بعدش باید چی کار کرد ؟؟؟ ما شماره سریال رو ثبت کردیم ...
بعدش باید چی کار کرد ؟؟؟ ما شماره سریال رو ثبت کردیم ...
سلام
مگه دوستان قبلی ریجستر نکرده بودن؟ مگه عرض نکرده بودم بعد از ریجستر در سایت سریال رو وارد و درخواست وضعیت گارانتی بدید؟
فکر کنم در مورد ایسر نگفته باشم ولی در ایسوس که گفته بودم.
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
سلام
دوستان سعی کنید کشور رو ایران انتخاب نکنید چون ممکنه مشکل ساز بشه. بعد از اینکه ریجستر کردید به آدرس هایی که داده شد برید و سریال رو وارد کنید.
موفق باشین.
اونجایی که نوشته warranty کدوم گزینه رو باید انتخاب کرد ؟
1-no
2-yes acer
3-other
??
سلام
بعد از ساخت اکانت در آدرس که دوست عزیزمون گذاشتن شما وارد صفحه خصوصی خودتون میشید. بر روی Rigester My Product
و اطلاعات درخواستی رو وارد کنید. بعد از وارد کردن سریال نامبر دستگاه ، دستگاه شما ثبت میشه. بعد به آهدرس های داده شده در پست های قبلی برید و با وارد کردن سریال دستگاهی که ثبت کردین میتونین وضعیت گارانتی رو ببینید.
دوستان اگر این کار رو کردن نتیجه رو اطلاع بدن برای استفاده دوستان دیگه.
موفق باشین.
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
سلام
اگر ضمانتی که به شما دادن 1 ساله هست پس گزینه اول ، ولی در کل شما میتونی به صفحه ساپورت دستگاهت بری و فیال PDF ی که Warranty Information توش نوشته شده رو دانلود و مطالعه کنی. ببین اونجا واسه این دستگاه چه قدر ضمانت گذاشتن. بعضی دستگاه ها یک و بعضی دیگه 2 سال ضمانت دارند. دارنده گان ایسر میتونن یک ضمانت دیگه هم خریداری کنن که سه ساله هست. در ضمن Option های دیگری هم داره. ولی شما همون اولی رو انتخاب کن . اگر جواب نداد بعدی.
موفق باشین.
Last edited by teknosys; 08-03-2011 at 23:40.
هنوز هم هنوز پیغام میده شماره سریال در سیستم وجود نداره . فکر کنم یه مدت زمانی طول بکشه تا سریالی که ما ثبت کردیم تو سایت ایسر ثبت بشه ...
That does not appear to be a valid serial number, please check the serial number on your computer and try again.
Last edited by hamed888; 08-03-2011 at 23:48.
سلام
بله . شما 24 ساعت بعد باید به اون ایمیلی که ثبت کردی یه ایمیل از طرف ایسر دریافت کنی. البته بعضی مواقع ممکنه بیشتر از 24 ساعت هم بشه.
نتیجه رو بگین تا دوستان راهنمایی بشن.
موفق باشین.
شما از بین این گزینه ها کدوم رو انتخاب کردید؟
1-no
2-yes acer
3-other
??
من Yes Acer رو انتخاب کردم
و بازم میگه سریال وجود نداره
و دیگه نمیذاره ویرایشش کنیم و گزینه های اول و یا سوم رو انتخاب کنیم
حتی نمیذاره محصولمونو حذف کنیم
سلام
من قبلا فکر کنم yes acer رو انتخاب کردم. اینکه میگه سریال موجود نیست رو تو پست قبلی عرض کردم. اینکه نمیزاره محصولتون رو حذف کنید هم احتمالا به خاطر ثبت نشدن توی سیستم باشه. آخه اونجا که نشون میده فقط صفحه شخصی خودتونه. اونجا چیزی ملاک نیست که محصولی باشه یا نباشه.
موفق باشین.
سلام
دوستان بعد از دریافت ایمیل و فعال شدن سریال نامبرشون به یه همچین صفحه ای هدایت میشن.
خیلی واضح هست و نیازی به توضیح اضافه نداره.
موفق باشین.
سلام
دوستانی که ایسر دارن شماره سریال دستگاهشون طبق عکس زیر هست. فقط یک نکته که اونی که پایین گذاشته و OLD Serial Number اسمش هست مال دستگاه های 2007 به پایینه.
دوستان اگر به نتیجه ای رسیدند دیگران رو هم مطلع کنن.
این آدرس چک کردن سریال نامبر ایسر هست که با آپاچی کار میکنه. سریعتر و مطمئن تره.
موفق باشین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)