راستی فکر میکنم روی اون متن های نارنجیت عکس هم گذاشته باشی که نشون نمیده احتمالا شولتره
پستمو ویرایش کردم عکسارو هم درسیدم...مرسی
حسین جان ممنون
من چند باره دارم نقدتو میخونم و لذت میبرم.............. ممنون...........
هنوز بازی نکرده کف کردم.............................
نقد نبود بابا همش تعریف بود: دی
مرسی عزیز که خوندیش
دوستان بازی تموم شد .
+
حسین عالی بود نقدت ، مرسی
+
کسایی که میگفتن انچارتد 2 نهایت گرافیک این نسله حتما بازی رو تجربه کنن
+
هفته پیش اومدم توی فروم گفتم که بهترین بازی سال بتمن هست مگر اینکه UC و AC بتونن جای اونو بگیرن ، الان میتونم بگم UC به همون خوبی بتمن ( شاید حتی بهتر هستش ) ببینیم AC چی میشه
+
فکر کنم امسال از بهترین سال ها برای گیمر ها باشه و GOTY امسال بسیار بسیار بسیار مهیج خواهد بود ( خود من هنوز موندم بتمن بهتر بود یا این !!)
+
دقیقا تایید میشه . حتی اب کرایسیس هم چنین کیفیتی نداره
آره بابا کشتنمون از بس دنبال نهایت قدرت کنسولا بودن: دی از geow2وU2 هی اینو میگفتن و هی ضایع شدن: دی geow3 و U3 نشون دادن این دو کنسول هنوز میتونن میزبان بازی های بزرگ باشن...
+
جزییات و تنوع و رزولوشن تکسچرهای هیچ کدوم به این بازی نمیرسن...لامصبا واسه یه تیکه زنگزدگیه کوچیکم تکسچر ساختن...اصلا سردرد میگیری از این همه دقت به جزییات: دی
+
در مورد آب هم این بازی سعی نکرده یه آب شفاف و زیبای اقیانوسی نمایش بده بلکه خیلی ماهرانه آب دریای طوفانیو که بعضا در مناطق اسکله ای کثیف هم هست رو به نمایش گذاشته... امواج و بالا پایین شدن آب هم عالیه... شما مدام بالا پایین میشین و ثابت نیستین و امواج شمارو جابجا میکنن فقط یه ایرادی که هست عدم برگشت خوب آب بعد از برخورد به دیواره ی کشتی یا اسکلس که میتونست با موج خوردن دوباره بهتر دربیاد.
یه کار جالبی هم که کردن تا به شکل مناسبی از شنای زیاد شما در فواصل دور جلوگیری کنن این بود که بعد از مدتی شنا به سمت وسط دریا موج های بزرگی شمارو برمیگردونن که در واقعیت هم همینطور هست و نیومدن یه دیوار مجازی در مقابل شما بذارن.
یا در صحرا وقتی زیاد به این طرف و اون طرف برید با تپه ای که قابل صعود نیست مواجه میشید یا نِــتن از خستگی روی زمین میشینه که حرکت هوشمندانه ایه!
+
این ویدئو هم ببینید:

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پشت صحنه ی موشن کپچر بازیه که همیشه یکی از ارکان اصلیه بازی بوده بخصوص تو این شماره که حرکات نِــتن روی شن های روان مثال زدنیه.
آقا محمد شماهم گیر دادی هی پر گرافیک ترین : دی یعنی چی پرگرافیک مگه کیلوییه: دی 
شاید gears3 از لحاظ مجموع گرافیک تکنیکی فرق زیادی با uncharted3 نداشته باشه ولی ازلحاظ گرافیک بصری و دقت به جرییات از انچارتد عقبتره که علتشم گفتم .......
نه ببین اصلا بحث مقایسه این مدلی مورد داره...
باید اول ببینیم بازی سبک و حال و هواش چیه و گرافیکی که مناسبشه چیه بعد ببینیم سازنده هاش خوب تونستن بلحاظ بصری از پس القای اتمسفر داستان و حال و هواش بربیان یانه...
U3 سبک ریل رو دنبال میکنه حالا درسته رنگ هارو اشباع میکنه اما در کل ریــِله . CoD و BF و MoH هم همینطور اما مثلا Geow سبک گرافیکش متفاوته دنیاش متفاوته و بیشتر فانتزیه ...هر سه هم موفقن... یا Halo هم فضای خاص فانتزیه خودشو داره که اونم حس لازمه رو که مطابق با داستانه رو میده و نباید فقط به کیفیت تکسچرها نگاه کرد چون تو خیلی از بازیها با نورپردازیه مناسب تکسچرهای متوسط رو خیلی جذاب نشون میدن و باید در مجموع راجع به گرافیکشون نظر داد.
شما وقتی CoD بازی میکنید اصلا حس نمیکنید ضعفی وجود داره و غرق بازی میشید و اینه که مهمه...یا Geow هم همینطور...
وظیفه ی طراحای محیط های بازی اینه که شمارو غرق در اتمسفری و داستانی کنن که نیازه تا شما با بازی همراه بشید...
در بتمن هم این اتفاق میفته و در AC هم همینطور با اینکه در مقام مقایسه تکنیک های بصری که در این بازی ها بکار رفته با هم متفاوته و یکی بهتر و یک ضعیف تره اما مهم اینه که به گیمر در اون حدی که چشمانش نیاز داره تا غرق بشه در بازی اون چه که لازمه رو ارئه بدن همین.
بازی K&L2 به لحاظ تکنولوژی از بازی هایی که بالا مثال زدم پایین تره ولی باز در داستان غرق و اون حس فرار و درگیری های خیابونی و زد و خورد رو به خوبی حس میکنید و موقع بازی حس نمیکنید مشکل آنچنانی با گرافیک بازی دارید و اینه که مهمه و کافیه... این بازی یکی از همون بازیهایی که با نورپردازی و سایه زنیه حرفه ای و واقع گرایانه و افکت های سینمایی تکسچرهای بعضا ضعیف یا متوسط بازی رو جبران کردن.
سلیقه هم مهمه...یکی ممکنه با حال و هوای تاریک و سرد و دلگیر و البته ریــِله Darknes1 حال کنه یکی ممکنه با گرافیک سِل شِید و کمیکِ شماره دومش.
اینجا U3 سنگ بزرگ برداشته و با توجه به سبک ریــِلی که کار میکنه فضاهایی رو انتخاب کرده که ایجادشون از پس هر تیمی برنمیاد اما موفق بوده و چون محیط های طبیعی و قابل درک رو هم انتخاب کردن با مذاق اکثریت جور دراومده...
یکی از سایت ها به بازی امتیاز 4 داده که من براتون لیستی از نمرات این سایت رو براتون میزارم..
همونطور که خودت یبار گفتی اینا با این امتیازا میخوان اسمی در کنن...
ولی حالا یکی از ایرادات بازیو میگم چون دیگه فکر کنم چندنفری بازی کردن دیگه...ولی اسپویل میکنم که مزه بازی نره:
بازی باس فایت خاصی نداره و مثل دو نیست که آخرش چالش برانگیز باشه اتفاقا آخرش ساده تر از مراحل قبله...توی دو وقتی روی سختش بازی میکردین با با غول آخرش به مشکل برمیخوردین ولی اینجا فقط دشمن ها در طول بازی میتونن آزارتون بدن و تراکم و ازدیادشون...