تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 31 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 303

نام تاپيک: HP Envy 15-1104tx

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سیم کارت نمی خوره.اگرم می خوره من بلد نیستم.

متاسفانه باتری دومیش همراه دستگاه نیست.سرزمین گفته این هفته میارم.
    باتریش از اونجا که 6 سلولی هست 1 ساعت اگه کاربکشی و اگه کار نکشی تا 2 ساعت کار میکنه.
    اصلا داغ نمی کنه.خیالت راحت.سیستم کولینگ فوق العاده ای داره.

داره خودمونی میشه archfrut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در مورد گرم شدنش کاش دوستان تست میگرفتن.
    چون اصولا 2 تا قطعه در افضایش گرما در یک لبتاپ یا دسکتاپ تاٍثیر داره.
    1. cpu
    2. vga
    مثلا سیستم دسکتاپ خود من در حالت idle(بدون استفاده) cpu 54 و گرافیک 64 .( cpu: i7 920 , vga:4890 2GB) .
    گرم شدن لبتاپ هم به این بستگی داره که شما چه کار باهاش انجام میدی. اگه رندر میگیری مسلما cpu استفاده میشه. و گرمای تولید شده از cpu است. اما در هنگام بازی میکنید مقدار cpu زیادی استفاده نمیشه و این کارت گرافیکه داره کار میکنه.
    طبق تجربه خودم کارت گرافیک باعث گرمای خیلی بیشتری میشه.(البته تو این سیستم های نسل جدید و بخصوص ATI)
    یکی از دوستان در مورد رندر گرفتن و استفاده از cpu توضیح دادن و گفتن که با اینکه دما به84 میرسه جای نگرانی نیست و دما بعدش بوسیله فن کم میشه. من هم موافقم دمای حداکثر 84 درجه واسه core i7 ها اصلا زیاد نیست. من تجربه دمای 100 درجه با i7 920 هم داشتم.( میدونم که این دما( 100 یا بالاتر) ممکنه به cpu آسیب برسونه یا حداقل عمرش رو کم کنه ولی یادمون باشه که cpu های قدیمی تر تو این حرارت میترکیدن. تازه از 84 تا 105 که مرز دمایی که اینتل واسه i7 گفته خیلی مونده)
    فقط میمونه گرافیک اگه دوستان زحمتش رو بکشن یخورده بازی کنن یا یه نرم افزار تست بگیرن خوب میشه.
    یکی از دوستان گفتن که فایل کپی کردن بیشترین حالت استفاده از cpu (یه همچین چیزی)؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! باید بگم خیر نهایت استفاده از cpu در این حالت حدود 10% . و بیشترین استفاده از هارد میشه که نهایتا ممکنه دمای هارد فوق فوقش 10 درجه افزایش پیدا کنه. که تاثیری در گرمای کل لبتاپ نداره.
    من یه پیشنهاد دارم که دوستان اگه انجام بدن ممنون میشم که مارو از سر در گمی در بیارن که تصمیم بگیریم بخریمش یا نه.
    دوستی که همش میگفتن داغ میکنه زحمت بکشن یه تست در حالت 100% cpu (فقط cpu) بگیرن و با نرم افزار دماشو اندازه بگیرن و بگن(نه با دماسنج) (احتمالا داغ کردن لبتاپشون از کارت گرافیکه. طبق حرف خودشون که گفتن cpu حداکثر 80% استفاده میشه)
    و دوستی که از cpu استفاده کردن و دماش رو گفتن یه تست از کارت گرافیک بگیرن و دماش رو بگن.
    اگه بدونیم که دمای قطعات داخلیش خیلی بالا نمیره و به دلیل جنس بدنه اش تغییر شکل نمیده، نهایتش میتونیم موقع استفاده ازش دستکش دست کنیم
    ممنون از همراهیتون.
    "اگه جایی رو اشتباه گفتم اساتید بگن اصلاح کنم"
    Last edited by archfrut; 25-01-2011 at 04:08.

داره خودمونی میشه archfrut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سیم کارت نمی خوره.اگرم می خوره من بلد نیستم.

متاسفانه باتری دومیش همراه دستگاه نیست.سرزمین گفته این هفته میارم.
    باتریش از اونجا که 6 سلولی هست 1 ساعت اگه کاربکشی و اگه کار نکشی تا 2 ساعت کار میکنه.
    اصلا داغ نمی کنه.خیالت راحت.سیستم کولینگ فوق العاده ای داره.
    نگفتن قیمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

احتمالا یک f136fx سونی میگیرم 3 تا فن داره مشکلم باطری 6 سلش هست اما خوب جواب میده 3/5 ساعت تایپ کردن و 3ساعت نت گردی وا وایرلس و 2 ساعت کاره فوق سنگین و هیت سینگش طوریه که به بدنه وصله و خیلی کم فن هاش روشن میشه
    Last edited by x_zarbat; 25-01-2011 at 10:08.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

f136fx دستگاه خوبی است ولی اصلا در کلاس انوی نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یعنی چی در کلاس انوی نیست یعنی بهتره یا بد تره؟ قیمتشون یکیه!

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مشخصات انوی از جمله هارد و سی پی یو یک کلاس بالاتر از آنهاست

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیزمون night lord بهترین تست ها رو از این دستگاه گرفتن.
    ایشون به زودیشما رو با سیستم کولینگ فوق العاده ی این لپ تاپ آشنا میکنن.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من سونی f136fx را کامل دیدم 3 تا فن داره و هیت سینگا به بدنه وصله اینجوری گرما از بدنه زیر دستگاه دفع میشه فن ها خیلی کم روشن میشه و همینه که با باطری 6 سلش 3.5 ساعت کار میکنه ! کلا گرافیک ati زیاد تر از جیفورس گرم میکنه توی تعمیر گاه هم گفت بیشترین خرابی توی دل هست بعد اچ پی و بعد سونی و تعمیر سونی از همه لپ تاپ ها اسون تره یک اچ پی دیدم بدنش از گرما اب شده بود موج برداشته بود گفت این مشکل بعضی از گرافیک ها هست یک سری از گرافیکاشون مشکل داشت و بیش از حد داغ میکنه!! البته نه همشون فقط 1 سری اچ پی!

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرمان جان نمیشه گفت گرافیک های ATI بیشتر از جیفورس داغ میکنن بستگی به مدل داره ! اتفاقا گرافیک های ATI توی مصرف کم و دمای پایین ( سری 5000 به بالا ) زبانزد هستن !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •