تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 33 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 324

نام تاپيک: معرفي HD پلاير هاي A.C.RYAN PLAYON

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خب بزارید من هم سوالم رو بپرسم
    من دنبال دستگاهی هستم که تمامی فرمت ها و زیرنویس ها فارسی رو به طور کامل پوشش بده، lan و wifi N به همراه SATA داشته باشه.usb 3 هم داشته باشه.بقیه پورتها رو هم که اکثرا دارن دیگه.
    اگر بشه خودش DVD player هم داشته باشه که بسیار خوب میشه.
    من بیشتر playon HD 2 که هنوز وارد ایران نشده ،مورد نظرم هست ولی اگر دستگاه دیگه ای سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
    البته HD 2 خودش DVD palyer نداره.
    راستی اگه ----- HD شبکه های Sat رو هم داسته باشه خیلی خوب میشه دیگه . :

درود :

فكر نمي كنم به اين زودي اين دستگاه رو داشته باشيم
    Last edited by stb2xxx; 11-04-2011 at 12:14.

2. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

درود :

فكر نمي كنم به اين زودي اين دستگاه رو داشته باشيم
    هستش همچن دستگاهی من تو تاپیک NOVATRON لینک توضیحات و خرید انگلیسی رفتم . تو این سایت پلیرهای دیگری هم معرفی بودش که خیلی خیلی شاخ بودن یعنی امکاناتی داشتند که ادم کف میکرد . اگه بگردین پیداش میکنین . البته باید بدین تا تکی واستون بیارن

4. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

با سپاس از شما لطفن به بقيه سوالات اين صفحه هم پاسخ بدهيد در ضمن به طور ساده بفرماييد ميشه فيلمها رو از روي ديسك يا فلش به هارد دستگاه (بدون دخالت كامپيوتر) ريخت يا نه?خاهش ميكنم جواب بدهيد
    با درود دوست گرامي ميشه لطفن جواب بدهيد به سوالهاي مناگر قبلن جايي جواب داده ايد راهنمايي ام كنيد با سپاس

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با راهنمایی دوستان و تحقیق در مورد HD Player من یه دستگاه A.C.RYAN Playon!HD Essential گرفتم و به نظرم خیلی عالیه فقط یه مشکل دارم و اینکه برای زیرنویس فیلمهای 3D میشه کاری کرد چون رو حالت سه بعدی زیرنویس مشکل داره میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره تو این زمینه؟

7. این کاربر از khansalar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با راهنمایی دوستان و تحقیق در مورد HD Player من یه دستگاه A.C.RYAN Playon!HD Essential گرفتم و به نظرم خیلی عالیه فقط یه مشکل دارم و اینکه برای زیرنویس فیلمهای 3D میشه کاری کرد چون رو حالت سه بعدی زیرنویس مشکل داره میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره تو این زمینه؟
    چه مشكلي داره؟

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام خدمت آقا سیاوش
    مشکل زمانیه که فیلم میره رو حالت 3D تو این حالت ظاهرا چون نوشته ها جزیی از فیلم نیستن در نتیجه بهم میریزن (srt) البته من فرصت نکردم کامل بررسی کنم فقط میخوستم بدونم کسی تجربه ای داره تو این زمینه یا نه ؟ اگر شما با این مسئله برخورد نکردین یا تو حالت 3D تست نکردین میتونم بیشتر بررسی کنم

10. این کاربر از khansalar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام خدمت آقا سیاوش
    مشکل زمانیه که فیلم میره رو حالت 3D تو این حالت ظاهرا چون نوشته ها جزیی از فیلم نیستن در نتیجه بهم میریزن (srt) البته من فرصت نکردم کامل بررسی کنم فقط میخوستم بدونم کسی تجربه ای داره تو این زمینه یا نه ؟ اگر شما با این مسئله برخورد نکردین یا تو حالت 3D تست نکردین میتونم بیشتر بررسی کنم
    زيرنويس ارتباطي به فرمت 3d ندارد احتمالا مشكل شما به فرمت زيرنويس مربوط است براي پخش هر دو فرمت زيرنويس بر روي كنترل دكمه SETUP را فشار دهيد و گزينه Text Encoding را به Arabic(cp1256 تغيير دهيد و ديگر نياز به تغيير فرمت زيرنويس نداريد

12. 2 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با تماسي كه با شركت سازنده گرفتم و فونت زر را برايشان ارسال كرده بودم بالاخره جواب دادند كه
    اين دستگاه رام محدودي داره و فونتي كه برايشان ارسال كرده بودم حجم زيادي داره و جا نمي شه !!
    در حالي كه فونت ارسالي 80 كيلو بايت بود ، يا طرف فكر كرده ما حاليمون نيست كه 80 كيلو چقدر
    جا مي گيره يا اينكه رام دستگاه ازاين عروسكهاي آوازخوان هم كمتر بوده .
    اما احتمالا طرف يه رنگ ايراني داره كه اينجوري جواب مي ده ، بهرحال نهايت گفتند كه در نسخه بعدي
    نرم افزار دستگاه سعي مي كنند فونت را جايگزين كنند.

فايل منجر دستگاه قادر به شناسايي فايل هاي srt نيست و نمي شود اين گونه فايل ها را كپي يا جابجا
    يا خذف كرد ، اين مورد را به اطلاع شركت برسانيد.

14. 2 کاربر از freelife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با تماسي كه با شركت سازنده گرفتم و فونت زر را برايشان ارسال كرده بودم بالاخره جواب دادند كه
    اين دستگاه رام محدودي داره و فونتي كه برايشان ارسال كرده بودم حجم زيادي داره و جا نمي شه !!
    در حالي كه فونت ارسالي 80 كيلو بايت بود ، يا طرف فكر كرده ما حاليمون نيست كه 80 كيلو چقدر
    جا مي گيره يا اينكه رام دستگاه ازاين عروسكهاي آوازخوان هم كمتر بوده .
    اما احتمالا طرف يه رنگ ايراني داره كه اينجوري جواب مي ده ، بهرحال نهايت گفتند كه در نسخه بعدي
    نرم افزار دستگاه سعي مي كنند فونت را جايگزين كنند.

فايل منجر دستگاه قادر به شناسايي فايل هاي srt نيست و نمي شود اين گونه فايل ها را كپي يا جابجا
    يا خذف كرد ، اين مورد را به اطلاع شركت برسانيد.
    با توجه با اين كه شركت acrayn دستگاه هاي خود را در سطح جهاني به فروش مي رساند و تنها استفاده كننده و درخواست كننده شما نيستيد و هر كس در هر كشوري و با سليقه خود دوست دارد فونت يا ... امكانات ديگري را سفارش دهد شما اين درخواست هاي 80 کیلوبایتی را در سطح 1000 نفر در نظر بگیرید فکر میکنم بهتر متوجه منظور آنها شوید
    Last edited by stb2xxx; 15-04-2011 at 21:10.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز این دستگاه رو گرفتم که چنتا مشکل باهاش داره
    1 - فایلهای تصویری MOV رو که با دوربین کانن SX210 ضبط شده رو بدون صدا پخش میکنه و نمیشه
    این فایلها رو کپی کرد
    2 - کنترل دستگه خیلی دیر عمل میکنه یعنی باید 2 یا 3 بار کلیدی رو فشار بدی تا کار کنه
    3 - وقتی هرد اکسترنال بهش وصل میکنم دستگاه خاموش و روشن میشه و اجازه هیچ کاری رو نمیده

میخواستم ببینم کسی با این مشکلات برخورد کرده یا نه
    اگر امکان داره آخرین نرم افزار این دستگاه رو با نحوه اپدیت کردنش رو بذارید

17. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •