تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 26 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 255

نام تاپيک: بهترین رشته رزمی از دید شما / در کدام رشته رزمی فعالیت دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اگر سابقه ورزشی ندارین واسه اینکه به جایی برسین که از پس پسرها هم بر بیاین طول میکشه چون مردا ژنتیکی قدرتشون بیشتره دختر باید ظریف باشه و ورزشای خشن جالب نیس واسه دختر ولی خب اگه اصرار دارین موی تای (بوکس تایلندی) و جیتکاندو (سبک اختراع شده توسط بروسلی) واسه دعوا هستن واقعا اما پیشنهاد من یادگیری یه سلاح سرد مخصوصا ناچیکو هستش که جیبیش هم هست از موبایلهای امروزی کوچیکتر میشه بدنسازی واسه دعوا نیس من خودم یه سال بدنسازی کار کردم بدنسازی به هیچ عنوان قلب و حجم تنفسی رو تقویت نمیکنه به یه بدنساز بگو 100 متر بدو با سرعت نمیتونه, کلی هم بدنسازی کار کنی از مرحوم داداشی شاخ تر میشی؟؟؟؟ یه چاقو ضامن دار تمومش میکنه! اما اگه یه بچه 14 ساله بود با یه متر قد همین که نانچیکو رو در میاورد میفهمیدن که این اصلا کارش فایت هستش چاقو هم در برابر نانچیکو اساب بازیه یه ضربه نانچیکو طرفو نقش زمین میکنه طرفو هم نمیکشه که شر بشه بعدش چند ماهه هم میشه به نانچیکو مسلط شد
    سلام منم موافقم با شما که نانچیکو خوبه اما اولا این نانچیکو جیبی که شما می گین کجا دارن؟بعدشم چندتا مربی خانم میشناسید تو ایران که این وسیله رو خوب بلد باشن یاد بدن اکثر مربی ها آقان اگه شما خانوم میشناسید معرفی کنید . ولی یه سوال به همراه داشتن نانچیکو سلاح محسوب نمی شه و مشکل نداره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام منم موافقم با شما که نانچیکو خوبه اما اولا این نانچیکو جیبی که شما می گین کجا دارن؟بعدشم چندتا مربی خانم میشناسید تو ایران که این وسیله رو خوب بلد باشن یاد بدن اکثر مربی ها آقان اگه شما خانوم میشناسید معرفی کنید . ولی یه سوال به همراه داشتن نانچیکو سلاح محسوب نمی شه و مشکل نداره؟؟
    اکثر لوازم ورزشیا دارن خریدش هم مجوز نمیخواد مثل شمشیر. اگه شیراز هستین آدرس میدم بهتون
    چرا سلاح سرد هستش ولی پلیس که نمیاد جیب شما رو بگرده
    در ثانی شما وقتی ازش استفاده میکنی که اگه استفاده نکنین .... !
    واسه اموزش یعنی منظورتون اینه که استاد زن کمه واسه اموزش نانچیکو؟ استادهای کنگ فو و ووشو و نینجتسو و کماندو و چندتا دیگه همه بلدن مخصوصا ووشو کارهایی که نمایشی کار میکنن
    نینجتسو که عالیه چون واسه همه سلاح های سرد مدرک دارن یعنی هرکدوم جداگونه
    شما یه باشگاه معروف ووشو که برین محاله استادش بلد نباشه
    در ضمن از سی دی های اموزشی هم میتونین استفاده کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی در مورد ورزش آرنیس چیزی میدونه؟برای دفاع شخصی و خلع سلاح میخوام.ورزش خوبیه؟الن این دوست عزیز که میگن نینجوتسو،برای خانمها هم هست؟سایت خاصی داره برم برای آدرس باشگاههاش
    البته برای خانمها تو تهران.اگر اطلاع داری راهنمایی کنید باشگاههاشو باید از کجا پیدا کنم؟تو هیچ سایتی نزده،طرفهای ماهم که اصلا به گوششون ورزش رزمی برای خانمها نخورده.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی در مورد ورزش آرنیس چیزی میدونه؟برای دفاع شخصی و خلع سلاح میخوام.ورزش خوبیه؟الن این دوست عزیز که میگن نینجوتسو،برای خانمها هم هست؟سایت خاصی داره برم برای آدرس باشگاههاش
    البته برای خانمها تو تهران.اگر اطلاع داری راهنمایی کنید باشگاههاشو باید از کجا پیدا کنم؟تو هیچ سایتی نزده،طرفهای ماهم که اصلا به گوششون ورزش رزمی برای خانمها نخورده.
    برای اونچه که شما مد نظر دارید آرنیس به نظر خوب میاد
    والا برا خانوما ورزش رزمی زیادی نیست همون دفاع شخصی و جیت کاندو و موی تای شاید بهترین باشه
    البته به نظر من باید در کنار اینکه فن یاد بگیرید به دنبال قوی کردن عضلات هم باشید.

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اقا شرمنده وسط بحث ورزشی وارد میشم ولی خوب بحث دفاع شخصی هست و فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه داشت پاک بشه
    به نظرم الان بهترین راه دفاع از خود استفاده از اسپری های فلفل یا شوکر هست
    چون الان دیگه دست بچه های 10 ساله هم انواع و اقسام سلاح سرد دیده میشه که دیگه نمیشه مثل قبلدعواهای مردونه کرد البته از نظر بنده

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اقا شرمنده وسط بحث ورزشی وارد میشم ولی خوب بحث دفاع شخصی هست و فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه داشت پاک بشه
    به نظرم الان بهترین راه دفاع از خود استفاده از اسپری های فلفل یا شوکر هست
    چون الان دیگه دست بچه های 10 ساله هم انواع و اقسام سلاح سرد دیده میشه که دیگه نمیشه مثل قبلدعواهای مردونه کرد البته از نظر بنده
    تا بهتون آموزش بدم اگه طرفتون از این دو وسیله خواست استفاده کنه
    واسه شوکر باید با حرکات پا شوکر رو از دستش بندازین ( ضربه به مچ دست)
    واسه اسپری فلفل به هیچ عنوان چشمتون رو نبندین ! اگه اسپری زده شد و پلک زدین دیگه نمیتونین چشمتون رو باز کنین
    یکم چشم سوز میده ولی اصلا پلک نزنین اگه هم پلک زدین و چشم سوز داد راه حلش اینه که دود کنین تو چشماتون ! یعنی چیزیو آتیش بزنین و دودش بره تو چشماتون درجا خوب میشه

سلام
    چرا یه سلاح سرد مثل نانچیکو اموزش نمیبینین؟؟؟

7. این کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

من که از اون دو روش استفاده کردم و کار ساز هم بوده نه یک بار بلکه چندین بار
    شوکر ها الان با برد های بالا هم هست که کارو خیلی راحت کرده
    در کل اگه طرف خواستچیزی بیاره بالا استفاده کنید ولی دعوا مردونه بحثش فرق داره

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

من که از اون دو روش استفاده کردم و کار ساز هم بوده نه یک بار بلکه چندین بار
    شوکر ها الان با برد های بالا هم هست که کارو خیلی راحت کرده
    در کل اگه طرف خواستچیزی بیاره بالا استفاده کنید ولی دعوا مردونه بحثش فرق داره

بعله خب استفاده از شوکر و چاقو و امثالِ اینها راحته
    اما جوابِ برادران نیروی انتظامی رو کی میخواد بده آیا

10. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

بعله خب استفاده از شوکر و چاقو و امثالِ اینها راحته
    اما جوابِ برادران نیروی انتظامی رو کی میخواد بده آیا
    الان با کارتای بسیج همه چیز اسون شده یه عکس اقا هم بذار رو گوشی حله
    ولی خوب معمولا به مامور نمیکشه چون خود اون طرف هم مشکل داره سریع ختم به خیر میشه قضیه
    این موارد هم فقط واسه دفاع از خودمونه و مشکلی نداره
    بیشتر موارد هم طرف اینارو ببینه فرار میکنه

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من روشش را بلدم روش بی روشی
    اگر پول خرد بمقدار زیاد توی جیبتون هست سنگینی میکنه بکارتون میاد میتونید توی یک جواب بریزید بعدش از جوراب بعنوان سلاح استفاده کنید
    قدرت و مانور اون به حدی هست که میتونه سر مهاجم را خرد کنه یا اینکه اگر طرف چاقو دستش باشه با رعایت فاصله میتونید جورا را توی مچ دستش بزنید خیلی درد داره
    کافیه یک بار امتحان کنید
    کسی هم به شما گیر نمیده

یکی راه دیگه استفاده از لول کردن مجله با قطر زیاد کار باتوم را براتون انجام میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •