تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 205 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 2044

نام تاپيک: Crysis

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من يه مرحله گير كردم كه فكر كنم داخل كوه باشه و جاذبه هست و هشت پا مياد

اينم عكس هاش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    جلوم يه سوراخ هست ولي ميخوام برم توش نميره و مياد بيرون

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

من این سیستم 5 ماه پیش برام فرستادن.من که فکر نمیکنم 5 ماه پیش میشده چنین سیستمی بست.

ولی اگه شما میگید میشده پس حتما میشده دیگه .

راستی نگفتید.وقتی انتی لیزینگ رو بالا میبریم روی کجای بازی تاثیر میزاره؟
    من گرافیک 8800 ultra و 4 gig رم و cpu چهار هسته ی اینتل دارم.روی اخرین درجه اجرا میکنم و هیچ مشکلی

ندارم(البته طبیعی میباشد.2.5 میلیون سیستم خریدم برای همین کارا)..تعجب نکنید.ایران نمیتونید همچین سیستمی ببندید.اینو عموم به عنوان هدیه از U.S.A برام

پست کرد.(امیدوارم که فکر نکنید دارم خالی میبندم.چون همه همین فکرو میکنند.اخه خالی ببندم که چی بشه؟)

راستی اگه Anti analisyng رو خاموش کنیم کجای بازی اثر داره؟من که در دو حالت اجرا کردم ولی تفاوت محسوسی ندیدم.
    دوست عزیز این قد چاخان نکن من از تاپیک زیر دیدم اینگونه نوشته بودی:
    سلام خدمت دوست عزیزم.

فکر کنم داره سوء تفاهم میشه.من که هاردم sata اونمSATA2 میباشد.بنابراین مادربوردم هم از SATA

پشتیبانی میکنه.در ضمن من vegas رو با رزولوشن 1204*768 بازی کردم.بدون حتی یه گیر کوچیک!

بازی F.A.E.R هم که مال خیلی وقت پیشه ولی اونم بازی کردم.عزیزم معلومه خیلی وقته که تو نخ بازی

نیستی.بازیvegas شش برابره F.A.E.R گرافیک میخواد.راستی مگه ادم دیونه هست که ظاهر رو به باطن

تشخیص بده؟

من دوباره مشخصات سیستمم رو میدم.

CPU : Intel 3.4 LGA Full
    Ram:512*2
    Mtherboard: GIG-945PL-S3
    Graphic:7300GS-GIG
    HDD : maxtor 160gig sata2
    +
    DVD Write
    LCD 720N
    Speaker
    and ....
    کد:
    تازه گیها هم 8500 جی تی خریدی:
    کد:

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام
    یه سری تنظیمات تو گرافیک بازی هست که اگه high کنی خیلی سرعت میگیره ولی خیلی تاثیر خاصی نداره و اگه اونو low کنی سرعت بهتر میشه ..... مثلا تنضیمات در رابطه با texture رو آدم باس همیشه high کنه تا باحال شه ..........حالا هدفم از این صحبتا این بود من very high و high نمی تونم بکنم ...می خواستم بدونم چه تنظیماتی از بازی جزو اون تنظیماتیه که خیلی سرعت میگیره و تاثیر بخصوصی نداره .... مثلا یه افکت هست که ماوس رو سریع تکون میدی صحنه محو میشه ...اون خیلی قشنگه ولی خب نباشه هم چیزی نمیشه ........ و شایدم همین خیلی سرعت بگیره.......می خواستم بدونم اونایی که سرعت زیادی میگیره چیه ...؟اسماشون چیه....اگه کسی می دونه بگه اگه که خودم باس برم دونه دونه امتحان کنم .........ممنون
    Shadow و Shader رو بزار رو Low بقیه رو رو High

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Shadow و Shader رو بزار رو Low بقیه رو رو High
    راستی چرا گزینه very high خاموشه .... برای شما هم همینطوره .......... به قولی بچه ها عجب گرافیک سگی
    داره...من که یه دو سه ساعتی دم اون ساحله که خورشید داره طلوع می کنه داشتم ور می رفتم .... خیلی خفنه ... ولی حیف که نمیشه high بازی کرد اون موقع ها که شلوغ میشه تیک میزنه ............
    راستی این گزینه هم خیلی سرعت میگیره post prossecor
    یه سوالی هم داشتم این anti filtering یا anit aliasing که تو قسمت گرافیک زیر رز.ل.شن هست چیه ........؟
    وقتی میبرم بالا حتی 2x هم تیک میزنه .....حتی اگه همرو low کرده باشی .......... کسی می دونه چیه ؟
    کسی تونسته very high بازی کنه ....................؟ ماله ما که خاموشه .......تصور کن دیگه چی میشه وقتی very high کنی..................

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

verry high فقط رو ویستا...
    ویستا ندارین نمیتونین بزارین رو وری های

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

يكي منو راهنمايي كنه كه مرحله رو چجوري برم
    نو 4 پست قبل توضيح دادم
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    یه سری تنظیمات تو گرافیک بازی هست که اگه high کنی خیلی سرعت میگیره ولی خیلی تاثیر خاصی نداره و اگه اونو low کنی سرعت بهتر میشه ..... مثلا تنضیمات در رابطه با texture رو آدم باس همیشه high کنه تا باحال شه ..........حالا هدفم از این صحبتا این بود من very high و high نمی تونم بکنم ...می خواستم بدونم چه تنظیماتی از بازی جزو اون تنظیماتیه که خیلی سرعت میگیره و تاثیر بخصوصی نداره .... مثلا یه افکت هست که ماوس رو سریع تکون میدی صحنه محو میشه ...اون خیلی قشنگه ولی خب نباشه هم چیزی نمیشه ........ و شایدم همین خیلی سرعت بگیره.......می خواستم بدونم اونایی که سرعت زیادی میگیره چیه ...؟اسماشون چیه....اگه کسی می دونه بگه اگه که خودم باس برم دونه دونه امتحان کنم .........ممنون
    من اگه ببينم نميكشه معمولا تنظيمات رو اينجوري ميذارم:
    Physics : متوسط يا پايين
    Shader : متوسط (اصل گرافيك اينه ولي بالا بردنش شديدا رو كاهش سرعت تاثير داره)
    Model : متوسط يا بالا
    Praticle : متوسط يا پايين
    Shadow : متوسط يا پايين
    Lighting : متوسط (نور پردازي ضعيف تو بازي خيلي جالب نيست)
    Texture : متوسط يا بالا (خيلي رو سرعت تاثير نداره ولي رو گرافيك تاثير زيادي داره)
    Anti Aliasing : خاموش يا 2X يا حداكثر 4X (سطوح دندانه دار اجسام رو صاف ميكنه ولي سرعت اجرا رو خيلي پايين مياره)
    اوني هم كه شما گفتي بهش ميگن Motion Blur كه رو سرعت خيلي تاثير نداره و معمولا من رو متوسط ميذارم.
    Very High هم افكتهايي هست كه فقط DX10 پشتيباني ميكنه و فعلا فقط روي Vista فعال ميشه.
    Last edited by mostafa_gm; 24-11-2007 at 07:50.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من اگه ببينم نميكشه معمولا تنظيمات رو اينجوري ميذارم:
    Physics : متوسط يا پايين
    Shader : متوسط (اصل گرافيك اينه ولي بالا بردنش شديدا رو كاهش سرعت تاثير داره)
    Model : متوسط يا بالا
    Praticle : متوسط يا پايين
    Shadow : متوسط يا پايين
    Lighting : متوسط (نور پردازي ضعيف تو بازي خيلي جالب نيست)
    Texture : متوسط يا بالا (خيلي رو سرعت تاثير نداره ولي رو گرافيك تاثير زيادي داره)
    Anti Aliasing : خاموش يا 2X يا حداكثر 4X (سطوح دندانه دار اجسام رو صاف ميكنه ولي سرعت اجرا رو خيلي پايين مياره)
    اوني هم كه شما گفتي بهش ميگن Motion Blur كه رو سرعت خيلي تاثير نداره و معمولا من رو متوسط ميذارم.
    Very High هم افكتهايي هست كه فقط DX10 پشتيباني ميكنه و فعلا فقط روي Vista فعال ميشه.
    خیلی ممنون حتما امتحانش می کنم ........ من گرافیک 8400 gs 512 mb .......یه سوالی داشتم اگه گرافیک بازی cod 4 رو دیده باشی دست کمی از crysis نداره حداقل اگه کمتر خیلی محسوسه...(این نظر منه ها شاید اشتباه می کنم)...ولی کلا می خوام اینو بگم که من اونو با آخرین تنظیمات گرافیکی 1024*768 دارم بازی می کنم و هیچ تیکی نمی زنه ولی نمی دونم چرا crysis اینجوریه ......؟......شرکت activison همیشه بازی هاشو یعنی نسخه های قبلی cod رو جوری زده که به همه جور سیستمی بیاد حتی همین COD 4 رو با گرافیک 6200 هم اجرا کردیم و میشد بازی کرد ولی بازیهایی مثه CRYSIS نمی دونم چرا انقدر گیر میدن ......ANTI ALIASING این بازی رو 2X می کنم سیستم قاطی می کنه ..... اگه میشد یه کاری کرد که حداقل مثه COD 4 شه...خیلی خوب بود چون آخه وقتی مدیوم می کنم زمین تا آسمون با های بازی ، فرق داره البته بیشترش به خاطره همون SHADER هستشش که خیلی سرعت میگیره ولی خب اگه برش داری خیلی ضایع میشه........فکر کنم یکی از ضعف های بازی همین باشه که سیستم خیلی سنگینی می خواد .......... ولی در کل چه جوریه که COD 4 گیر نمیده ولی CRYSIS میده ....؟ .....شاید به خاطر موتور های گرافیکیه که به کار بردن ..... نه ؟
    یه چیزی هم بگم من COD 4 رو وقتی مدیوم می کنم خیلی چیز ضایعی نمیشه و همون قشنگیرو داره ولی کریسیس اینجوری نیست و فقط های اون خیلی حال میده .......................

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خیلی ممنون حتما امتحانش می کنم ........ من گرافیک 8400 gs 512 mb .......یه سوالی داشتم اگه گرافیک بازی cod 4 رو دیده باشی دست کمی از crysis نداره حداقل اگه کمتر خیلی محسوسه...(این نظر منه ها شاید اشتباه می کنم)...ولی کلا می خوام اینو بگم که من اونو با آخرین تنظیمات گرافیکی 1024*768 دارم بازی می کنم و هیچ تیکی نمی زنه ولی نمی دونم چرا crysis اینجوریه ......؟......شرکت activison همیشه بازی هاشو یعنی نسخه های قبلی cod رو جوری زده که به همه جور سیستمی بیاد حتی همین COD 4 رو با گرافیک 6200 هم اجرا کردیم و میشد بازی کرد ولی بازیهایی مثه CRYSIS نمی دونم چرا انقدر گیر میدن ......ANTI ALIASING این بازی رو 2X می کنم سیستم قاطی می کنه ..... اگه میشد یه کاری کرد که حداقل مثه COD 4 شه...خیلی خوب بود چون آخه وقتی مدیوم می کنم زمین تا آسمون با های بازی ، فرق داره البته بیشترش به خاطره همون SHADER هستشش که خیلی سرعت میگیره ولی خب اگه برش داری خیلی ضایع میشه........فکر کنم یکی از ضعف های بازی همین باشه که سیستم خیلی سنگینی می خواد .......... ولی در کل چه جوریه که COD 4 گیر نمیده ولی CRYSIS میده ....؟ .....شاید به خاطر موتور های گرافیکیه که به کار بردن ..... نه ؟
    یه چیزی هم بگم من COD 4 رو وقتی مدیوم می کنم خیلی چیز ضایعی نمیشه و همون قشنگیرو داره ولی کریسیس اینجوری نیست و فقط های اون خیلی حال میده .......................
    من هم حرفهای شما رو دقیقا تایید میکنم.به نظر من یک بازی باید در حالت Low گرافیک قابل قبولی داشته باشه. call of duty 4 رو حالت پایین هم زیبا اجرا میشه ولی در crysis در حالت پایین به قول معروف حال نمیده!
    اون طور که من دیدم در crysis به فیزیک اشیا خیلی خیلی اهمیت داده شده البته عجیب ترین کاری که در این بازی انجام شده وجود ابر های حجم داره که فقط در بازیMicrosoft Flight Simulator X نمونه ان دیده شده! ولی برایم خیلی عجیبه که با این همه شلوغی زیاد در صحنه های نبرد call of duty 4 چطور این بازی اینقدر روون اجرا میشه و افت فریم نداره. حتی بازی به سرعت loading میشه! دست سازندگان بازی درد نکنه!
    Last edited by havas_1980; 24-11-2007 at 13:09.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم می خوام بفهمم چرا اینجوریه دیگه .............که چرا cod 4 گیر نمیده ولی crysis گیر میده .......؟
    کسی میدونه........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •