ماسیمو موراتی: ابعاد شکست مقابل شالکه من را شگفت زده کرد
با این وجود او امیدوار است بازیکنان تیم به سرعت این شکست را فراموش کنند و در دیدار این هفته مقابل کیه وو به پیروزی برسند.
ایت گل- ماسیمو موراتی، مالک باشگاه اینتر، معتقد است بازیکنان نرآتزوری به دلیل شکست 5-2 مقابل شالکه در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان مستحق سرزنش هستند.
با این وجود او امیدوار است بازیکنان تیم به سرعت این شکست را فراموش کنند و در دیدار این هفته مقابل کیه وو به پیروزی برسند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" این شکست به دلیل عملکرد ضعیف بازیکنان بود. آنچه باعث ناراحتی من شد، ابعاد این شکست بود. بازیکنان در دیدار مقابل میلان نیز عملکرد ضعیفی داشتند و نمی شد انتظار داشت که در فاصله این چند روز عملکرد خیلی متفاوتی ارائه دهند.
من تنها نمی توانم بازیکنان را در این شکست مقصر بدانم."
موراتی همچنین پس از بازی با لئوناردو صحبت کرد و تلاش کرد روحیه مربی اش را افزایش دهد.
" من صحبتی با لئوناردو داشتم. او از روحیه بالایی برخوردار نبود، نه آن اندازه که انتظار می رفت.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Behnam Jafarzadeh
2011/4/6
نگاهی به حضور چند دقیقه ای کریمی در بازی مقابل اینتر: چهار پاس سالم براي دلربايي از پروفسور
كريمي در بازي مقابل اينتر با احتساب وقت هاي تلف شده، 6 دقيقه بازي كرد
سایت گل - اگر روزي كه علي پروين حكم اخراج شماره 8 جنجالي استيل آذين را صادر كرد، كسي پيدا مي شد و مي گفت علي كريمي سه ماه ديگر در يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بازي مي كند، احتمالاً به سلامت عقل او شك مي كرديد. اين هم از جاذبه هاي فوتبال است كه در آن هر ناممكني، ممكن مي شود. جادوگر اخراجي استيل آذين با نظر فليكس ماگات به يكباره سر از شالكه درآورد تا يكي از غيرمنتظره ترين انتقال هاي تاريخ فوتبال ايران شكل بگيرد.
روزنامه ها آماده بودند تا به محض اولين حضور علي كريمي در تركيب شالكه، او را «طفل شيرين ماگات» لقب دهند و البته اخراج ماگات اين معادله ها به هم ريخت. با ورود رالف رانگنيك و تاكيد اين مربي سختگير بر اخراج بازيكنان مازاد شالكه، به نظر مي رسيد كه عمر حضور جادوگر در شالكه كوتاه تر از حد تصور باشد اما انگار پيش بيني بهمن فروتن درست بود و پروفسور رانگنيك چندان هم به علي كريمي بي علاقه نيست.
كريمي در بازي مقابل اينتر با احتساب وقت هاي تلف شده، 6 دقيقه بازي كرد و در اين مدت 4 پاس سالم و يك توپ ربايي داشت. دوستداران فوتبال علي كريمي اميدوارند كارنامه او در شالكه به همين 6 دقيقه و 4 پاس ختم نشود و رانگنيك باز هم به جادوگر ايراني اش اعتماد كند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علي مغاني
2011/4/6