که میگفت گرافیکش بده؟بگو برم نصیحتش کنم
گرافیک بازی برای چنین گیم بزرگی فوقلادست. خیلی خلاقیت به خرج دادن ... ولی خیلی جالبه از همه نظر باید بیاد بهتون توضیح بدم
اصلا نمیتونم صبر کنم براش کمکم کنید
![]()
که میگفت گرافیکش بده؟بگو برم نصیحتش کنم
گرافیک بازی برای چنین گیم بزرگی فوقلادست. خیلی خلاقیت به خرج دادن ... ولی خیلی جالبه از همه نظر باید بیاد بهتون توضیح بدم
اصلا نمیتونم صبر کنم براش کمکم کنید
![]()
تعدادی عکس و یک ویدئو غیر رسمی که کار عده ای از هواداران بازی هست:
Skyrim fan art
محتوای مخفی: سایز بزرگ
محتوای مخفی: Dragon Falls In Fan-Made Skyrim Movie
...
لیست گروه هایی که تایید شدن:
The College of Winterhold : بعد از تجزیه شدن Mages Guild در دوره ی تاریخی سوم ، College of Winterhold محلی هست که در اون بیشتر جادوگر ها دور هم جمع شدن...
The Companions : معادل با گروه Fighters Guild که در Oblivion دیدیم ، البته این بار با عمق بسیار بیشتر در داستان و ماموریت ها. فلسفه ی نام گذاری این گروه از روی 500 همراهی هست که از منطقه ی Atmora به اسکایریم اومدن و تونستن Falmer ها را بیرون کنن.
The Thieves Guild : جزئیات چندانی درباره گروه دزدها منتشر نشده چز اینکه در شهر Riften ساکن هستن ، پس بعد از عرضه بازی اولین ایستگاهتون شهر Riften باشه!
The Dark Brotherhood : گروه نام آشنایی که طی نظر سنجی ها در Oblivion محبوب ترین گروه بود ، باز هم با اهدافی مشابه دست به ترور بعضی اشخاص و یا ضربه زدن به اقتصاد بعضی شهر ها می زنن ...
The Stormcloaks : با توجه به اینکه اسکایریم در معرض یک جنگ داخلی قرار داره ، این گروه عده ای از یاغی هایی هستن که می خوان دست به شورش بزنن.
The Imperial Legion : نیروهای نظامی امپراتوری هستن که با عضویت در اون ها می تونین در شمار نیروهای وفادار به حکومت قرار بگیرین که درست در نقطه ی مقابل The Stormcloaks هست.
Alduin's Wall
شامل نقش برجسته هایی بر روی یک دیوار در Sky Haven Temple ، مخفیگاه آخرین Blade هاست که در نقش های اون جزئیاتی از تاریخ اسکایریم نمایش داده شده... دیدن این نقوش با سایز اصلی خالی از لطف نیست.
محتوای مخفی: سایز اصلی 6,000 × 1,500
دوستان درجه بندی سنی بازی
The Elder Scrolls V: Skyrim
از ESRB اعلام شد و این بازی دارای درجه بندی M (بزرگسال) هستش دلیل اون هم :
خون ریزی ، خشونت ، زبان دور از ادب ، الکل و روابط عاشقانه زیاد( چی بگم شیلتر نشیم
)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بشه عضو این گروه بشم چی میشه!!! یعنی بعد از اینکه عضوش شدم رهبری این گروه شورش رو بر عهده بگیرم بعدش بتونم بر علیه حکومت شورش کنم بعدش خودم بشم امپراطور منطقه اسکایریمکاراکترم هم که Dragon born هست ویژگی های یک امپراطور رو دارم
![]()
Last edited by aristocrat; 20-09-2011 at 17:41.
جعبه عظیم مخصوص اونایی که نسخه collector edition بازی رو تهیه میکنند:
![]()
وای خدای من من تازه با این بازی آشنا شدم چند تا سوال داشتم
1- این بازی سوم شخص هست یا اول شخص ؟
2- من میتونم بازی کنم ؟ چون هنوز 15 سالمه و انگلیسیم در حد سوم راهنمایی هستش ؟
3- صحبت ها در بازی چه طورن ؟ یعنی بین چند گزینه باید اون حرفی رو که میخوایم انتخای کنیم ؟ اون وقت من که انگلیسیم خوب نیس که فنا میشم
طی پرسش و پاسخ در تویتر با Pete Hines صورت گرفت جزئیاتی دیگری مشخص شد:
یکی از مواردی که در تریلرها مورد توجه بود ، تعدد زیاد علائم مختلف در صفحه بود از جمله قطب نما ، نشانه و بار های مختلف مربوط به Health , Mana , Stamina که تا حدودی صفحه را شلوغ می کرد و برای کسانی که می خوان امکان مخفی کردن تمام این علائم وجود داره ...
دیگه امکان ساختن معجون های مختلف حین گشت و گذار وجود نخواهد داشت و برای این کار باید به یک alchemy lab مراجعه کنین ، یه جور میز آزمایش که در بعضی از بازی های نقش آفرینی دیگه مثل Gothic به کار برده شده ... که در عین سخت تر و وقت گیرتر شدن کار ساخت معجون ، واقع گرایانه تر خواهد بود.
بر حلاف Oblivion بعد از جدا کردن هر گل از قسمت اصلی گیاه ، در تصویر نیز جدا شدن گل کاملا مشخص خواهد بود.
نحوه صحبت کردن با مردم که در Oblivion زیاد مورد استقبال نبود (چرا که بیشتر شبیه یک بازی بود و نسبتا خسته کننده) بیشتر شبیه به Fallout خواهد بود و البته Speech skill یک Perk Tree مربوط به خود را خواهد داشت.
برای اولین بار انیمیشن های حرکتی کاراکتر های مزد و زن کاملا متفاوت طراحی شدن تا در کنار تفاوت های ظاهری که لباس هاشون داره طبیعی تر جلوه کنن.
1- جفتش عزیز... هم می تونی اول شخص بازی کنی هم سوم شخص... البته بازی اول شخص طراحی شده..
2- خب شاید یکم کم بیاری توی بعضی مکالمات ، ولی حبفه این بازیو از دست بدی... حتی شده یک دیکشنری بگیر دستت کلمه هارو چک کن ... این شاهکار ها هر 4 سال یک بار میان بیرون...
3- آره... سوال می پرسی ، طرف جواب میه ، بعدش باز می تنی جواب بدی ، مکالمه رو ادامه بدی و...
می گم ، حتی انگلیسیت هم خوب نیست نباید این شاهکار هارو از دست داد... چون هر سه چهار سال توی صنعت گیم چنین شاهکار هایی داریم...حتی شده دیکشنری دستت بگیر و کلمات رو چک کن...
ببین وقتی کرایسیس رو بازی میکنی خیلی بشه 8 ساعته میشینی تمومش میکنی ولی در مورد این بازی باید
بشینی حداقل 300 ساعت میخکوب بازی کنی تا همه کاراشو انجام بدی. داستانش هم که شماره قبلی بازی
فوق العاده بود مخصوصا داستان dark brotherhood که نویسنده اش بعدش تونست بشه lead designer بازی
fallout 3. پس برای فهمیدن داستان مهمترین کاری که باید بکنی حتما زیرنویس بازی رو روشن کن و سعی کن
کلیت حرف طرف مقابلت رو درک کنی. بعضی جاها میشه که طرف مقابلت حرف نمیزنه یعنی بهت اعتماد نداره
باید اینو بفهمی و یه جوری اعتمادش رو به دست بیاری. خوب یکی از محاسن بازی کردن هم تقویت زبان انگلیسی
هست خیلی بهت کمک میکنه. کلیت داستان هم که مشخصه کاراکترت dragon born هست یعنی خون اژدها تو
رگهاش جریان داره و اژدها دشمن اصلی شما در بازی هستند و شما بازی رو توی زندان شروع میکنید و میفهمید
که قراره کشته بشید و از زندان فرار میکنید و بقیه ماجرا که نمیدونم بعدش چی میشه. جایی که بازی انجام
میشه منطقه ای بنام اسکایریم هست که قسمتی از دنیای tambriel هست و در اسکایریم جنگ داخلی به وجود
اومده. اصلا هم نگران نباش هر چیزی که نفهمیدی من خودم اینجا هستم. خلاصه حرفهای کاراکترهای بازی و
اتفاقات بازی رو برای اونایی که انگلیسی نمیفهمند اینجا میذارم هر کسی خواست استفاده کنه.![]()
Last edited by aristocrat; 22-09-2011 at 00:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)