درود :
فكر نمي كنم به اين زودي اين دستگاه رو داشته باشيم
درود :
فكر نمي كنم به اين زودي اين دستگاه رو داشته باشيم
Last edited by stb2xxx; 11-04-2011 at 12:14.
هستش همچن دستگاهی من تو تاپیک NOVATRON لینک توضیحات و خرید انگلیسی رفتم . تو این سایت پلیرهای دیگری هم معرفی بودش که خیلی خیلی شاخ بودن یعنی امکاناتی داشتند که ادم کف میکرد . اگه بگردین پیداش میکنین . البته باید بدین تا تکی واستون بیارن
با درود دوست گرامي ميشه لطفن جواب بدهيد به سوالهاي مناگر قبلن جايي جواب داده ايد راهنمايي ام كنيد با سپاس
با راهنمایی دوستان و تحقیق در مورد HD Player من یه دستگاه A.C.RYAN Playon!HD Essential گرفتم و به نظرم خیلی عالیه فقط یه مشکل دارم و اینکه برای زیرنویس فیلمهای 3D میشه کاری کرد چون رو حالت سه بعدی زیرنویس مشکل داره میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره تو این زمینه؟
چه مشكلي داره؟
سلام خدمت آقا سیاوش
مشکل زمانیه که فیلم میره رو حالت 3D تو این حالت ظاهرا چون نوشته ها جزیی از فیلم نیستن در نتیجه بهم میریزن (srt) البته من فرصت نکردم کامل بررسی کنم فقط میخوستم بدونم کسی تجربه ای داره تو این زمینه یا نه ؟ اگر شما با این مسئله برخورد نکردین یا تو حالت 3D تست نکردین میتونم بیشتر بررسی کنم
زيرنويس ارتباطي به فرمت 3d ندارد احتمالا مشكل شما به فرمت زيرنويس مربوط است براي پخش هر دو فرمت زيرنويس بر روي كنترل دكمه SETUP را فشار دهيد و گزينه Text Encoding را به Arabic(cp1256 تغيير دهيد و ديگر نياز به تغيير فرمت زيرنويس نداريد
با تماسي كه با شركت سازنده گرفتم و فونت زر را برايشان ارسال كرده بودم بالاخره جواب دادند كه
اين دستگاه رام محدودي داره و فونتي كه برايشان ارسال كرده بودم حجم زيادي داره و جا نمي شه !!
در حالي كه فونت ارسالي 80 كيلو بايت بود ، يا طرف فكر كرده ما حاليمون نيست كه 80 كيلو چقدر
جا مي گيره يا اينكه رام دستگاه ازاين عروسكهاي آوازخوان هم كمتر بوده .
اما احتمالا طرف يه رنگ ايراني داره كه اينجوري جواب مي ده ، بهرحال نهايت گفتند كه در نسخه بعدي
نرم افزار دستگاه سعي مي كنند فونت را جايگزين كنند.
فايل منجر دستگاه قادر به شناسايي فايل هاي srt نيست و نمي شود اين گونه فايل ها را كپي يا جابجا
يا خذف كرد ، اين مورد را به اطلاع شركت برسانيد.
با توجه با اين كه شركت acrayn دستگاه هاي خود را در سطح جهاني به فروش مي رساند و تنها استفاده كننده و درخواست كننده شما نيستيد و هر كس در هر كشوري و با سليقه خود دوست دارد فونت يا ... امكانات ديگري را سفارش دهد شما اين درخواست هاي 80 کیلوبایتی را در سطح 1000 نفر در نظر بگیرید فکر میکنم بهتر متوجه منظور آنها شوید
Last edited by stb2xxx; 15-04-2011 at 21:10.
سلام دوستان
من دیروز این دستگاه رو گرفتم که چنتا مشکل باهاش داره
1 - فایلهای تصویری MOV رو که با دوربین کانن SX210 ضبط شده رو بدون صدا پخش میکنه و نمیشه
این فایلها رو کپی کرد
2 - کنترل دستگه خیلی دیر عمل میکنه یعنی باید 2 یا 3 بار کلیدی رو فشار بدی تا کار کنه
3 - وقتی هرد اکسترنال بهش وصل میکنم دستگاه خاموش و روشن میشه و اجازه هیچ کاری رو نمیده
میخواستم ببینم کسی با این مشکلات برخورد کرده یا نه
اگر امکان داره آخرین نرم افزار این دستگاه رو با نحوه اپدیت کردنش رو بذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)