متاسفان این عادت تمام فروشگاهای اینترنتی یا بعبارتی این قضیه مختص ما ایرانیان است.وقتی سایتی مانند دیجکالا مشتریاش زیاد میشن به جای اینکه ظرفیت و کیفیت کارشون را بالا ببرند به دلیل طمع زیاد که سود بیشتر ی ببرن از کیفیت کارشون میزنن.مشکل اصلی همینه!
متاسفان این عادت تمام فروشگاهای اینترنتی یا بعبارتی این قضیه مختص ما ایرانیان است.وقتی سایتی مانند دیجکالا مشتریاش زیاد میشن به جای اینکه ظرفیت و کیفیت کارشون را بالا ببرند به دلیل طمع زیاد که سود بیشتر ی ببرن از کیفیت کارشون میزنن.مشکل اصلی همینه!
بهرحال باید از یه جایی شروع کرد. نمیشه توقعات زیادی هم داشته باشیم.
البته یه چیزی بگم
اینا خودشون هم نمیدونن خیلی وقتا چی دارن
من زنگ زدم بگم بسته منو امروز نفرستن گفتن بسته ات چی بوده و کی بود و اینا. بعد گفت ما خبر نداریم بهتون زنگ میزنن. بعد پیکشون بهم زنگ زد. یا سرشون خیلی شلوغه یا واقعا کم کاری میکنن!
با سلام
بنده یه دوربین دیجیتال خریدم.گفته بودم که رنگ نقره ای میخوام و اونا رنگ مشکی رو فرستادن.جالبش هم این هست که توی فاکتور نوشتن نقره ای ولی سریال و رنگ مشکی بود و سریال فاکتور با بدنه رنگ مشکی میخوند.بعد از تست متوجه شدم که فلش دوربین مشکل داره و وقتی تماس گرفتم با دیجی کالا فرستادن دنبال نخود سیاه.اقا ما فقط واسطه هستیم و شرکت یکی دیگست و از این حرفا.خلاصه بنده 100% با اطمینان میگم که وسایل بنچول و مورد دارشون رو برای راه های دور میفرستن که هم فرصت 48 ساعت تست بگزره و هم طرف بی خیال تلفن بازی با این حضرات بشه.
یا علی.
شما چطوری جنسی که دیده نشده رو میرین میخرین
مشکلی که دیجی کالا داره پاسخگویی است وگرنه من از خریدهایی که کردم راضی ام
یکی اینکه قبلا ها سفارش رو همون روز یا نهایتا فرداش میفرستادند اما حالا وقتی سفارش بدی باید به هفته ی بعدش فکر کنی!
خب من اگر بخوام 4-5 روز الاف شما بشم، همون روز برم از فروشگاه بخرم که برام بهتره!
دوم اینکه یه جنسی رو توی سبد خرید ات میاری و هنوز نهایی نکردی، 2 ساعت بعد میری میبینی ای دل غافل حذف شده، دوباره میری اضافه کنی میبینی کلی کشیدن روش! خب نامرها چرا جنس رو از سبد خرید ملت بر میدارید میزارید توی قفسه و بعد قیمت رو براش بالا میبرید، اون که قبلا برداشته بودت اش
سوم اش هم اینکه اصلا دیگه نه تنها ارزان تر از بازار نیست، بلکه به مراتب گران تر از بازار هم میفروشه و این خیلی بده!
گرونی اش بخاطر اینه که به هزار ویک طرفند می خواد رو قیمت کالا بکشه
یه بار بخاطر گارانتی میکشه رو جنس بعد بخاطر بیمه هم یه چیز دیگه اضافه می کنه فردا هم بخاطر گارانتی تعویض یه هزینه دیگه اضافه می کنه
سلام
من یه گوشی سفارش دادم از دی جی کالا بعد اینکه بدستم رسید باتریش خراب بود و باد کرده بود. براشون پس فرستادم و بعد کلی پیگیری و منت گذاشتن باتریشو عوض کردن و یه باتری تقلبی و بدرد نخور جاش گذاشتن. طبق آیین نامه ی سایتشون (رویه بازگرداندن کالا) من باس این حقو داشتم که کالای دیگه ای درخواست بدم یا اینکه اگه نقص فنی تایید شده باشه برام کلا عوضش کنن ولی قبول نکردن . آدم زورش میگیره الکی شعار میدن
اگه این بهترین وبسایت فروش اینترنتیه خدا به داد بقیشون برسه
شما که تو شهرای بزرگین این اشتباه بزرگ خرید از دیجی کالا رو انجام ندید
با تشکر
سلام
من تا الان بالغ بر 10 مورد خرید از DIGIKALA کردم و خریدام هم از 100 تومان بوده تا 4 میلیون تومان باید عرض کنم که تا الان هیچگونه مشکلی نداشتم و به بهترین روش هم پاسخگو بودن و هم سریع در ارسال.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)