چون منم میخوام از بانه بخرم و گارانتی نداره برای همین رو مسئله فنش حساس شدم که به صدا نیوفته.در ضمن میگن vt20 تو شب تصاویرش حرف نداره.تو روز چطوره؟تصاویرش دل چسب هست؟مات نیست؟اینم درسته که میگن تو تصاویر sd نسبت به tv های دیگه بهتر عمل میکنه؟
چون منم میخوام از بانه بخرم و گارانتی نداره برای همین رو مسئله فنش حساس شدم که به صدا نیوفته.در ضمن میگن vt20 تو شب تصاویرش حرف نداره.تو روز چطوره؟تصاویرش دل چسب هست؟مات نیست؟اینم درسته که میگن تو تصاویر sd نسبت به tv های دیگه بهتر عمل میکنه؟
هم تو روز خوبه هم تو شب اگر محیط خونتنون خیلی خیلی روشن باشه تصویرش زیاد جالب نمیشه توجه کن خیلی خیلی روشن یعنی اینکه خونتون اصلا پرده نداشته باشه
تصاویر sd توش عالیه به نظر من وقتی تی وی کیفیت و کنتراست بالا باشه هر تصویری توش عالیه چه sd چه hd.
ببخشید می خواستم قیمت 42st30 و 42d30 رو بدونم کسی میتونه کمک کنه؟
امروز در تماسی که با بانیان داشتم گفتند 1 ماه دیگر VT30 در ایران عرضه می شود. البته معمولا در این مورد خیلی بد قولند.
امکان ندارد مطمئن باشید حرف الکی زده اند من از نماینده فروش بانیان سوال کردم ابتدا همین را به من گفتند ولی بعد از اینکه تاکید کردم مدل vt30 مورد نظر بنده هست نه st30 گفتند زمستان سال 90 وارد بازار ایران میشود احتمالا برای قبل از عید.
منظور از پانل IPS LED LCD Panel که در محصولات پاناسونیک (سری D) بکار رفته، چیست؟ منظورش ال ای دی هست یا ال سی دی؟
نظرتون در مورد مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
LED همون LCD هست فقط به جای لامپهای CCFL که شبیه به مهتابی هستن در LCD ـهایی که به اونها LED TV میگن از دیودهای LED برای نوردهی استفاده شده و به جر تفاوت در نوردهی LCD و LED در بقیه موارد مشترک هستن.
IPS هم نوعی پنل LCD هست که زاویه دید گسترده ای داره.
سلام.
D25 بدون شك يكي از بهتريناي بازار LED ه . و البته تو رنج قيمت خودش فوق العادس .
tv های پاناسونیک هم مثل سامسونگ smart tv هستند یا نه
smart tv به دسته ای از امکانات گفته میشود و پاناسونیک هم برخی از آن امکانات را دارد که بیشر آنها در ایران قابل استفاده نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)