من از صفحه x10 خیلی ناراضی ام همیشه باید برای حفظ شارژ باطری میزان نور صفحه رو بذارم رو اوتوماتیک
توی این گوشی با حداکثر روشنایی چقدر شارژ نگه میداره
من از صفحه x10 خیلی ناراضی ام همیشه باید برای حفظ شارژ باطری میزان نور صفحه رو بذارم رو اوتوماتیک
توی این گوشی با حداکثر روشنایی چقدر شارژ نگه میداره
واسه همه گوشی ها همینطوره ، اگه همیشه روی آخرین نور بخواین کار کنین مصرف باطری خیلی بالا میره... اتوماتیک بهترین راهه به نظر من... ضمنا فکر نکنم X10 سنسورشو داشته باشه...
این گوشیرو باید با گلکسی اس ال مقایسه کنی چون هر دو سخت افزار مشابهی دارن
این فلش دوربین داره در عوض اس ال 4گیگ مموری داخلی داره و باتری 1650 و بلوتوث 3 و...
قیمت اس ال 415 تومنه و این 465 تومنه حالا به نظرت کدومش ارزش بیشتری داره ؟
دوستانی که دارن جواب بدن :
رام رسمی بدون باگ داره ؟
باتریش چطوره مثله بقیه lg ها ضعیف نیست ؟
فایل های رامش راحت گیر میاد ؟
کلاً گوشی بی دردسری هست یا نه و ساپورتش چجوریه ؟
دوست عزیز من خودم گالاکسی داشتم قبله این, فروختم چون هنگ میکرد البته مسلما همه گالاکسیا هنگ نمیکنن, سرعت اینترنتو دانلود بالاتر این و برد وایرلس خیلی بیشتر این و از همه مهمتر هنگ. و ریست نشدن بیخودو بی موقع ,به اون ترجیح میدم,حالا بماند کیفیت ساختو صفحه نمایش,این wifi direct داره گه اگه بقیه گوشیهام اینو داشته باشن دیگه بلوتوس......,البته گالاکسی ٢ داره
اره رم رسمی داره ولی امتحان نکردم فعلا
کلا بدون دردسره واقعا,
اون فقط یکم باطریش و صداش بیشتر بود
Last edited by yee_pesare; 11-09-2011 at 14:32.
فکر میکنم قیمت این 400 تومن باشه
قیمت این با گارانتی ٤٢۰ و اس ال با مایکروتل و ٤٩۰ بدون گارانتی ٤١۰ ,
والا من پرسیدم بدون گارانتی 465 میگفت اگه 400 باشه خوبه
در عوض صفحه نمایشش باید با GS2 مقایسه بشه... نووا و S.Amoled+ در سطح همن... از طرفی رنگ های توی S.Amoled+ کمی مصنوعین و درخشش نووا بالاتره ، اما نمایش رنگ سیاه همچنان توی S.Amoled تکه... (البته میدونم مخالفت می کنی و میگی نووا بد بد بد بد بد بد بده و سامی خداست و اینا : دی)
دیزاینش هم اصلا قابل قیاس با GSL نیست...
قیمتش هم پایین تر از GSLــه...
و رمش هم 512ــه...
با ورود این گوشی های جدید اصلا خرید GSL و X10 به صرفه نیست... توی این رنج Xperia Neo و Optimus Black هستن (البته نئو کمی گرون تره) که جفتشون قوی ترن... نئو دوربین + GPU بهتری داره ، در عوض آپتیمس بلک صفحه نمایشش خیلی قوی تره... و به نظر میاد ساپورت دولوپر ها از بلک بهتر باشه...
اره دیدم باتریش 3400 میلی آمپره و حدود دو برابر اینهاینم لینکش :
ولی همین باحالتره....نازکی مهمه حالا بیام یه قمبلی پشتش بزارم ؟!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
سلام من تو این زمینه زیاد حرفه ای نیستم ولی اسپیکر صدای خوب و قابل قبولی داره و هندزفری هم خیلی با کیفیته
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
نه با گارانتی اصلی 2 ساله کامتل ( کارت طلائی ) 420 پیدا میشه ( من 430 خریدم از بازار موبایل )
ولی همین باحالتره....نازکی مهمه حالا بیام یه قمبلی پشتش بزارم ؟!!!!
البته نمیدونم ایران اومده یا نه اگه بود قیمتش چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)