تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
179. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان - Internazionale

8 4.47%
  • بارسلونا - Barcelona

53 29.61%
  • تاتنهام هاتسپر - Tottenham Hotspur

4 2.23%
  • چلسی - Chelsea

10 5.59%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

1 0.56%
  • شالکه ۰۴ - Schalke 04

12 6.70%
  • رئال مادرید - Real Madrid

58 32.40%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

33 18.44%
صفحه 19 از 48 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 476

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | یک چهارم نهایی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من متوجه منظور شما نشدم! الان یه تیم خوب اینگلیسی که حتما حذف میشه. صعود رئال که احتمالش بالای 90% هست ( 5-0 ببازه تو زمین تاتنهام! ) بارسا هم برخلاف حرف های کرایوف و طرفداراش، شاختار رو لوله میکنه. الان هم یه تیم از اسپانیا حذف میشه، هم یه تیم از اینگلیس! هر دو نفر ناراحتن.

اما بحث من اینه که، بارسا و رئال، شایسته رسیدن به فینال هستن....
    شما میگی حقش بود رئال و بارسا برسن فینال! (ناراحتید که ممکنه قبل فینال به بارسا بخورید)
    بنده هم میگم الان بهترین شرایطی به وجود اومده که بعد از چهار پنج فصل اسپانیا دو نماینده در نیمه نهایی داشته باشه!! چرا! چون قرعه کشی به نظر من (بر خلاف نظر شما) بسیار عالی بوده برای اسپانیایی ها!
    ضمن اینکه با توجه به احتمال بالای برخورد دو اسپانیایی در نیمه نهایی قطعا فینالیست از اسپانیا خواهد بود! اما حتی اگه قرار بود فرضا برنده بارسا - شاختار با برنده چلسی یونایتد بازی کنه و اون سمت هم برنده رئال - تاتنهام با برنده اینتر شالکه، ممکن بود فینال بین دو تیم غیر اسپانیایی برگزار بشه!!
    صحبت بنده اینه که اینکه شما خیلی قاطع میگید اگه قرعه کشی شکل دیگه ای داشت، فینال بین رئال بارسا بود، حرف کاملا غیر حرفه ای هستش!!
    مقایسه حذف شدن یه تیم انگلیسی در مرحله یک چهارم با حذف شدن احتمالیه یه اسپانیایی در نیمه نهایی هم صحیح نیست!! در نیمه نهایی تیم صعود کننده، پا میزاره به فینال! اما در یک چهارم تیم صعود کننده تازه میره به نیمه نهایی و اونجا ممکنه حذف بشه... تو CL هم قهرمان و نائب قهرمان همیشه در اولویت بودند نه سایر تیم ها!!

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما میگی حقش بود رئال و بارسا برسن فینال! (ناراحتید که ممکنه قبل فینال به بارسا بخورید)
    بنده هم میگم الان بهترین شرایطی به وجود اومده که بعد از چهار پنج فصل اسپانیا دو نماینده در نیمه نهایی داشته باشه!! چرا! چون قرعه کشی به نظر من (بر خلاف نظر شما) بسیار عالی بوده برای اسپانیایی ها!
    ضمن اینکه با توجه به احتمال بالای برخورد دو اسپانیایی در نیمه نهایی قطعا فینالیست از اسپانیا خواهد بود! اما حتی اگه قرار بود فرضا برنده بارسا - شاختار با برنده چلسی یونایتد بازی کنه و اون سمت هم برنده رئال - تاتنهام با برنده اینتر شالکه، ممکن بود فینال بین دو تیم غیر اسپانیایی برگزار بشه!!
    صحبت بنده اینه که اینکه شما خیلی قاطع میگید اگه قرعه کشی شکل دیگه ای داشت، فینال بین رئال بارسا بود، حرف کاملا غیر حرفه ای هستش!!
    مقایسه حذف شدن یه تیم انگلیسی در مرحله یک چهارم با حذف شدن احتمالیه یه اسپانیایی در نیمه نهایی هم صحیح نیست!! در نیمه نهایی تیم صعود کننده، پا میزاره به فینال! اما در یک چهارم تیم صعود کننده تازه میره به نیمه نهایی و اونجا ممکنه حذف بشه... تو CL هم قهرمان و نائب قهرمان همیشه در اولویت بودند نه سایر تیم ها!!

سلام کلا منطق شما حرف نداره lol

اولا بدترین قرعه سری قبل به بارسلونا خورد و یکی از بهترین تیمهای انگلیس را حذف کرد و تیمهای منچستر و چلسی هم در دور قبل بهترین قرعه ممکن داشتند حالا تا یک قرعه سخت خوردند همه چی بر عکس شد؟:ی
    دوما باز اسپانیای ها به قرعه بدی خوردند چون از بین این دو تیم فقط 1 تیم به مرحله فینال میرسه (در صورت برتری بارسا مقابل شاختار)

شما باید مزایای این قرعه کشی هم ببینی که 2 تا از اماده ترین تیمهای جهان یکیشون براحتی حذف میشود ولی شاید اگر تو دو قطب دیگر بودند میتوانستند تو فینال بهم بخورند.

در مورد نکته علیرضا خان و برتری تیمهای اسپانیای بر انگلیسی! خوب فعلا تیمهای اسپانیایی از پس 2 رقیب انگلیسی بر امدند ! ایا غیر از این هست !؟ و تا الان برتری داشتند.

و از اون مهمتر سطح بازی تیمهای انگلیسی جلوی بارسا و رئال هم دیدیم ! ارسنال بدون 1 شوت و تاتنهام هم کلا 2 تا شوت زده و ....

در مورد لوسیو!
    لوسیو بازی با شالکه از دست داده بود به علت دو اخطاره شدن حالا چه مصدوم باشه چه نباشه چه فرقی برای شما داره ؟ در هر صورت محروم بود دیگه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctorcomedian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها ممنون خیلی باحال بید که اخبار رو میذارین.
    راستی نتیجه بازی ها رو هم بذارین بد نمی شه. اگه کسی هم کلیپی چیزی دستش اومد برای ما هم بفرستین.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چلسی - منچستر یونایتد

تیم فوتبال چلسی بایستی امشب میزبان منچستر یونایتد باشد.
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آبی پوشان لندن امشب بایستی در راستای مسابقات لیگ قهرمانان اروپا و در دوره یک هشتم نهایی میزبان شیاطین سرخ منچستر باشد. این دو تیم در حالی رو در روی هم قرار خواهند گرفت که آخرین دیدار آنها در ورزشگاه استمفوردبریج 2 بر 1 به سود آبی پوشان به پایان رسیده بود.
    در آن دیدار دیوید لوئیز ستاره بازی بود که بدلیل پیوستنش به چلسی در زمستان و قرار نگرفتن نامش در لیست مسابقات اروپایی ، در این دیدار حساس غایب خواهد بود و چلسی همچنان از داشتن الکس ، مدافع قدرتمندش به دلیل مصدومیت محروم خواهد بود. همین امر سبب گشته تا شاید مهاجمان منچستر یونایتد که این فصل بد هم کار نکرده اند بتوانند برای رسیدن به دروازه پتر چک امیدوارتر از گذشته باشند. حال باید دید ایوانوویچ می تواند در کنار کاپیتان جان تری جلوی حملات وین رونی که سوی بازیکنی تند و تیز و تکنینی مانند نانی و حتی والنسیا پشتیبانی می شود را کنترل کنند.

در میانه میدان به نظر می رسد با درخشش رامیرس در دیدار قبلی این دو تیم ، همچنین انگیزه فرانک لمپارد برای انجام بازی پانصدوم و آمادگی همیشگی مایکل اسین و درخشش در بازی های بزرگ می تواند با کمی دقت و تمرکز بر فشار های فیزیکی و همچنین بازیسازی های بازیکنان میانی منچستر همچون والنسیا ، کریک و پارک جی سونگ برتری داشته و میانه میدان را در اختیار بگیرد.

اما در یک سوم دفاعی شیاطین سرخ ، فرگوسن در تلاش است تا ریو فردیناند را در ترکیب اصلی تیمش قرار دهد و از او در کنار ویدیچ در قلب دفاع استفاده کند ، جایی که به نظر می رسد محل بازی دیدیر دروگبا و فرناندو تورس خواهد بود. رو در رویی دروگبا و ویدیچ نیز می تواند همچون گذشته پر برخورد و جذاب باشد.

آمار دو تیم در لیگ قهرمانان اروپا سال 2010 - 2011
    ---------------------------------------------------------
    چلسی:

گل زده : 16
    شوت در چارچوب: 50
    شوت خارج از چارچوب: 81
    خطا: 102

منچستر یونایتد:

گل زده : 9
    شوت در چارچوب: 41
    شوت خارج از چارچوب: 43
    خطا: 102

نگاهی به تاریخ:

- تیم فوتبال چلسی در 8 سال اخیر 6 بار توانسته است که به مرحله نیمه نهایی صعود کند و بین 4 تیم نهایی باشد . که منچستر یونایتد 4 بار در این بین حضور داشته است.

- چلسی در نیمه نهایی توانسته است 5 پیروزی و 1 شکست را در کارنامه اش ثبت کند ، اما منچستر 11 پیروزی و 5 شکست را تجربه کرده است.

- چلسی بیشترین رویارویی با حریفان انگلیسی را در لیگ قهرمانان اروپا دارد که به شرح زیر است:
    - 1970 / منچستر سیتی / 2- 0 به سود چلسی
    - 2003 / آرسنال / 3-2 به سود چلسی
    - 2004 / لیورپول / 1-0 به سود لیورپول
    - 2006 / لیورپول / 1 - 1 تساوی ( 4- 1 در پنالتی به سود لیورپول )
    - 2007 / لیورپول / 4- 3 به سود چلسی
    - 2008 / لیورپول / 7-5 به سود چلسی

- در مرحله گروهی چلسی با 15 امتیاز در میان تیم های انگلیسی بیشترین امتیاز را کسب کرده است.

- منچسترآخرین دیدار انگلیسی اش را در برابر آرسنال با نتیجه 1 بر 0 برده است.

حواشی این دیدار:
    - فرناندو تورس تا به حال در تمام دیدار های دو تیم انگلیسی در اروپا گلزنی کرده است.این گلزنی های او بر می گردد به زمانی که در لیورپول بود و توانست به چلسی و آرسنال گلزنی کند.

- پائولو فرییرا یکی از بازیکنان پورتو بود که توانست با این تیم به همراه مورینیو از سد منچستر عبور کند و به قهرمانی 2003/2004 دست یابد.

- پاتریک اورا ، بازیکن فرانسوی منچستر در سال 2003 / 2004 در تیم موناکو توپ می زد که با آن تیم توانستند چلسی را 5 بر 3 شکست دهند.

- در هر دو تیم 3 بازیکن انگلیسی بازی خواهند کرد . تری ، کول و لمپارد برای چلسی . فردیناند ، کریک و رونی برای منچستر.

- رامیرس و الکس ، دو بازیکن برزیلی چلسی با رافائل و اندرسون در تیم ملی هم تیمی بوده اند . همچنین مالودا نیز در کنار اورا در تیم ملی فرانسه بازی کرده است.

- خوزه بوسینگوا و نانی نیز در تیم ملی پرتغال هم تیمی بوده اند ، همچنین ایوانوویچ و ویدیچ نیز در خط دفاعی تیم ملی صربستان در کنار هم بازی می کنند.

- ویدیچ و ژیرکوف زمانی که در روسیه و در تیمهای اسپارتاک و زسکا بودند در دربی بزرگ این کشور در مقابل هم بازی کرده اند.

- خوزه بوسینگوا و اندرسون از سال 2005 تا 2007 با هم در پورتو هم تیمی بودند ، همچنین نیکولاس آنلکا و مایکل اوون نیز در سال 2001/2002 در لیورپول در کنار هم بازی کرده اند.

- فرانک لمپارد ستاره تیم فوتبال چلسی بهمراه مایکل کریک و ریو فردیناند فوتبالش را از تیم وستهام شروع کرده است.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام کلا منطق شما حرف نداره lol
    مرسی از لطفتون! تو پرانتز بگم منطقی بودن شما هم زبان زد خاص و عامه!!
    اولا بدترین قرعه سری قبل به بارسلونا خورد و یکی از بهترین تیمهای انگلیس را حذف کرد و تیمهای منچستر و چلسی هم در دور قبل بهترین قرعه ممکن داشتند حالا تا یک قرعه سخت خوردند همه چی بر عکس شد؟:ی
    دوما باز اسپانیای ها به قرعه بدی خوردند چون از بین این دو تیم فقط 1 تیم به مرحله فینال میرسه (در صورت برتری بارسا مقابل شاختار)

شما باید مزایای این قرعه کشی هم ببینی که 2 تا از اماده ترین تیمهای جهان یکیشون براحتی حذف میشود ولی شاید اگر تو دو قطب دیگر بودند میتوانستند تو فینال بهم بخورند.
    دوست من! چرا برای اینکه قرعه مطلوب این مرحلتون (خصوصا تیم محبوب شما) رو نپذیرید، دست به دامن قرعه نا مطلوب مرحله گذشته میشید!! مگه من منکر قرعه سخت تیمتون در مقابل آرسنال یا رئال در برابر لیون شدم...؟ دوست عزیز...! از مرحله گذشته فاصله بگیرید!! صحبت های بنده مربوط به قرعه و دیدارهای مرحله یک چهارمه!
    .
    چیزی که واسه من عجیبه اینه که شما به جای اینکه رضایتمند از قرعتون باشید، کاملا متوقع هستید! (نه صرفا قبول داشتن ساده بودن قرعه هاتون) بارسا با شاختار که نیازی به صحبت نداره... شما مرحله بعد به رئالی میخورید که مدت هاست شما رو نبرده!! این چیزیه که آدمو سریع به پیشبینی وا میداره که بارسا یه پای فیناله!! اگه بارسا شاختار به قول شما در قطب منچستر - چلسی بود شرایط فینالیست شدنش سختر بود یا الان؟!
    .
    و میتونستند به هم نخورن!! میشد هم بارسا و هم رئال حذف بشن! اینا همه 50 - 50 هستش! اما پیش از همین بازی دیشب رئال، هممون احتمالی فراتر از 50 - 50 میدادیم که فینالیست یه تیم اسپانیایی باشه که این درصد بالا مدیون قرعه خوب این دو تیم در این مرحله هست! چیزی که به نظر میرسه بعضی از دوستان خیلی متوقعانه بهش نگاه می کنند.
    ضمنا! مرحله نیمه نهایی اکثر فصول CL پر بود از برخورد تو تیم مدعی با هم که گاها از یک کشور هم بودن! این اتفاق جدیدی نیست!
    در مورد نکته علیرضا خان و برتری تیمهای اسپانیای بر انگلیسی! خوب فعلا تیمهای اسپانیایی از پس 2 رقیب انگلیسی بر امدند ! ایا غیر از این هست !؟ و تا الان برتری داشتند.
    فکر کنم واضح با علیرضا جان صحبت کردم! ضمن اینکه تو CL این فصل هم دو بار انگلیسی ها اسپانیایی ها رو بردن و با برد دیشب رئال دو بار اسپانیایی ها انگلیسی ها رو بردن!
    و از اون مهمتر سطح بازی تیمهای انگلیسی جلوی بارسا و رئال هم دیدیم ! ارسنال بدون 1 شوت و تاتنهام هم کلا 2 تا شوت زده و ....
    و این ها در شرایطی بوده که تیم های مهمان ده نفره بودند! (سوای برتری تیم های میزبان)
    در مورد لوسیو!
    لوسیو بازی با شالکه از دست داده بود به علت دو اخطاره شدن حالا چه مصدوم باشه چه نباشه چه فرقی برای شما داره ؟ در هر صورت محروم بود دیگه!
    مطالعه شود:
    لوسیو هم فکر کنم بعد بازی اسکاتلند دچار مشکل شده که حقیقتا نبودش تاثیرگذار بود...
    یاعلی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ما اکنون دلیلی برای خوشحالی داریم-کریس رونالدو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

کریس رونالدو می گوید ما اکنون شانس بسیاری برای صعود به نیمه نهایی داریم اما در فوتبال همه چیز امکان پذیر است و ما باید در بازی برگشت با قدرت به میدان برویم.

رونالدو پس از غیبت در آخرین بازی رِئال در لالیگا دیشب توانست با یک ضربه چکشی گل چهارم تیمش را برابر تاتنها به ثمر رساند.

"من از پیروزی 4 بر 0 تیمم در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا برابر تاتنهام همیشه بزرگ بسیار خوشحال می باشم"

"ما در بازی دیشب بسیار خوب بازی کردیم با اینکه در بیشتر دقاقیق بازی یک بازیکن بیشتر داشتیم ما توانستیم در ابتدای بازی یک گل به ثمر برسانیم اما یک گل برای ما کافی نبود وبار ها و بارها شانس خود را برای زدن گل های بیشتر امتحان کردیم".

"ما اکنون دلایل زیادی برای خشوحال بودن داریم اما نباید تمرکز خود را از دست بدهیم زیرا یک بازی سخت دیگر در پیش داریم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من از شنیدن شعار مانولیتو مانولیتو در برنابیئو بدنم به لرزه در میامد-آدبایور

هیگواین:من از تمام تماشاگران برای حمایت تشکر می کنم

امانوِئل آدبایور با گل زود هنگام خود شور و اشتیاق را در بین مادریدستا تشدید کرد او و ایگواین که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته نظرات خود را پیرامون این بازی بیان کردند.

آدبایور:

من بسیار خوشحال هستم از پیروزی تیم در بازی دیشب و دو گلی که به ثمر رساندم ما یه پیروزی بزرگ را به ارمغان آوردیم و یک قدم به نیمه نهایی نزدیک تر شدیم ,من از زمانی که به رِئال مادرید پیوسته ام هنگامی که شعار مانولیتو مانولیتو را می شنوم بدنم شروع به لرزیدن می کند.

ایگوایین:

ابتدا از مربی خود برای اینکه شانس حضور در میدان را به من داد تا آمادگی خود را بدست آورم تشکر می کنم.

من بسیار خوشحال هستم چون معتقدم مرحله مشکل را سپری کرده ایم.مادرید ثابت کرد که یکی از مدعیان اصلی برای کسب عنوان قهرمانی می باشد.

فوتبال ما روز به روز در حال تغییر و پیشرف می باشد,ما باید در مراحل بالاتر با روحیه بیشتر به مصاف حریفان برویم.

من برای آدبایور بسیار خوشحال هستم زیرا دو گل بسیار مهم برای تیم به ثمر رساند.

کد:
    مورینیو:"بلند پرواز و شایسته این نتیجه بودیم"

مورینیو:"در انگلستان هر اتفاقی میتواند بیفتد،بنابراین نیاز داریم که تلاشمان را ادامه دهیم تا در لیگ قهرمانان اروپا شکست ناپذیر باقی بمانیم"

رئال مادرید سه شنبه یک قدم دیگر به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا نزدیک شد ومورینیو درباره نتیجه 4-0 به دست آمده در این بازی سخن گفت اما اصرا داشت که تیمش در بازی برگشت باید محتاط باشد و تمرکزش را از دست ندهد.

"تیمهای انگلیسی و طرز تفکرشان را میشناسم.میدانم چگونه بازی میکنند.در انگلستان هر اتفاقی ممکن است رخ دهد،وایت هارت لین جای سختی برای بازی کردن است.گل زدن در این استادیوم هم به نوبه خود سخت است.باید به حریفمان احترام بگذاریم.آنها بسیار بااستعداد بودند.باید بازی برگشت را هم جدی دنبال کنیم تا تنها تیمی باشیم که در این فصل از لیگ قهرمانان اروپا شکست نخورده است"

"حقیقت این است که گفتم نتیجه 0-0 نتیجه بدی نخواهد بود اما این بدان معنی نیست که ما برای کسب این نتیجه به میدان میرویم.از همان اول بازی با انجام یک بازی سرعتی و فشار مضاعف بر روی آنها درستی این صحبتم را اثبات کردیم.بسیار خوب شروع کردیم.در نیمه دوم بسیار خوب کار کردیم.از خط حمله فشار می آوردیم و به آنها اجازه پیشروی ندادیم.توپ را بسیار سریع به جریان در می آوردیم و بلندپروازانه بازی میکردیم.ما شایسته کسب این نتیجه بودیم"

"فکر کرده بودم که داشتن سه مهاجم بسیار مهم است و امروز دیدید که چرا اینقدر اصرار به خرید مهاجم داشتم.با وجود بنزمای مصدوم ما یک مهاجم در زمین داشتیم و یک مهاجم دیگر روی نیمکت.برای هر سه نفر بسیار خوشحالم چرا که آنها خصوصیات متفاوتی دارند و در زمان خود میتوانند به تیم کمک زیادی کنند"

"مسئله کارت زردها بسیار جالب است زیرا ما بازیکنان اخطاری زیادی داشتیم که ممکن بود محروم شوند.امری عادی بود اگر میدید که یک بازیکن اخطار میگرفت و تلاش میکرد که بازی در لندن را از دست دهد.اما مورینیو،رئال مادرید،کاسیاس و ژابی آلونسو تنها کسانی در جهان هستند که بخاطر این کار جریمه میشوند.به این دلیل بود که برای گرفتن کارت تلاش نکردیم و در نیمه دوم هم با بازیکنان اخطاری بازی کردیم.شکی در عمدی نبودن اخطار گرفتن په په وجود ندارد.ما خوب عمل کردیم و من با افتخار میتوانم بگویم تنها مربی ای هستم که بخاطر اخطار گرفتن بازیکنانم جریمه شده ام"

"داور آنچه را که باید انجام داد.کراچ با داشتن یک کارت میبایست خودش را کنترل میکرد.بازی میتوانست کاملا متفاوت باشد.تیم آنها دفاع فشرده ای انجام میداد و وقتی او اخراج شد دیگر کارایی لازم را نداشت.امیدوارم هیچکس تاتنهام را بخاطر نداشتن یک شوت در چهارچوب مورد انتقاد قرار ندهد.ده نفر در مقابل یازده نفر در این سطح غیرممکن است زیرا تمام کاری که میتوانید انجام دهید دفاع کردن است"

"اگر بازیکنان بازی کنند همگی در خطر آسیب دیدگی قرار دارند و اگر با مصدومیت وارد بازی شوند خطر آسیب دیدگیشان بیشتر میشود.خواهیم دید که رونالدو بعد از 90دقیقه بازی کردن چه وضعی خواهد داشت اما من فکر میکنم او در حالیکه بازی کرد و بدون هیچ مشکلی بازی را تمام کرد مشکلی ندارد"

"بازگشت کاکا به لیگ قهرمانان بسیار خوب است.او تجربه بسیاری دارد.همچین بازشگت هیگواین هم بسیار خوب است زیرا او میتواند گلزنی کند.بنزما تقریبا برای بازگشت به تیم آماده است.باید تلاش کنیم تمام بازیهای باقیمانده مان را ببریم."

کد:
    ما سپاسگذار تماشاگرانمان هستیم-سرخیو راموس

مارسلو و سرخیو راموس هم مانند دیگر هم تیمی هایشان از اهمیت 3امتیاز گفتند.

راموس:

اخراج کراوچ در روند بازی تاثیر گذاشته بود, اما این بدین معنا نیست که ما شایسته کسب 3 امتیاز نبودیم ما یک بازی بسیار خوب و با برنامه نشان دادیم.ما از تماشاگرانمان بسیار سپاسگذاریم زیرا آنها به خوبی از ما حمایت کردند.

دو گل دیشب آدبایور را نمی توان از یاد برد زیرا برای تیم بسیار مهم و ارزشمند بود.ما می دانیم که آنها در لندن خطرناک هستند و بازی را جدی خواهیم گرفت.ما هنوز در سه جبهه شانس قهرمانی دارا می باشیم.

مارسلو:

من 100 درصد آماده برای این بازی نبودم اما با صحبت کادر فنی با کادر پزشکی به میدان رفتم,دیدار رفتمان می توانست بسیار دشوار باشد اما اکنون با آرامش پای به میدان می گذاریم.اگر ما بتوانیم مانند بازی دیشب بازی کنیم به مشکل بر می خوریم.تماشاگران ما بسیار شگفت انگیز هستند و ما سعی می کنیم بهترین بازیمان را برایشان انچتم دهیم.

کد:

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مرسی از لطفتون! تو پرانتز بگم منطقی بودن شما هم زبان زد خاص و عامه!!
    خواهش میکنم :ایکس
    باز من در اینجا میگم منطق شما هم برای ما روشنه البته منطق دوستان ضد بارسا زبانزد خاص و عامه just lol

دوست من! چرا برای اینکه قرعه مطلوب این مرحلتون (خصوصا تیم محبوب شما) رو نپذیرید، دست به دامن قرعه نا مطلوب مرحله گذشته میشید!! مگه من منکر قرعه سخت تیمتون در مقابل آرسنال یا رئال در برابر لیون شدم...؟ دوست عزیز...! از مرحله گذشته فاصله بگیرید!! صحبت های بنده مربوط به قرعه و دیدارهای مرحله یک چهارمه!
    نه برای من جالبه تا یک قرعه سخت به تیمهای مورد علاقتون میخوره سریع میگید بارسا قرعه اسون خورده ولی تو مرحله قبلی هیچکدام از دوستان بارسایی نگفتند که چرا مارسی و کپنهاگن سوئد به تیمهای مورد علاقه شما خوردن

در ضمن شاید از دید شما شاختار حریف اسونی باشه ولی از دید من بسیار حریف قوی هست تو فینال سوپر کاپ اروپا که با زحمت و گلهای دقیقه 88 و 92 بزور 2-1 شکستشون دادیم و 2بار دیگه هم بزور از سدشون گذشتیم و همین تیم تو گروه ارسنال اول شد و رم دبل کرد پس حریف ساده ای نیست

حالا شما میگید مرحله قبل فاکتور بگیریم و این مرحله در نظر بگیریم باز از نظر من اگر جای ما با شالکه عوض میشد بنده راضیتر بودم چون رئال مادرید درسته 5 بازی از ما شکست خورده ولی راحت جزو 3تیم اول دنیا هست اگر نگیم تیم دومه!

چیزی که واسه من عجیبه اینه که شما به جای اینکه رضایتمند از قرعتون باشید، کاملا متوقع هستید! (نه صرفا قبول داشتن ساده بودن قرعه هاتون) بارسا با شاختار که نیازی به صحبت نداره... شما مرحله بعد به رئالی میخورید که مدت هاست شما رو نبرده!! این چیزیه که آدمو سریع به پیشبینی وا میداره که بارسا یه پای فیناله!! اگه بارسا شاختار به قول شما در قطب منچستر - چلسی بود شرایط فینالیست شدنش سختر بود یا الان؟!
    جواب این قسمت بالا دادم رئال با مورینیو درسته 5 تا خورده ولی الان اگر اونور جدول بودم راضیتر بودم چون هم یک الکلاسیکو پیش رو داریم هم جام حذفی و 2تا الکلاسیکو دیگر هم در cl پیش رو داریم ! همه این بازیها تو 3هفته هست و این کارو سخت میکنه ! هر چی هم تیممون قوی باشه باز امکان افتادن هر اتفاقی هست

بنده ترجیح میدادم تو اون قسمت بودیم
    و میتونستند به هم نخورن!! میشد هم بارسا و هم رئال حذف بشن! اینا همه 50 - 50 هستش! اما پیش از همین بازی دیشب رئال، هممون احتمالی فراتر از 50 - 50 میدادیم که فینالیست یه تیم اسپانیایی باشه که این درصد بالا مدیون قرعه خوب این دو تیم در این مرحله هست! چیزی که به نظر میرسه بعضی از دوستان خیلی متوقعانه بهش نگاه می کنند.
    شما نیمه خالی لیوان میبینی

با تمام احترام برای تیم شالکه ولی از نظر من هم با این قرعه یک تیم انگلیسی راحت به فینال میرسه !

فکر کنم واضح با علیرضا جان صحبت کردم! ضمن اینکه تو CL این فصل هم دو بار انگلیسی ها اسپانیایی ها رو بردن و با برد دیشب رئال دو بار اسپانیایی ها انگلیسی ها رو بردن!
    بازی گروهی و حذفی از هم جدا هستند و 2تیم خوب اسپانیا و 2 تیم خوب انگلیس روبرو هم بودن و نتیجه دیدیم در ضمن بارسلونا و رئال( امسال) با کل تیمهای دیگر فرق دارند .

و این ها در شرایطی بوده که تیم های مهمان ده نفره بودند! (سوای برتری تیم های میزبان)
    این تیمها 10 نفره به بازی نیامدند شرایط بازی 10 نفره شدنشونو رقم زد در ضمن تا قبل 10 نفره شدن هم هیچ حرفی برای گفتن نداشتند

یا حق

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ماسیمو موراتی: ابعاد شکست مقابل شالکه من را شگفت زده کرد

با این وجود او امیدوار است بازیکنان تیم به سرعت این شکست را فراموش کنند و در دیدار این هفته مقابل کیه وو به پیروزی برسند.

ایت گل- ماسیمو موراتی، مالک باشگاه اینتر، معتقد است بازیکنان نرآتزوری به دلیل شکست 5-2 مقابل شالکه در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان مستحق سرزنش هستند.

با این وجود او امیدوار است بازیکنان تیم به سرعت این شکست را فراموش کنند و در دیدار این هفته مقابل کیه وو به پیروزی برسند.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" این شکست به دلیل عملکرد ضعیف بازیکنان بود. آنچه باعث ناراحتی من شد، ابعاد این شکست بود. بازیکنان در دیدار مقابل میلان نیز عملکرد ضعیفی داشتند و نمی شد انتظار داشت که در فاصله این چند روز عملکرد خیلی متفاوتی ارائه دهند.

من تنها نمی توانم بازیکنان را در این شکست مقصر بدانم."

موراتی همچنین پس از بازی با لئوناردو صحبت کرد و تلاش کرد روحیه مربی اش را افزایش دهد.

" من صحبتی با لئوناردو داشتم. او از روحیه بالایی برخوردار نبود، نه آن اندازه که انتظار می رفت.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/6

نگاهی به حضور چند دقیقه ای کریمی در بازی مقابل اینتر: چهار پاس سالم براي دلربايي از پروفسور

كريمي در بازي مقابل اينتر با احتساب وقت هاي تلف شده، 6 دقيقه بازي كرد

سایت گل - اگر روزي كه علي پروين حكم اخراج شماره 8 جنجالي استيل آذين را صادر كرد، كسي پيدا مي شد و مي گفت علي كريمي سه ماه ديگر در يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بازي مي كند، احتمالاً به سلامت عقل او شك مي كرديد. اين هم از جاذبه هاي فوتبال است كه در آن هر ناممكني، ممكن مي شود. جادوگر اخراجي استيل آذين با نظر فليكس ماگات به يكباره سر از شالكه درآورد تا يكي از غيرمنتظره ترين انتقال هاي تاريخ فوتبال ايران شكل بگيرد.

روزنامه ها آماده بودند تا به محض اولين حضور علي كريمي در تركيب شالكه، او را «طفل شيرين ماگات» لقب دهند و البته اخراج ماگات اين معادله ها به هم ريخت. با ورود رالف رانگنيك و تاكيد اين مربي سختگير بر اخراج بازيكنان مازاد شالكه، به نظر مي رسيد كه عمر حضور جادوگر در شالكه كوتاه تر از حد تصور باشد اما انگار پيش بيني بهمن فروتن درست بود و پروفسور رانگنيك چندان هم به علي كريمي بي علاقه نيست.

كريمي در بازي مقابل اينتر با احتساب وقت هاي تلف شده، 6 دقيقه بازي كرد و در اين مدت 4 پاس سالم و يك توپ ربايي داشت. دوستداران فوتبال علي كريمي اميدوارند كارنامه او در شالكه به همين 6 دقيقه و 4 پاس ختم نشود و رانگنيك باز هم به جادوگر ايراني اش اعتماد كند.

کد:
    علي مغاني

2011/4/6

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژوزه مورینیو: من هم مثل همه طرفداران اینتر ناراحت هستم

مورینیو که تیمش شب گذشته موفق شد تاتنهام را 4-0 شکست دهد معتقد است تیم سابقش برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ کار دشواری د دارد.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است بعد از شکست 5-2 مقابل شالکه، اینتر شانس چندانی برای صعود به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان ندارد.

اینتر در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در سن سیرو مقابل حریف آلمانی اش شکست خورد و برای صعود به نیمه نهایی به یک معجزه نیاز دارد.

مورینیو که تیمش شب گذشته موفق شد تاتنهام را 4-0 شکست دهد معتقد است تیم سابقش برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ کار دشواری د دارد.

او در گفتگو با مدیاست گفت:" من نیز مانند همه طرفداران اینتر ناراحت هستم. اکنون به نظر می رسد انها کار غیرممکنی در پیش دارند اما در فوتبال هیچ چیز مشخص نیست.

البته اینتر هنوز در کورس قهرمانی سری آ و کوپا ایتالیا قرار دارد. "

مورینیو فصل گذشته با اینتر به یک سه گانه تاریخی رسید و به همین دلیل جایگاه خاصی در بین بازیکنان و طرفداران اینتر دارد.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/6

ریکاردو کاروالیو: اخراج کراوچ ناعادلانه بود

کرواچ با دریافت دو کارت زرد در 15 دقیقه ابتدایی بازی، از زمین اخراج شد تا سریع ترین اخراج تاریخ لیگ قهرمانان به نام او ثبت شود

سایت گل- ریکاردو کاروالیو، مدافع پرتغالی رئال مادرید، تایید کرد کارت قرمزی که پیتر کراوچ در دیدار شب گذشته دریافت کرد، ناعادلانه بود.

کرواچ با دریافت دو کارت زرد در 15 دقیقه ابتدایی بازی، از زمین اخراج شد تا سریع ترین اخراج تاریخ لیگ قهرمانان به نام او ثبت شود اما کاروالیو معتقد است داور دیدار، فیلیکس بیرچ، می توانست با سختگیری کمتری در این مورد تصمیم گیری کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمی دانم کراوچ مستحق اخراج بود یا خیر. کارت زرد اول او درست بود اما کارت زرد دوم را نمیدانم. شاید بتوان گفت او با بدشانسی کارت زرد دوم را گرفت."

رئالی ها از اخراج کراوچ استفاده کردند و با نتیجه 4-0 به پیروزی رسیدند تا خیال شان برای بازی برگشت راحت باشد.

" نتیجه گرفتن در این دیدار و صعود از این مرحله برای ما بسیار مهم است. اگر جدی باشیم و با تمرکز بازی کنیم، شکست دادن ما برای تاتنهام بسیار دشوار خواهد بود.

در پایان بازی مورینیو با ما صحبت نکرد. ما مستقیما رفتیم دوش گرفتیم. مطمئنا او هم خوشحال بود. به ویژه از اینکه گلی دریافت نکرده بودیم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/6

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

نه برای من جالبه تا یک قرعه سخت به تیمهای مورد علاقتون میخوره سریع میگید بارسا قرعه اسون خورده ولی تو مرحله قبلی هیچکدام از دوستان بارسایی نگفتند که چرا مارسی و کپنهاگن سوئد به تیمهای مورد علاقه شما خوردن

در ضمن شاید از دید شما شاختار حریف اسونی باشه ولی از دید من بسیار حریف قوی هست تو فینال سوپر کاپ اروپا که با زحمت و گلهای دقیقه 88 و 92 بزور 2-1 شکستشون دادیم و 2بار دیگه هم بزور از سدشون گذشتیم و همین تیم تو گروه ارسنال اول شد و رم دبل کرد پس حریف ساده ای نیست

حالا شما میگید مرحله قبل فاکتور بگیریم و این مرحله در نظر بگیریم باز از نظر من اگر جای ما با شالکه عوض میشد بنده راضیتر بودم چون رئال مادرید درسته 5 بازی از ما شکست خورده ولی راحت جزو 3تیم اول دنیا هست اگر نگیم تیم دومه!
    موافقم دوست من
    جواب این قسمت بالا دادم رئال با مورینیو درسته 5 تا خورده ولی الان اگر اونور جدول بودم راضیتر بودم چون هم یک الکلاسیکو پیش رو داریم هم جام حذفی و 2تا الکلاسیکو دیگر هم در cl پیش رو داریم ! همه این بازیها تو 3هفته هست و این کارو سخت میکنه ! هر چی هم تیممون قوی باشه باز امکان افتادن هر اتفاقی هست

بنده ترجیح میدادم تو اون قسمت بودیم
    کلا خیلی سخته که بارسلونا همه رو ببره یعنی فکر کنم بعید باشه . چون روحیه رئال برای جبران خیلی بیشتر هست تا روحیه بارسلونا برای دوباره بردن
    بازی گروهی و حذفی از هم جدا هستند و 2تیم خوب اسپانیا و 2 تیم خوب انگلیس روبرو هم بودن و نتیجه دیدیم در ضمن بارسلونا و رئال( امسال) با کل تیمهای دیگر فرق دارند .
    هیچ تیمی تو این فصل به بارسا و رئال نمیرسه { یعنی اگر باختند واقعا از بد شانسیشون میتونه باشه }

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •