جدا؟سایتی چیزی هست که قیمتها رو ببینم؟الاخره سام سرویس هم مدل های 2011 روانه بازار کرد
جدا؟سایتی چیزی هست که قیمتها رو ببینم؟الاخره سام سرویس هم مدل های 2011 روانه بازار کرد
سایت خود سامسونگ ایران فقط تی وی رو معرفی کرده
در مورد قیمتش چیزی نگفته
سایت banehvitrin.com ال ای ادی مدل d7000 va d8000 رو اورده ولی اونم قیمت ننوشته باید زنگ بزنی قیمت بگیری
Last edited by ssoohheeiill; 02-07-2011 at 11:47.
دیشب تلویزیون تبلیغش رو میکرد سری 7000 و 8000 بودن فکر کنم دور ور 3 تومن باشن با گارانتی....
فکر نمیکنم وارد بازار ایران بشه
تلویزیونهای 2011 سامسونگ در ایران
![]()
با سلام
بالاخره ----t روی D6600 جواب داد. مشکل ازاتصال آنتن بود. با اولین سرچ 14 کانال دیجیتال و 10 کانال رادیویی رو پیدا کرد. PVR هم توی منوش داره. هنوز فلش یا هارد بهش متصل نکردم ببینم کار میکنه یا نه.
کیفیت تصویر SD (576i شبکه های سیما، واقعاً خوبه. البته اگر 4:3 باشه. در صورتی که full Screen بشه کیفیت افت میکنه که در اینحالت باید حداقل فاصله دو متر باشه تا مشکلات تصویر به چشم نیاد. ای کاش ما هم کانالهای HD داشتیم
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
فکر میکنم سری 6 "46 روی 3 تومن باشه. d7000 , 8000 سایز 46 حتما بالاتره
مبارکه..............
فقط در مورد ضبط کردن و مشخصاتش از قبیل کیفیت ضبط و فرمتش و ..... اطلاعات بدید.
در ضمن به جز این تی وی دیگه چه مدل هایی قابلیت ضبط کردن را دارند؟ البته از مدل ارزوناش
هنوز کسی مدلهای جدید رو تو نمایندگی ندیده ؟؟
امروز با یه جایی در سامسونگ صحبت کردم (دقیقا نمی دونم کجا بود!)، گفتند پلاسمای سری 8000 شنبه آماده فروش میشه.
سلام تو سایت سام سرویس مدل های جدیدو زده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)