم با سی دی که اومد بالا طبق معمول درایوها رو نشون داد و پرسید کجا نصب کنم منم گفتم c رو فرمت کن اونجا نصب کن عملیلات کپی رو انجام داد ریسیت شد بالا که اومد به blue page رسید حالا نه ویندوز قبلیم هست نه جدیده .اومدم از اول نصب کنم دیگه درایوها رو هم نشون نمیده !!! چیکار میتونم بکنم
    inspiron 4030 i3 2g ati 5430
    اطلاعات دیگه هم هر چی لازم بود بگید میزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Dark Territory

پيش فرض

MiniDump این خطا رو به من بدین. چون هیچ نرم افزاری ندارین خیلی کمک میکنه.
    نه CPU اگر خراب باشه سیستم به یک میلیون مشکل دچار میشه. ولی گاهی اوقات فرکانسها و تنظیمات CPU باعث خطا در کارش میشه که فکر میکنم برای شما اینطوره.
    نمیدونم درست اپلود کردم یا نه چون خیلی فایل هست!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- یک بازی نصب کردم ولی در هنگام بازی bsod میده
    2- گاهی اوقات خود به خود shat down میشه بعضی وقتا log off میشه موندم چه مرگشه دما ها هم همه به صورت نرمال هست دمای cpu تو لود 100% از 43 بالا نمیره گرافیک هم با نرم افزار test گرفت بعد از نیم ساعت 58 رسید.
    Last edited by black.lord; 14-07-2011 at 12:23.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

با سلام
    من اومدم ویندوز(7) لپتاپمو عوض کنم با سی دی که اومد بالا طبق معمول درایوها رو نشون داد و پرسید کجا نصب کنم منم گفتم c رو فرمت کن اونجا نصب کن عملیلات کپی رو انجام داد ریسیت شد بالا که اومد به blue page رسید حالا نه ویندوز قبلیم هست نه جدیده .اومدم از اول نصب کنم دیگه درایوها رو هم نشون نمیده !!! چیکار میتونم بکنم
    inspiron 4030 i3 2g ati 5430
    اطلاعات دیگه هم هر چی لازم بود بگید میزارم
    دلیل این خطا تنظیمات هارددیسک هستش.
    توی انجمن تاپیک بزنید.
    یک سری تغییرات باید توی تنظیمات Bios بدین تا نصب شه.
    فکر میکنم براش تاپیک هم هست اگر سرچ کنید.
    فقط وقتی تاپیک زدین توش بگین که به دلیل نداشتن فایلهای DUMP نمیتونید اینجا کمک بخواین چون تاپیکهای صفحه آبی رو معمولا میبندند.
    نمیدونم درست اپلود کردم یا نه چون خیلی فایل هست!
    ببینید نام فایلهای DUMP شامل زمان و تعدادش میشه:
    Mini070411-02
    در نمونه ی بالا نارنجی سال خطا هست مثل 2011
    آبی روزش هست و قرمز ماهش.
    سبز هم تعداد خطا هست.
    یعنی نمونه ی بالا خطای دوم در این روز بوده.

با این تفاصیر چک کنید و BSOD درست رو آپلود کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من کارت گرافیکم رو عوض کردم ویه evga gtx 520 گرفتم از اون موقع بعد از بعضی بازی ها blue screen میاد وجالب اینجاست که وقتی من حتی برنامه gpu-z یا gpu tool رو اجرا میکنم هم سیستم بعد از چند ثانیه هنگ یک صفحه ابی میاد و سریع میره و ریست میشه همین کار رو تو win 7 انجام دادم و همون مشکل پیش اومد من هون فایلهایی که میخواستید همراه با system information اپلود کردم ممنون میشم اگه کمک کنین
    کد:
    Last edited by majifff; 14-07-2011 at 15:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Dark Territory

پيش فرض

ببینید نام فایلهای DUMP شامل زمان و تعدادش میشه:
    Mini070411-02
    در نمونه ی بالا نارنجی سال خطا هست مثل 2011
    آبی روزش هست و قرمز ماهش.
    سبز هم تعداد خطا هست.
    یعنی نمونه ی بالا خطای دوم در این روز بوده.

با این تفاصیر چک کنید و BSOD درست رو آپلود کنید
    دوست عزیز من زمان دقیقش رو که نمیدونم کی بوده
    اولین فایل bsod که تو این ویندوز تولید شده
    کد:
    ایا این به BSOD مربوط میشه :
    2- گاهی اوقات خود به خود shat down میشه بعضی وقتا log off میشه موندم چه مرگشه دما ها هم همه به صورت نرمال هست دمای cpu تو لود 100% از 43 بالا نمیره گرافیک هم با نرم افزار test گرفت بعد از نیم ساعت 58 رسید.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سلام
    نمیدونم ربط به اینجا داره یا نه ولی نمیخواستم تاپیک بزنم (اگه ربط نداره شرمنده)
    ----
    چند تا نرم افزار هستن که هی درخواست وصل شدن به اینترنت و آپدیت رو دارن
    چه جوری میتونم جلوگیری کنم از این پیغامها ؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام من کارت گرافیکم رو عوض کردم ویه evga gtx 520 گرفتم از اون موقع بعد از بعضی بازی ها blue screen میاد وجالب اینجاست که وقتی من حتی برنامه gpu-z یا gpu tool رو اجرا میکنم هم سیستم بعد از چند ثانیه هنگ یک صفحه ابی میاد و سریع میره و ریست میشه همین کار رو تو win 7 انجام دادم و همون مشکل پیش اومد من هون فایلهایی که میخواستید همراه با system information اپلود کردم ممنون میشم اگه کمک کنین
    خب سیستم شما به 3 دلیل متفاوت داره خطا میده.
    یکیش اینه که روی سیستم شما هم درایور کارت گرافیکهای ATI نصبه و هم nVidia و بهمین دلیل فایل nv4_disp.dll که مربوط به درایور nVidia و فایل ati3duag.dll که مربوط به درایور ATI میشه یا بر اثر تداخل یا هرچیز دیگه دارن خطا میدن.
    باید هر دو درایور رو کاملا Unistall کنید و بعد آخرین ورژن درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید. البته قبلش با یک نرم افزار بهینه کننده ی بسیار دقیق و قوی مثل TuneUp Utilities فایلهای اضافی و Registry رو پاکسازی کنید.

دلیل خطای دوم یک نرم افزار مربوط به شرکت Sony Ericson هست (Sony Ericsson Device 068 USB Ethernet Emulation) که فایلی با نام se44unic.sys داره که خطا میده. یا این نرم افزار رو حذف و یا به روز کنید تا خطا نده.
    شاید با رفع مشکل اول این مشکل هم رفع بشه.

دلیل خطای دیگتون مرورگر Safari هست که خطا میده. یا ورژنش پایینه و یا مشکل دیگه ای مثل مشکل اول باعث خطا در کارش میشه. اما چیزیکه مشخصه این برنامه به تنهایی خطا نمیده و یک درایور که من نمیدونم چیه دلیل خطا هستش.

در ضمن اون فایلهایی که توی پوشه ی System Information بود که یک سری DLL و چند فایل دیگه بود نفهمیدم چیه...

دوست عزیز من زمان دقیقش رو که نمیدونم کی بوده
    اولین فایل bsod که تو این ویندوز تولید شده
    ببینید این خطا مشابه قبلیه.
    دلیل این خطا به نقل از TechNet سایت Microsoft اینه که رم بالاتر از 3 گیگابایت روی ویندوز 32 بیت داره استفاده میشه و گفتند اگر شما رمتون رو کمتر از 4 گیگابایت کنید و یا ویندوز رو 64 بیت کنید مشکل حل میشه.
    در حقیقت مشکل سخت افزاریه ولی نه اینکه سخت افزاری خراب باشه. تنظیمات مشکل داره.
    دوباره همون 0x124_GenuineIntel_PROCESSOR_BUS خطا داده در حین بازی Test Drive Unlimite و از اونجایی که شما گفتین ویندوز تازه نصب کردین و این خطا در حین بازی رخ داده پس این خطا توی این ویندوز رخ نداده و تمام تلاشمون بی فایدس و دوباره کاری...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Dark Territory

پيش فرض

ببینید این خطا مشابه قبلیه.
    دلیل این خطا به نقل از TechNet سایت Microsoft اینه که رم بالاتر از 3 گیگابایت روی ویندوز 32 بیت داره استفاده میشه و گفتند اگر شما رمتون رو کمتر از 4 گیگابایت کنید و یا ویندوز رو 64 بیت کنید مشکل حل میشه.
    در حقیقت مشکل سخت افزاریه ولی نه اینکه سخت افزاری خراب باشه. تنظیمات مشکل داره.
    دوباره همون 0x124_GenuineIntel_PROCESSOR_BUS خطا داده در حین بازی Test Drive Unlimite و از اونجایی که شما گفتین ویندوز تازه نصب کردین و این خطا در حین بازی رخ داده پس این خطا توی این ویندوز رخ نداده و تمام تلاشمون بی فایدس و دوباره کاری...
    خوب حالا من باید چیکار کنم چه تنظیماتی رو باید تغییر بدهم تا این bsod نیاد؟
    و یک سوال شما با چه نرم افزاری این فایل رو تحلیل میکنید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام . من برای یکی از آشناهامون ویندوز 7 نصب کردم . یک ویندوز xp هم روی سیستم نصب هست.
    مشکل صفحه آبی برای ویندوز 7 هست . ولی نه اونطوری که بقیه دوستان این مشکلو دارن(که خود به خود شات داون میشه یا ...) این صفحه فقط وقتی میاد که میخوایم شات داون کنیم. موقع شات داون جلوی خاموش شدن سیستم رو میگیره این صفحه و تنها راه خاموش کردن اینه که بریم از ویندوز xp و اونجا خاموش کنیم.
    خود ویندوز میگه این مشکل از فایل DUMP هست . من فکر کردم ویروسه اسکن کردم و مقادیر زیادی ویروس یافت شد. بعد که شات داون کردم دیگه صفحه آبی نیومد و مستقیم خاموش شد !!! ولی وقتی دوباره روشن کردیم باز مشکل صفحه آبی ایجاد شد...
    امکان ارسال فایل و عکس هم ندارم . اگه جوابی به نظرتون میرسه بدید و اگرم بدون فایل نمیشه که هیچی
    ببخشید طولانی شد.ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •