اقا امیدی هست که تا بهمن 16 گیگش به زیره 700 برسه ؟![]()
اقا امیدی هست که تا بهمن 16 گیگش به زیره 700 برسه ؟![]()
راستی شما میگید کدوم بهتره ؟
N9 یا S II
بعید میدونم تو بازار ایران انقد زود به ثبات قیمت برسیم
اینجا جای مقایسه نیست و این دو گوشی هم هیچ وجهی برای مقایسه ندارن و کارکردی متفاوت دارن..
دوستان فيلم برداري اين گوشي hd هست يا نه ؟
بله اچ دی میگیره
من که از نزدیک دیدم قطعا" مشکی از همه رنگاش خوشگلتره ...هر چند قشنگی نسبی و سلیقه ای هستش.
سه سایت مفید برای اون دسته از عزیزانی که فکر میکنند برای این گوشی برنامه ای نیست
اینطور که معلومه قراره این سیستم عامل به خوبی ساپورت بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرسته که خبرهایی هست مبنی بر اینکه این سیستم عامل توانایی نصب و اجرای برنامه های اندروید رو خواهد داشت ،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما به نظر من بهتره که روی پای خودش به ایسته تا بتونه در کنار ویندوز فون های نوکیا حرفهایی واسه گفتن داشته باشه
اگه قرار باشه خودشو با اجرای برنامه های اندروید جلو ببره و مطرح کنه به جایی نمیرسه
مقایسه مشکلی نداره و جاشم همینجاست. در ضمن عزیزم 1110 رو که با GS2 نخواستن مقایسه کنن که گفتین هیچ وجهی برای مقایسه ندارن!!!!ایندو گوشی کاملاً هم در یک کلاس و رده هستن و از جهاتی بر هم برتری دارن که ادامه ی پستم رو ببینی آگاه میشی.
البته gsmarena بنظرم درباهر ی N9 اطلاعات کاملی هنوز نذاشته مثلاً USB OTG که ابداع خود نوکیاست رو جزو مشخصات N9 نذاشته و بلوتوثش رو 3 نزده و.. که اشکال از Gsmarena هست. بعضی مشخصات دیگشم ناقصه ولی اجمالاً تا اینجا داریم:
در زمینه ی سیستم عامل قطعاً من برتری ره به N9 میدم چون هم سبکتره و هم برنامه های اندروید رو میتونه باواسطه بطور مستقیم پشتیبانی کنه.پس قطعاً کمبودی نسبت به اندروید نداره.
از لحاظ فیلمبرداری امتیاز رو به GS2 باید داد که Full HD هست گرچه با مقایسه هایی که خودم روی فیلمبرداری HD & Full HD انجام دادم ضبط Full HD دوربینهای دیجیتال و گوشیها چندان تفاوت کیفی خاصی نسبت بهم نداره که توی موبایلستان هم بطور کامل بحثش رو مطرح کردم و همه هم تأیید کردن.
از لحاظ ناوبری و نقشه ها و امکانات و آپدیتهای کارامدش بدون شک N9 از GS2 خیلی جلوتره و برای افرادی که دنبال سیستم اوبری کارامد هستن بدون شک N9 بهتره.
خروجی TV برای N9 از هر لحاظ بهتره چه HDMI اش و چه AV اش که از راه جک هدفون براحتی عمل میکنه و مثل GS2 نیاز به تبدیل نداره.
برای N9 نوشته کارت حافظه نمیخوره که خیلی بده.شده مثل آیفون و بنظر من یه نقطه ضعف بزرگه.
در مجموع بین ایندو گوشی شخصاً N9 رو ترجیح میدم چون مشکلات GS2 رو قطعاً نداره و کیفیتش در حد N8 که بالاست باید باشه که خودش نقطه ی مثبتیه.
پردازنده ی GS2 بیش از حد قوی هست و بیشتر مایه ی داغی و طبعاً کاهش عمر قطعات گوشی خواهد شد و استفاده ی حداکثری از توانش هرگز نمیشه.پس نباید به دو هسته ای بودنش چندان نازید.زیاد بحثش شده.
از لحاظ نمایشگر هم N9 از super amoled در GS2 کمبودی نداره و بلکه بخاطر ابعاد جمع و جورتر بدنه و داشتن همون رزولوشن بلکه ppi بالاتر بنظر من نسبت به GS2 که بیش از حد بدنه ی بزرگی داره بهتره.
![]()
Last edited by Hektor; 23-10-2011 at 07:24.
خوشحالم که به اطلاعاتم افزوده شد!!!مقایسه مشکلی نداره و جاشم همینجاست. در ضمن عزیزم 1110 رو که با GS2 نخواستن مقایسه کنن که گفتین هیچ وجهی برای مقایسه ندارن!!!! ایندو گوشی کاملاً هم در یک کلاس و رده هستن و از جهاتی بر هم برتری دارن که ادامه ی پستم رو ببینی آگاه میشی.
خوب خودت حالا متوجه شدی چرا قابل مقایسه نیستن...بنظر من امکانات ان 9 به صرفه تره تا GS2 ..
البته هر کی یه نظری داره..
ارادت..
خواهش
همین حرفت خودش یعنی یه مقایسه ی اجمالی.پس دیگه نگو مقایسه غلطه!خوب خودت حالا متوجه شدی چرا قابل مقایسه نیستن...بنظر من امکانات ان 9 به صرفه تره تا GS2 ..
در این که شکی نیست..البته هر کی یه نظری داره..
مثلاً من بهیچوجه N8 خودم رو حاضر نیستم با این N9 عوض کنم.چون N8 رو از هر لحاظ برای کار خودم برتر از N9 میبینم.
همچنین..ارادت..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)