عزیزان یک راهنمائی بکنند.
ممنون
عزیزان یک راهنمائی بکنند.
ممنون
دوستان من اینو خریدم 64 تومن... خیلی عالیه و از 1 میلیمتر تا 18 میلیمتر قابل تنظیمه...با 2 سال گارانتی شکوفا....
در ضمن عین جارو برقی مو ها را میکشه توی یه محفظه و بعد از اصلاح بازش می کنی و خالیش میکنی تا تمیز باشه...
QT4050
![]()
سلام
كسي از ريش تراشهاي سري فوق حساس فيليپس مدلهاي RQ1150 يا RQ1160 يا RQ1180 استفاده كرده ؟
لطفا نظرتون درباره كيفيت و كارايي بيان كنيد
سپاس
کسی نبود جواب بده؟؟![]()
سلام
اگر ریشتون خیلی خواب داره اصلا مناسب نیست براتون
باید از اون مدل که توری داره بگیرین
اما اگر موهای ربش خواب نداره یا خوابش کم هست یعنی باصطلاح موها سیخ سیخی هست این مدل کارائیش خوبه اما یادتون باشه که سَریش خیلی گرانه
تو کویت ارزونترینش 40 تومنه .
نظرتون در مورد Philips RQ1060 چیه؟ قیمتش 200 ه حدودا. در واقع بودجه بنده هم در این حدوده. پوستم حساس نیست و تجربه اصلاح با ماشین رو ندارم. همیشه از Mach 3 Turbo استفاده کردم...
مدل : RQ1060 / RQ-1060 / RQ 1060
شرکت سازنده : فیلیپس هلند
دارای نمایشگر باطری
قابل شارژ
سیستم شارژ سریع تنها در یک ساعت
حفظ شارژ تا 21 روز ( در صورت عدم استفاده )
قابل شستشو
دارای نمایشگر شستشو
رنگ : ترکیب مشکی نقره ای با پوشش آینه ای
دارای پایه نگهداری
Last edited by paranoid_android; 18-05-2011 at 21:08.
سلام
كسي از ريش تراشهاي سري فوق حساس فيليپس مدلهاي RQ1150 يا RQ1160 يا RQ1180 استفاده كرده ؟ ( البته هر سه از نظر كارايي يكي هستند فقط تفاوت تو نشانگر شارژ ، داشتن قفل مسافرتي ، تفاوت رنگ به اضافه ميزان شارژ باطري است )
لطفا نظرتون درباره كيفيت و كارايي بيان كنيد .
سپاس
![]()
Last edited by 22arash; 23-05-2011 at 06:55.
آقایون یک ریش تراش با قیمت مناسب حدود100-150 تومن که زیر گردن رو هم خوب اصلاح کنه چی پیشنهاد می کنید؟
سلام
ميتوني كاملترين ريش تراش سري 3 براون كه داراي اسمارت فويل است ( واسه ريشهايي كه در جهات مختلف دراومده خوبه ) را مد نظر داشته باشي
تو سايت براون هم مشخصات است فروشگاه هاي اينترنتي هم دارن
فيليپس هم مدلهاي فوق حساس بايد خوب باشه كه اسم مدلها تو پست 187 است و قيمت حدود 150 تومن است
بستگي به شما داره كه فويلي انتخاب كني (مثل براون ) يا مدل چرخشي (فيليپس).
Last edited by 22arash; 26-05-2011 at 09:13.
Brun نخر چون کارایی نداره و فقط ته ریش های میلی متری رو می زنه! دوم به خاطر اینکه شرکت کلاه بردارش یه مایع شست و شو واسه ش گذاشته که اگه تو مدتی ازش استفاده نکنی دستگاه کار نمی کنه! یعنی پول زوری ازت می گیره و خودشون رو پشتیبانی می کنن.
من خودم یه دونه از فروشگاه شهروند گرفتم 180 هزار تومن! ریش زیر گلوم رو نمی زد! ولی پوستش رو می کند!! مایع شست و شوش هم زود تموم می شد، رفتم بخرم گفتم 4000 تومن! منم بعد از 3 ماه زجر بردن از این محصول بردم فروختمش 110 هزار تومن و نفس راحتی کشیدم.
این تجربه ی خودم درباره ی Brun بود، ضرر هم دادم. حالا شاید الان بهتر شده ولی بدمن یکسری دستگاه ها برای فرهنگی خاص ساخته می شن و برای مثلا مردم ایران کارایی ندارن.
یه بدبختی دیگه وجود جنس های تغلبیه کهبیشتر 90% رو چینی های موریانه صفت وارد می کنن
سه تیغه ها می گن بهتر جواب داداهولی من خودم استفاده نکردم و دیگه هم نمی خوام ضرر روحی و مالی بدم
Last edited by آریا ایرانی; 26-05-2011 at 13:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)