با تشکر از شما ...
آپدیت شد
این مواردی که در هر آپدیت تغییر میکنن رو جایی میشه فهمید چیا هستن؟ لاگی ازشون هست که معلوم بشه؟
مثلا توی ورژن ۱۰۸ معلوم هست که allshareplay جای خودش رو به samsung link داده و بهتر شده. بقیه تغیرات رو چجوری میشه فهمید؟
با تشکر از شما ...
آپدیت شد
این مواردی که در هر آپدیت تغییر میکنن رو جایی میشه فهمید چیا هستن؟ لاگی ازشون هست که معلوم بشه؟
مثلا توی ورژن ۱۰۸ معلوم هست که allshareplay جای خودش رو به samsung link داده و بهتر شده. بقیه تغیرات رو چجوری میشه فهمید؟
Last edited by amirakhavan; 03-08-2013 at 01:39.
دوست عزیز
خیلی بنودرت شما در ظاهر چیزی می بینید بیشتر عواملی که تغییر می کند داخلی است مانند سرعت پردازش و کمی و کیفی تصویر خطا ها و مشگلات سیستمی برطرف و ارتقاء پیدا می کند
با سلام
تلویزیون من سامسونگ ua46es8880 هستش اما نمی تونم فایل آپدیتش رو پیدا کنم. ممنون میشم لینکش رو برای من بزارید.
با سپاس
Last edited by pnsrcman; 08-08-2013 at 17:23.
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما es8880 و نام گذاری اصلی آن es8000 است و برای دانلود فریمورتان به این سایت بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من دیروز یه اسمارت سامسونگ مدل ua46f5570 گرفتم اما مشکلی که باهاش دارم پخش زیرنویس فارسی هست که به صورت نامفهوم نمایش میده. از منوی tools هم در قسمت رمزگداری ، یونانی ، اروپایی ، کره ای و ... هست اما (عربی) وجود ندارد. میخواستم ببینم با آپدیت ، کدک عربی اضافه می شود یا نه و اگه میشه ممنون میشم لینک دانلود آپدیت را برایم ارسال کنید.
****البته توی منو مخفیش مدل شو ua46f5300 ذکر کرده.***
دوست عزیز
برای آبدیت به این سایت بروید و فریمورتان را دانلود کنید
بله دیجیتال آماده دارد و چون آیتمهای فعال سازی آنها مخفی هستند باید از دستور العمل زیر استفاده کنید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
و در پایان همه مشگلاتتان حل می شود و اگر در تهران ساکن هستید بگویید بیایم برایتان فعال کنم
با سلام
دوستان من تلويزيون سامسونگ همين مدل ua46es6980 رو دارم كه از طريق اينترنت آپديت كردم.
بعد از آپديت خروجي صدا از طريق كابل نوري به روي سينماي خانگي از كار افتاد.حالا مي خوام به ورژن قبلي فريمور دون گريد كنم ولي در حالت عادي فقط رو به بالا قابليت آپگريد دارد و داون گريد نميشود.
ورژن اصلي فريمور 001014 بود چطور ميتونم به ورژن اصلي برگردم و چطور ميتونم اين ورژن فريمور رو گير بيارم.
با تشكر
دوستانم من lcd مدل LA40B650 دارم ممکنه راهنمایی بفرمایید که از کجا آپدیت کنم و آیا این دستگاه تلویزیون دیجیتال هم داره؟
دوست عزیز
تلویزیون شما دیجیتال ندارد و برای دانلود فریمور به این سایت بروید.
دوست عزيزم اين سايت براي استراليا هست و من مشكلي براي Region ندارم و مشكلي براي tv پيش نمياد؟
و تفاوتهاي اين ورژن با قبلي ها رو مي دوني؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)