راجع به پست 119 :
خیلی راحت میتونید سووییچ کنید .فقط کافیه رو پاهاش تمرکز کنین.همین![]()
راجع به پست 119 :
خیلی راحت میتونید سووییچ کنید .فقط کافیه رو پاهاش تمرکز کنین.همین![]()
Last edited by dabidabi; 22-02-2012 at 11:32.
جاهای خالی را با اعداد مناسب پر کنید.
10 , 20 , ? , 15 , 1000 , ? , 16
عجله نکنید! کمی فکر کنید سوال زیاد مشکل نیست ولی اگر قادر به حل آن شوید نشان از فعالیت خوب سمت راست مغز شماست.
برای جواب محتوای مخفی رو ببینید:
محتوای مخفی:
اشتباه نوشتی. باید اعداد را از سمت چپ مینوشتی. قبلا این را دیده بودم.
KJHL
FAGAT KAFYE CONTROL +G FESHAR BEDY
خوب من اینو تو تلتکست دیدم اونجوری بود تو نت هم سرچ کردم گاهیا اینجوری نوشتن گاهیا اونجوری! گفتم مال تلتکست رو بزارم.
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
حالا فشار دادیم چیزی نشد که!![]()
در ابتدا ذکر کنم که این عکس مربوط به چند سال پیش هستش ولی میخوام بیشتر روش بحث کنم و همچنین اینکه خیلی ها ندیدنش.
مدتیه یه عکس با نام تبلیغ دوربین سونی(که اصلا ربطی به سونی نداره) در وبلاگ ها هستش که "نگاتیو را با مغز ظاهر کنید" (جدا از اینکه اون مربوط به مغز نبود و یک فرایند چشمی بود) منو یاد این مطلب انداخت درضمن این مورد کاملا مربوط به مغز هستش.
اما خود عکس:
بعضی افراد در نگاه اول به این تصویر حرکت زن را ساعتگرد میبینند و بعضی دیگر پاد ساعتگرد ... همچنین این عکس رو میتوانید به اراده خود (بصورت ذهنی و با کمی تمرکز) جهت حرکتش رو عوض کنید.
شما کدام جهت را در نگاه اول میبینید؟
در پست های بعد راجب به تکنیک ساخت و چگونگی این پروسه و راهنمایی برای تغییر جهت ذهنی عکس، توضیح میدم.
سلام ،
من در نگاه اول جهت رو خلاف حرکت عقربه های ساعت می بینم ولی وقتی چشمم رو در امتداد پایی که بالاست به سمت پایین حرکت می دم ، جهت حرکت به سمت عقربه های ساعت می شه .
یا زمانی که به دستی که خمه نگاه می کنم ، جهت حرکت عوض می شه .
این عکسه فکر کنم تا الان 10 بار گذاشته شده تو تاپیک حتی تو پست اول هم هست! هر دو جهتش مشخص شده. با رنگ.
سلام دوستان عزیز
واقعا بخش جالبیه
البته کاش بعضی پست ها گذاشته نمیشد
ضمنا توصیه میکنم تو جواب دادن دومرتبه همه عکسها رو نذارید!!!! تا صفحه ها سبک تر باشه
من میخوام براتون یکی از معماهای تاریخ بشر و تاریخ علم را بذارم
این معما که به شبهه "آشیل و لاک پشت معروفه" توسط شخصی یونانی بنام آشیل مطرح شده
زیاد توضیح نمیدم و فقط مساله رو مطرح میکنم
توضیحات بیشتر باشه وقتی جواب رو گذاشتم
فرض کنید یک دونده با یک لاک پشت میخواهند مسابقه دو بدهند
من میتونم به شما ثابت کنم که اگر در شروع مسابقه یه مقداری ( مثلا یک متر ) دونده عقب تر از لاک پشت باشه هرگز نمیتونه بهش برسه. مثلا میتونید در نظر بگیرید که یک متر به لاک پشت آوانس داده شده
دونده در نقطه صفر و لاک پشت در نقطه 1 قرار دارد. مسابقه شروع میشه. وقتیکه دونده به نقطه 1 میرسه طبیعتا یک زمانی گذشته و لاک پشت قدری از نقطه 1 جلوتر رفته. این نقطه جدید را نقطه 2 مینامیم. وقتی دونده به نقطه 2 میرسد بازهم لاک پشت جلوتر رفته و به نقطه 3 میرسه. همینطور میتونید تحلیل را ادامه بدید و ببینید که دونده تا ابد هرگز به لاک پشت نخواهد رسید.
نکته: توجه کنید مسلما یه جای کار ایراد داره پس این هنر نیست که ما اینو بفهمیم بلکه باید بفهمیم کجای کار ایراد داره. لطفا جوابهاتون رو بصورت مخفی بذارید تا همه فرص فکر کردن را داشته باشن. مطمئنم همتون از کشف این معمای مهم تاریخ لذت خواهید برد
Last edited by oumadam; 17-03-2012 at 21:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)