تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 24 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 235

نام تاپيک: Nokia N9

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir.prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

اقا امیدی هست که تا بهمن 16 گیگش به زیره 700 برسه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir.prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

راستی شما میگید کدوم بهتره ؟
    N9 یا S II

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

اقا امیدی هست که تا بهمن 16 گیگش به زیره 700 برسه ؟
    N9 یا S II
    بعید میدونم تو بازار ایران انقد زود به ثبات قیمت برسیم

اینجا جای مقایسه نیست و این دو گوشی هم هیچ وجهی برای مقایسه ندارن و کارکردی متفاوت دارن..

4. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان فيلم برداري اين گوشي hd هست يا نه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

بله اچ دی میگیره

داره خودمونی میشه falax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Santa Cruz

پيش فرض

اینو حتما بخونید:

پشتیبانی از نرم افزار های اندروید در نوکیا N9 با Alien Dalvik will
    دانلود ها : در حالی که بسیاری از کاربران نگران پشتیبانی نوکیا N9 از نرم افزار های متنوع بودند . امروز خبری در مورد نرم افزاری مخصوص منتشر شد که این نگرانی را از بین برد . نرم افزاری که به کمک آن نرم افزار های ویژه ای برای نوکیا N9 ساخته می شود و شما را قادر می سازد تا به نصب نرم افزار های اندروید بر روی این گوشی بپردازید .

به گزارش گروه خبری دانلود ها به نقل از gsmarena ، نام این این نرم افزار Alien Dalvik بوده که توانایی نصب و اجرای نرم افزار های اندرویدی را برای گوشی نوکیا N9 به ارمغان می آورد . این برنامه به شما اجازه می دهد تا نرم افزار های اندرویدی را بدون تغییر بر روی Nokia N9 اجرا نمایید . و همچنین به توسعه دهندگان این اجازه را می دهد تا نرم افزار هایی با فرمت apk ، برای نوکیا N9 عرضه نمایند . این نرم افزار توانایی استفاده از ویژگی های سخت افزاری این گوشی را دارد تا نرم افزار های اندرویدی را بدون مشکل اجرا نماید .
    با کمک این نرم افزار ، دستگاه های غیر اندرویدی مانند نوکیا N9 می توانند ، رقیبی خوب ، برای دستگاه های اندرویدی باشند .
    بر اساس گزارش ها ، توسعه دهندگان Alien Dalvik ، این نرم افزار را برای سیستم عامل MeeGo در سال ۲۰۱۲ عرضه خواهند کرد .

منبع:دانلودها
    من که از نزدیک دیدم قطعا" مشکی از همه رنگاش خوشگلتره ...هر چند قشنگی نسبی و سلیقه ای هستش.

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

سه سایت مفید برای اون دسته از عزیزانی که فکر میکنند برای این گوشی برنامه ای نیست

اینطور که معلومه قراره این سیستم عامل به خوبی ساپورت بشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    درسته که خبرهایی هست مبنی بر اینکه این سیستم عامل توانایی نصب و اجرای برنامه های اندروید رو خواهد داشت ،
    اما به نظر من بهتره که روی پای خودش به ایسته تا بتونه در کنار ویندوز فون های نوکیا حرفهایی واسه گفتن داشته باشه
    اگه قرار باشه خودشو با اجرای برنامه های اندروید جلو ببره و مطرح کنه به جایی نمیرسه

9. این کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اینجا جای مقایسه نیست و این دو گوشی هم هیچ وجهی برای مقایسه ندارن و کارکردی متفاوت دارن..
    مقایسه مشکلی نداره و جاشم همینجاست. در ضمن عزیزم 1110 رو که با GS2 نخواستن مقایسه کنن که گفتین هیچ وجهی برای مقایسه ندارن!!!! ایندو گوشی کاملاً هم در یک کلاس و رده هستن و از جهاتی بر هم برتری دارن که ادامه ی پستم رو ببینی آگاه میشی.

N9 یا S II
    البته gsmarena بنظرم درباهر ی N9 اطلاعات کاملی هنوز نذاشته مثلاً USB OTG که ابداع خود نوکیاست رو جزو مشخصات N9 نذاشته و بلوتوثش رو 3 نزده و.. که اشکال از Gsmarena هست. بعضی مشخصات دیگشم ناقصه ولی اجمالاً تا اینجا داریم:

در زمینه ی سیستم عامل قطعاً من برتری ره به N9 میدم چون هم سبکتره و هم برنامه های اندروید رو میتونه باواسطه بطور مستقیم پشتیبانی کنه.پس قطعاً کمبودی نسبت به اندروید نداره.
    از لحاظ فیلمبرداری امتیاز رو به GS2 باید داد که Full HD هست گرچه با مقایسه هایی که خودم روی فیلمبرداری HD & Full HD انجام دادم ضبط Full HD دوربینهای دیجیتال و گوشیها چندان تفاوت کیفی خاصی نسبت بهم نداره که توی موبایلستان هم بطور کامل بحثش رو مطرح کردم و همه هم تأیید کردن.
    از لحاظ ناوبری و نقشه ها و امکانات و آپدیتهای کارامدش بدون شک N9 از GS2 خیلی جلوتره و برای افرادی که دنبال سیستم اوبری کارامد هستن بدون شک N9 بهتره.
    خروجی TV برای N9 از هر لحاظ بهتره چه HDMI اش و چه AV اش که از راه جک هدفون براحتی عمل میکنه و مثل GS2 نیاز به تبدیل نداره.
    برای N9 نوشته کارت حافظه نمیخوره که خیلی بده.شده مثل آیفون و بنظر من یه نقطه ضعف بزرگه.
    در مجموع بین ایندو گوشی شخصاً N9 رو ترجیح میدم چون مشکلات GS2 رو قطعاً نداره و کیفیتش در حد N8 که بالاست باید باشه که خودش نقطه ی مثبتیه.
    پردازنده ی GS2 بیش از حد قوی هست و بیشتر مایه ی داغی و طبعاً کاهش عمر قطعات گوشی خواهد شد و استفاده ی حداکثری از توانش هرگز نمیشه.پس نباید به دو هسته ای بودنش چندان نازید.زیاد بحثش شده.
    از لحاظ نمایشگر هم N9 از super amoled در GS2 کمبودی نداره و بلکه بخاطر ابعاد جمع و جورتر بدنه و داشتن همون رزولوشن بلکه ppi بالاتر بنظر من نسبت به GS2 که بیش از حد بدنه ی بزرگی داره بهتره.

Last edited by Hektor; 23-10-2011 at 07:24.

11. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

مقایسه مشکلی نداره و جاشم همینجاست. در ضمن عزیزم 1110 رو که با GS2 نخواستن مقایسه کنن که گفتین هیچ وجهی برای مقایسه ندارن!!!! ایندو گوشی کاملاً هم در یک کلاس و رده هستن و از جهاتی بر هم برتری دارن که ادامه ی پستم رو ببینی آگاه میشی.
    خوشحالم که به اطلاعاتم افزوده شد!!!

خوب خودت حالا متوجه شدی چرا قابل مقایسه نیستن...بنظر من امکانات ان 9 به صرفه تره تا GS2 ..
    البته هر کی یه نظری داره..
    ارادت..

13. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خوشحالم که به اطلاعاتم افزوده شد!!!
    خواهش
    خوب خودت حالا متوجه شدی چرا قابل مقایسه نیستن...بنظر من امکانات ان 9 به صرفه تره تا GS2 ..
    همین حرفت خودش یعنی یه مقایسه ی اجمالی.پس دیگه نگو مقایسه غلطه!
    البته هر کی یه نظری داره..
    در این که شکی نیست..
    مثلاً من بهیچوجه N8 خودم رو حاضر نیستم با این N9 عوض کنم.چون N8 رو از هر لحاظ برای کار خودم برتر از N9 میبینم.
    ارادت..
    همچنین..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •