آقا یکی به من بگه توی مدل la37s88bx_hac سامسونگ هم میشه اگه میشه لطفا بهم بگین چطوری
ممنون
آقا یکی به من بگه توی مدل la37s88bx_hac سامسونگ هم میشه اگه میشه لطفا بهم بگین چطوری
ممنون
سلام دوستان
من یه 55c7000 دارم.
3d هستش / از بانه خریدم /
ممکن هست در مرد فعال کردن تیونر دیجیتال این مدل راهنمایی ام نمایید
شما باید بری توی منوی مخفی و Local Set روی ED_Iran بگذاری. با این کار اگر از نظر سخت افزاری تلویزیون گیرنده دیجیتال داشته باشه، مشکل حل میشه و در غیر این صورت کانال دیجیتال پیدا نمیشه.
وقتی تلویزیون خاموشه این کلید ها رو بزن فقط چیز دیگه ای رو دستکاری نکن:
info
menu
mute
power
سلام
بچه ها توسري 5 كه از بانه گرفته شده هم ميشه گيرنده ديجيتال فعال كرد
Last edited by kiii; 15-08-2012 at 15:01.
رسلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
من تلویزیون b8000 دارم asia/d رو فعال کردم دیجیتالش فعال شده ولی منوی فارسیش بهم ریخته. گیم مدش هم خاموش شده و تنظیمات تصویریش یه مدل دیگه شده . چطوری می تونم به حالت اول برگردونمش ؟
می تونم اینترنتش هم فعال کنم ؟
من تلویزیون b8000 دارم asia/d رو فعال کردم دیجیتالش فعال شده ولی منوی فارسیش بهم ریخته. گیم مدش هم خاموش شده و تنظیمات تصویریش یه مدل دیگه شده . چطوری می تونم به حالت اول برگردونمش ؟
می تونم اینترنتش هم فعال کنم ؟
برای گرفتن کانال های دیجیتال باید آنتن خاصی بخریم ؟
من تموم گزینه های type رو گشتم این مدلی که شما گفتید رو پیدا نکردم ضمنن مدلی رو که خودش نوشته بود رو فراموش کرد م حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)