تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 35 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 348

نام تاپيک: Uncharted 3: Drake's Deception

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

خب منم بالاخره دستم به بازی رسید.صبح گرفتما ولی این جی تی لامصب هرچی میری باز دلت میخواد بری
    الان که آنچارتد رو گذاشتم موهای تنم سیخ شد.چقدر زیبا کار شده این بازی.محیطش آدم رو میخ کوب میکنه
    و فقط میشینی تماشا میکنی.حالا میرم جلو تر ببینم چه خبره.ببینم باگ ستم پیدا میکنم یا نه

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

پس هر چی حجم بازی بالاتر باشه به نحوی گرافیک هم بالاتره

اون وقت شما میگی بتلفید 3 گرافیک بیشتری داره؟عمرا به پای این نمیرسه گرافیک هیچ بازیی در حال حاضر
    WTF...........
    دوست عزیز من با این توضیحات شما فهمیدم که چقدر معلوماتم از شما کمتر شما درست می گین:
    1- حتما حجم رو گرافیک تاثیر داره
    2- بتلفیلد DX11 هم گرافیکش اراانچارتد 3 کمتر(الان دقت کردم دیدم اره کمتر)

موفق باشین......... .

مرادی کاری با بالا بودن یا پایین بودن گرافیک این بازی و خدای جنگ ندارم من میگم که اون بازی کنسول رو خیلی تو زحمت انداخت و بیشتر از باقی بازی ها کنسول زودتر و بیشتر داغ میکرد
    اقا شرمنده من فکر کردم داری در مورد gear3 و رقابت گرافیکی اینا صحبت می کن که خواستم بگم طراحی هنری و وسواس ناتی داگ خیلی بهتر بوده.......
    شرمنده من god of war3 رو با gears of war3 اشتباه گرفتم....
    .
    .
    .

3. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مجموع امتیازات بازی اروم اروم داره میاد پایین....

یکی از سایت ها به بازی امتیاز 4 داده که من براتون لیستی از نمرات این سایت رو براتون میزارم..

با این اوضاع ضعیفترین بازی سال از این سایت انچارتدخواهدشد...

خوبیش هم اینجاست که سریع در متا ثبت میشه و هنوز امتیازات 10 پشت درهای بسته موندن و ثبت نشدن واقعا چراباید همچین ساتهایی که به بازی هایی مثل این یا Geow 3 میان امتیازات پایین میدن باید زود در متا ثبت بشن و حتی سایت هایی که تا دیروز در لیست این متا بودن امروز از لیست این سایت بیرون برن که به انچارتد 10 دادن درحالی که تا دیروز سریع ثبت میشدن شخصا میتونم نتیجه بگیرم متا هم داره ارزش خودشو پایین میاره

که سایت های خوشحالی رو سریع میندازه تو لیست
    شخصا یک نتیجه میتونم بگیرم که مجموع امتیازات بازی تا 85 هم پایین خواهد امد و نتیجه دومیم اینه که به خوبی مخالفت و کم ارزش جلوه دادن عناوین سونی در دنیا داره به رخ کشیده میشه

منم مثل همه از پایین اومدن امتیازات این بازی خوشحالم و 85 به بالا بگیره ظلمیه درحق این بازی..
    یاحق

یک امتیاز دیگه که الان داده شد و شاید سال بعد ثبت بشه..

Dailyjoypad : 10/10

Last edited by Layken; 03-11-2011 at 16:11.

5. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

راستی فکر میکنم روی اون متن های نارنجیت عکس هم گذاشته باشی که نشون نمیده احتمالا شولتره
    پستمو ویرایش کردم عکسارو هم درسیدم...مرسی

حسین جان ممنون
    من چند باره دارم نقدتو میخونم و لذت میبرم.............. ممنون...........
    هنوز بازی نکرده کف کردم.............................
    نقد نبود بابا همش تعریف بود: دی
    مرسی عزیز که خوندیش

دوستان بازی تموم شد .
    +
    حسین عالی بود نقدت ، مرسی
    +
    کسایی که میگفتن انچارتد 2 نهایت گرافیک این نسله حتما بازی رو تجربه کنن
    +
    هفته پیش اومدم توی فروم گفتم که بهترین بازی سال بتمن هست مگر اینکه UC و AC بتونن جای اونو بگیرن ، الان میتونم بگم UC به همون خوبی بتمن ( شاید حتی بهتر هستش ) ببینیم AC چی میشه
    +
    فکر کنم امسال از بهترین سال ها برای گیمر ها باشه و GOTY امسال بسیار بسیار بسیار مهیج خواهد بود ( خود من هنوز موندم بتمن بهتر بود یا این !!)
    +

دقیقا تایید میشه . حتی اب کرایسیس هم چنین کیفیتی نداره
    آره بابا کشتنمون از بس دنبال نهایت قدرت کنسولا بودن: دی از geow2وU2 هی اینو میگفتن و هی ضایع شدن: دی geow3 و U3 نشون دادن این دو کنسول هنوز میتونن میزبان بازی های بزرگ باشن...
    +
    جزییات و تنوع و رزولوشن تکسچرهای هیچ کدوم به این بازی نمیرسن...لامصبا واسه یه تیکه زنگزدگیه کوچیکم تکسچر ساختن...اصلا سردرد میگیری از این همه دقت به جزییات: دی
    +
    در مورد آب هم این بازی سعی نکرده یه آب شفاف و زیبای اقیانوسی نمایش بده بلکه خیلی ماهرانه آب دریای طوفانیو که بعضا در مناطق اسکله ای کثیف هم هست رو به نمایش گذاشته... امواج و بالا پایین شدن آب هم عالیه... شما مدام بالا پایین میشین و ثابت نیستین و امواج شمارو جابجا میکنن فقط یه ایرادی که هست عدم برگشت خوب آب بعد از برخورد به دیواره ی کشتی یا اسکلس که میتونست با موج خوردن دوباره بهتر دربیاد.

یه کار جالبی هم که کردن تا به شکل مناسبی از شنای زیاد شما در فواصل دور جلوگیری کنن این بود که بعد از مدتی شنا به سمت وسط دریا موج های بزرگی شمارو برمیگردونن که در واقعیت هم همینطور هست و نیومدن یه دیوار مجازی در مقابل شما بذارن.
    یا در صحرا وقتی زیاد به این طرف و اون طرف برید با تپه ای که قابل صعود نیست مواجه میشید یا نِــتن از خستگی روی زمین میشینه که حرکت هوشمندانه ایه!

+
    این ویدئو هم ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پشت صحنه ی موشن کپچر بازیه که همیشه یکی از ارکان اصلیه بازی بوده بخصوص تو این شماره که حرکات نِــتن روی شن های روان مثال زدنیه.

پرگرافیک ترین بازیه جهان
    آقا محمد شماهم گیر دادی هی پر گرافیک ترین : دی یعنی چی پرگرافیک مگه کیلوییه: دی

شاید gears3 از لحاظ مجموع گرافیک تکنیکی فرق زیادی با uncharted3 نداشته باشه ولی ازلحاظ گرافیک بصری و دقت به جرییات از انچارتد عقبتره که علتشم گفتم .......
    نه ببین اصلا بحث مقایسه این مدلی مورد داره...
    باید اول ببینیم بازی سبک و حال و هواش چیه و گرافیکی که مناسبشه چیه بعد ببینیم سازنده هاش خوب تونستن بلحاظ بصری از پس القای اتمسفر داستان و حال و هواش بربیان یانه...
    U3 سبک ریل رو دنبال میکنه حالا درسته رنگ هارو اشباع میکنه اما در کل ریــِله . CoD و BF و MoH هم همینطور اما مثلا Geow سبک گرافیکش متفاوته دنیاش متفاوته و بیشتر فانتزیه ...هر سه هم موفقن... یا Halo هم فضای خاص فانتزیه خودشو داره که اونم حس لازمه رو که مطابق با داستانه رو میده و نباید فقط به کیفیت تکسچرها نگاه کرد چون تو خیلی از بازیها با نورپردازیه مناسب تکسچرهای متوسط رو خیلی جذاب نشون میدن و باید در مجموع راجع به گرافیکشون نظر داد.

شما وقتی CoD بازی میکنید اصلا حس نمیکنید ضعفی وجود داره و غرق بازی میشید و اینه که مهمه...یا Geow هم همینطور...

وظیفه ی طراحای محیط های بازی اینه که شمارو غرق در اتمسفری و داستانی کنن که نیازه تا شما با بازی همراه بشید...
    در بتمن هم این اتفاق میفته و در AC هم همینطور با اینکه در مقام مقایسه تکنیک های بصری که در این بازی ها بکار رفته با هم متفاوته و یکی بهتر و یک ضعیف تره اما مهم اینه که به گیمر در اون حدی که چشمانش نیاز داره تا غرق بشه در بازی اون چه که لازمه رو ارئه بدن همین.
    بازی K&L2 به لحاظ تکنولوژی از بازی هایی که بالا مثال زدم پایین تره ولی باز در داستان غرق و اون حس فرار و درگیری های خیابونی و زد و خورد رو به خوبی حس میکنید و موقع بازی حس نمیکنید مشکل آنچنانی با گرافیک بازی دارید و اینه که مهمه و کافیه... این بازی یکی از همون بازیهایی که با نورپردازی و سایه زنیه حرفه ای و واقع گرایانه و افکت های سینمایی تکسچرهای بعضا ضعیف یا متوسط بازی رو جبران کردن.

سلیقه هم مهمه...یکی ممکنه با حال و هوای تاریک و سرد و دلگیر و البته ریــِله Darknes1 حال کنه یکی ممکنه با گرافیک سِل شِید و کمیکِ شماره دومش.

اینجا U3 سنگ بزرگ برداشته و با توجه به سبک ریــِلی که کار میکنه فضاهایی رو انتخاب کرده که ایجادشون از پس هر تیمی برنمیاد اما موفق بوده و چون محیط های طبیعی و قابل درک رو هم انتخاب کردن با مذاق اکثریت جور دراومده...

یکی از سایت ها به بازی امتیاز 4 داده که من براتون لیستی از نمرات این سایت رو براتون میزارم..
    همونطور که خودت یبار گفتی اینا با این امتیازا میخوان اسمی در کنن...

ولی حالا یکی از ایرادات بازیو میگم چون دیگه فکر کنم چندنفری بازی کردن دیگه...ولی اسپویل میکنم که مزه بازی نره:
      محتوای مخفی: باس فایت 
    بازی باس فایت خاصی نداره و مثل دو نیست که آخرش چالش برانگیز باشه اتفاقا آخرش ساده تر از مراحل قبله...توی دو وقتی روی سختش بازی میکردین با با غول آخرش به مشکل برمیخوردین ولی اینجا فقط دشمن ها در طول بازی میتونن آزارتون بدن و تراکم و ازدیادشون...

7. 6 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

ببینم امکانش هس که اینم یه روزی مثل l.a noire واسه pc بیاد؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نه ببین اصلا بحث مقایسه این مدلی مورد داره...
    باید اول ببینیم بازی سبک و حال و هواش چیه و گرافیکی که مناسبشه چیه بعد ببینیم سازنده هاش خوب تونستن بلحاظ بصری از پس القای اتمسفر داستان و حال و هواش بربیان یانه...
    U3 سبک ریل رو دنبال میکنه حالا درسته رنگ هارو اشباع میکنه اما در کل ریــِله . CoD و BF و MoH هم همینطور اما مثلا Geow سبک گرافیکش متفاوته دنیاش متفاوته و بیشتر فانتزیه ...هر سه هم موفقن... یا Halo هم فضای خاص فانتزیه خودشو داره که اونم حس لازمه رو که مطابق با داستانه رو میده و نباید فقط به کیفیت تکسچرها نگاه کرد چون تو خیلی از بازیها با نورپردازیه مناسب تکسچرهای متوسط رو خیلی جذاب نشون میدن و باید در مجموع راجع به گرافیکشون نظر داد.
    اینکه که کاملا درسته حسین جان.......... .تو بازی مثه gears بعد از تکسچر و نورپردازی عامل مهم حفظ فریم و .هست و مثلا نمیشه گرافیک یه بازی openworld رو با یه بازی fps مقایسه کرد..
    ولی
    مساله در اینه که در انچارتد به طراحی جرییات به نمره 19 راضی نیستن(در سبک خودشون) و همشه میخوان 20 باشن..... .
    اینو من در این نسل فقط تو این بازی دیدم و تحسین برانگیز ......

خوبیش هم اینجاست که سریع در متا ثبت میشه و هنوز امتیازات 10 پشت درهای بسته موندن و ثبت نشدن واقعا چراباید همچین ساتهایی که به بازی هایی مثل این یا Geow 3 میان امتیازات پایین میدن باید زود در متا ثبت بشن و حتی سایت هایی که تا دیروز در لیست این متا بودن امروز از لیست این سایت بیرون برن که به انچارتد 10 دادن درحالی که تا دیروز سریع ثبت میشدن شخصا میتونم نتیجه بگیرم متا هم داره ارزش خودشو پایین میاره

یه لیستی هست که نشون میده کدوم سایتا تو متا ثبت میشن و کلا ثابت این لیست .....در نتیجه همه امتیازا یواش یواش تو متا ثبت میشه مگر اینکه کلا یه نسخه از بازی رو ندن به اون سایت تا نقد کنه و امتیازش پایین نیاد(کاری به با بتلفیلد کردن و فعلا امتیازش رو با تعداد نقدای کم 89 نگهداشتن و گرنه مطمینا کمتر میشد )

+

این جور سایتای مریض هم سر هر بازی هستن و نسبت به همه بازیهای همه پلتفرما مسخره بازی درمیارن(استثنایی ندارن)
    .
    ..
    Last edited by halflife g; 03-11-2011 at 22:29.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بابا حامد چرا الکی شلوغش میکنی
    این سایتی که داده 4 از اسمش (HonestGamers) که پیداست می خواسته صادق باشه با بچه ها : دی
    +
    شخصا یک نتیجه میتونم بگیرم که مجموع امتیازات بازی تا 85 هم پایین خواهد امد و نتیجه دومیم اینه که به خوبی مخالفت و کم ارزش جلوه دادن عناوین سونی در دنیا داره به رخ کشیده میشه
    اووو چه اوجی گرفتی اینجا : دی
    بعد اون 5 که براش تو متا ثبت شده از یه سایت مجهول الهویه هست که به Borderlands نمره 3.3 داده بود نوشته بود "utterly boring and lifeless"
    این سایت رویش همینطوریه و به بازیهای بزرگ بعضی وقتا حال میده : دی

یا یه سایتی به مس افکت داده بود 5.4 و نوشته بود از لحاظ که نگاه کنی بازی متوسطی هست یا یکی دیگه بهش 6.7 داده بود.
    پس فقط برا سونی نیست... اون موقع مس افکت انحصاری x360 بود
    مثلا GameShark به هیلو ریچ داد 5

کلا به نظر من ایادی استکبار غرب در کاره تا یه کمپانی مظلوم شرقی کوچیک بشه و البته با این امتیازا می خوان جنبش وال استریت رو از ذهن جهانیان دور کنند : دی
    Last edited by Masoud King; 03-11-2011 at 22:44.

11. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اوه اوه حجم این بازی چقدر زیاده از نظر گرافیک ایا میشه با کرایسیس pc مقایسش کرد
    من که کنسول ندارم ولی به نظر خیلی بازی عالی میاد بخصوص از لحاظ تکسچر ها عالی کار شده

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    این بازی واسه PC هم میاد؟؟؟

یه سوال دیگه:
    شاید عجیب باشه ولی برام مهمه
    بازی چه تاریخیرو به تصویر کشیده؟؟

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ببینم امکانش هس که اینم یه روزی مثل l.a noire واسه pc بیاد؟؟؟؟؟؟
    سلام
    این بازی واسه PC هم میاد؟؟؟

یه سوال دیگه:
    شاید عجیب باشه ولی برام مهمه
    بازی چه تاریخیرو به تصویر کشیده؟؟
    نه . واسه PC نمیاد و انحصاری PS 3 هستش

اوه اوه حجم این بازی چقدر زیاده از نظر گرافیک ایا میشه با کرایسیس pc مقایسش کرد
    من که کنسول ندارم ولی به نظر خیلی بازی عالی میاد بخصوص از لحاظ تکسچر ها عالی کار شده
    نه داداش یه حجم نیست Crysis 2 از DX 11 پشتیبانی میکنه اما این از DX 9 یعنی به پاش نمیرسه اما در نوع خودش شاهکاره ( شایدم بهترین این نسل در سبک adventure )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •