دوست عزیز به نظرم قیمتها قابل اعتماد نیست
DHD رو زده 530کجا این قیمت میدن ما هم می خوایم
آخه الان مگه تایوانیشم گیر میاد!؟ (البته نیاید بگید: آره گیر میاد! منظورم اینه که به سختی گیر میاد!!)فکر کنم Desire HD چینیش باشه !!!
با این اوصاف من هر جا چینیشم قیمت گرفتم پایین 620 نبود(البته چینی تحت لیسانس!). آخه یه مدل طرح dhd دو سیم کارت هم هست که 145 تومنه! عرضم به حضورتون دوستانی که مثل خود من با صدای dhd مشکل دارن برن طرح dhd بخرن، هم ارزونه هم 3 تا اسپیکر داره و یه عروسی رو هم می چرخونه.
14 فروردین این گوشی رو واسه دوستم با گارانتی یاس (البته چینی!!) خریدم 730!! واسه خودمم 4-5 ماه پیش با گارانتی یاس (البته تایوانی) خردیم 730! خلاصه اینکه یاس هنوزم با این قیمت داره میفروشه!!!
Last edited by Dead Space; 09-05-2011 at 11:17.
شما درست میگین دیگه DHD انقد نیست ولی بیشترِ قیمتاش درسته
ِDesire Z رو زده 480 درصورتی که 440-460 من تو علاعدین قیمت کردم.
ولی اون قیمتاش که درسته بالا پایین رفتناشم درسته من واسه Desire s اون سایتُ دادم
بررسی این گوشی توسط سایت gsm
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشیه خوشدستیه و ارزش خرید داره! من باشم اینو بر می دارم تا Galaxy s! خیلی زیباست از دید من. از کیفیت ساخت hTC مخصوصا الان که تایوانیش هم هست نمیشه گذشت!
چه عجب این دفعه نگفت "کیفیت دوربین اصلا خوب نبود! واقعا ناامید شدیم...!"بررسی این گوشی توسط سایت gsm
HTML کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دقیقا روییوی GSMArena رو ترجمه میکنه میذاره!
اره ولی برای کسایی مثل من که انگلیسیشون خوب نیست ، خوبه .
سلام
اگه کسی این گوشی رو داره می خواستم ببینم که فارسی رو ساپورت می کنه یا نه؟
یعنی فقط اس ام اس با توی اینترنت تایپ مهم نیست.
البته بدون دستکاری با رام اصلی کارخونه.
نه عزیزم باید برنامه نصب کنی واسه اس ام اس یا mirsal یا یه کیبورد فارسی واسه وب گردی ام فکر کنم فایرفاکس نشون بده اگه هم نده مرورگرهای فارسی هست که کارتو را بندازه همه htc ها همین جورن مگه ورژن خاورمیانه بگیری که اونم گژپچ و نشون نمیدن خلاصه یا رام یا برنامه یا Nokia![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)