حتما دوست عزیز هر نظرو تجربه و سوالی که که توی زندگی می تونه بهمون کمک کنه توی این تاپیک جا داره!یک پیشنهاد : میشه اینجا سوالاتی مطرح کنیم که شاید دوستان در حلشون تجربه ای داشته باشن ولی حضور ذهن برای اشاره کردن بهش ندارن ؟
حتما دوست عزیز هر نظرو تجربه و سوالی که که توی زندگی می تونه بهمون کمک کنه توی این تاپیک جا داره!یک پیشنهاد : میشه اینجا سوالاتی مطرح کنیم که شاید دوستان در حلشون تجربه ای داشته باشن ولی حضور ذهن برای اشاره کردن بهش ندارن ؟
یک پیشنهاد : میشه اینجا سوالاتی مطرح کنیم که شاید دوستان در حلشون تجربه ای داشته باشن ولی حضور ذهن برای اشاره کردن بهش ندارن ؟منم موافقم ، خیلی فکر خوبیهحتما دوست عزیز هر نظرو تجربه و سوالی که که توی زندگی می تونه بهمون کمک کنه توی این تاپیک جا داره!
من برخلاف دوستان مخالفم...!!یک پیشنهاد : میشه اینجا سوالاتی مطرح کنیم که شاید دوستان در حلشون تجربه ای داشته باشن ولی حضور ذهن برای اشاره کردن بهش ندارن ؟
--
در این تاپیک هر کسی باید تجربه های عملی و نظری خودش رو بنویسه و دیگران هم ببینن و بخونن....
هر پست یک یا چند تجربه فردی....
در غیر اینصورت تاپیک دیگه بیان تجربیات افراد نمیشه..
میشه تاپیک حل مشکلات که توش پست های غیرمرتبط و پست سر هم داده میشه و پست ها دوستان هم غیرقابل بازدید و خوندن ...
اگه سوالی دارید یا مشکلی دارید میتونید یه تاپیک مستفل توی انجمن متفرقه بزنید ...
اگه یه زن بهت فحش داد خوشحال باش و اگر ازت تعریف کرد گریه کن ( نکته کنکوری)
براي حل مشكلات وقتي نمي دوني بايد چي كار بكني به دو چيز دقت كن:
1) حدالامقدور يه بار ديگه كار رو از اول دوره كن و حتي از اول انجام بده تا بدوني مشكل از كجا شروع ميشه
2) با يه آدم درست و حسابي و همچنين مثبت گرا مشورت كن . اگر راه حل نداشته باشه حداقل دلگرمت مي كنه....
هميشه بدان راز عشق ورزيدن به همه چيز درك اين جمله است :" شايد از دست برود"
پس به هيچ چيز و هيچ كس تو زندگيت اونقدر دل نبند كه نبودنش تو رو زمين بزنه جوري كه نتوني بلند شي
فردا خواهد آمد حتي اگر تو نخواهي ....
كسي كه تمام شب را براي از دست دادن ستاره ها اشك بريزد لذت تماشاي طلوع خورشيد را از دست خواهد داد ..
اين تمام تجربه ي زندگي منه
1-سعي كنين هيچوقت از آدمهاي دقيقه ي نودي نباشين هيچوقت .
2-هميشه سعي كنين كاري رو كه قرار انجام بدين از قبيل كارهاي بانكي ، خريد يك وسيله ، يا انجام كاري براي يه شخص ديگه هميشه در اولين فرصت انجام بدين چون من خودم هر وقت كاري رو تو يه وقتي كه سرم خلوت بوده ولي به بهانه ي حوصله نداشتن انجام ندادم بعد تر ها مجبور شدم تو يه شرايط سخت و عجله ايي كارهامو انجام بدم كه تو 99 درصد موارد هم كارهايي كه آدم عجله داره هيچوقت درست نمي شه .
3- هميشه آدم خوش قول و on time يا همون به موقع باشين كه سرشون مي ره قولشون نميره و هيچوقت سر قرار كاري يا غير كاري دير نمي كنن .
توی جامعه امروز بنظرم علتش معمولا اینه که اون فرد تنها بخاطر رفع مشکلشه که به سمت ما اومده و به محض اینکه گره از مشکلش وا شد ما رو از یاد میبره یا به عبارتی تنها حاضره لحظات رنج خودش رو با ما قسمت کنه!
البته اگه این علاقه و اعتنا یه طرفه باشه باعث خوار شدن آدم میشه (و میتونه همون حالت بالایی رخ بده) ولی اگه طرف مقابل هم همین رفتار و توجه رو از خودش نشون بده اصلا چیز بدی نیست و میتونه پایه گذار یه دوستی عمیق دو طرفه رو (که صرفا بخاطر مسائل مادی بوجود نیومده) باشه.
موافقم .
هميشه براي خود كشي زوده چون ممكنه شرايط از اون بدتري هم پيش بياد .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)