سلام
یه کاسیو G-Shock میخوام امکانات زیر رو داشته باشه و زیباهم باشه:
دیجیتال ، آنالوگ .فشار سج ، ارتفاع سنج ، دماسنج ،ضد ضربه و ضد آب همینا دیگه فقط زیباهم باشه!
سلام
یه کاسیو G-Shock میخوام امکانات زیر رو داشته باشه و زیباهم باشه:
دیجیتال ، آنالوگ .فشار سج ، ارتفاع سنج ، دماسنج ،ضد ضربه و ضد آب همینا دیگه فقط زیباهم باشه!
جای خوب و اصل و پر تنوع می خواید برید پاساژ میلاد نور شهرک غرب طبقه 3 وم
بله هست...به وفور
swiss made هست عزیزم
بنده خودم 2 ساله دارم ! جزو یکی از بهترین برنداست ! لطفا مشاوره اشتباهی ندید اگر اطلاعی ندارید
Last edited by ba maram; 25-09-2011 at 01:13.
متاسفانه شما هستید که دارید در این مورد اشتباه میکنید.
رومانسون اصلا برند معتبری در زمینه ساعت سازی نیست و swiss made الکی روی آن نوشته شده و اگه سایتی چیزی هست که خلاف گفته های من باشه و مدرک دارید میتونید ارائه بدید و حتی ساخت کره هم نیست چون تو کره نمیشه همچین کاری رو کرد(الکی نوشت swiss made)
Last edited by adt89; 25-09-2011 at 17:30.
نگو که معتبر نیست داداش ! شما شاید تو کار ساعتی و رومانسون جزو برندای فروشت نیست که داری این حرفو می زنی !
دیگه اونایی که ساعت کار می کنن همه می دونن جزو برندای عالیه !
این هم سایتش عزیز
من از نمایندگیش خریدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتی کدش رو هم تو سایتش زدم و اورد ساعت رو
2years garanty certificate داره و کلی دفترچه و ...
Last edited by ba maram; 25-09-2011 at 19:17.
ساعت 4000 دلاری 120 تومن!!!آفرین بر برادران چینی
این ساعت ها رپلیکا(تقلبی درجه یک و دو) هستن و همونطور که دوستمون هم گفتن با این قیمت میشه کاسیو یا سیکو اصل خرید.
دوستان گرامی :
لطفا به نظرات همدیگه احترام بگذارید و احترام متقابل رو حفظ کنید .
با توجه به اینکه "نظرات افراد در زمینه های گوناگون با هم متفاوته" ، پس لطفا و حتما از بحث های حاشیه ای پرهیز کنید /
ممنون از توجه و همکاری شما .
قصد توهین نداشتم فقط قصد اطلاع رسانی دارم چون تو کار ساعت هستم نه فروشش بلکه کلکسیون ساعت جمع میکنم و خیلی در مورد ساعت ها میدونم و اینکه تو هیچ یک از مراجع مهم و رسمی ساعت های سوییسی نامی از رومانسون برده نشده و با سرچ نام این برند هم چیزی جز چند سایت فروش ساعت های بدلی و ارزان قیمت نمی آید و چند لینک دیدم که گفته بود این ساعت کره ای است:
همچنین کارخانه آن در کره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم در حال حاضر این مدل دارم،
![]()
Last edited by shopu.ir; 29-09-2011 at 21:02.
به نظرم کاسیو تمام نیازهای کسانی که میخان حداقل تا 400 تومن ساعت بخرن رو برآورده میکنه...همه طرح ها و سبک هایی که به نظر میرسه رو داره من یه casio efe 500 گرفتم واقعا زیباست..تا دست نندازین متوجه نمیشین...از اینجا خریدم ariacasio.com ارزونتر از بازار بود
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من خودم سال 2009 میخواستم ساعت بگیرم-خیلی حساسم و زیادم گشتم و اخر سيتی زن گرفتم
میتونم بگم فوق العاده هست eco -drive هست وبا نور شارژ میشه و3موتوره وشیک تا الان که 2.5 دارمش عین ساعت کار میکنه و 1ثانیه عقب نیوفتاده
اگه بالای 150 تومان میتونید هزینه کنید پیشنهاد میکنم بهتون تست کنید
من که از CASIO &ساعت های متفرقه خیلی بیشتر قبولش دارم
کافیه دستتون کنید میفهمید
موفق باشید
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)