دوستان این مورد خیلی برام مهمه اگه کسی اطلاعی داره بگه لطفا ...
دوستان این مورد خیلی برام مهمه اگه کسی اطلاعی داره بگه لطفا ...
سلام .دوستان راهی هست که بشه حافظه ایدی های یاهو میلو پاک کرد.اگه رو کادری که باید ای دی رو وارد کنی کلیک کنی تمام ای دی های استفاده شده برات لیست میشن.چطور میشه اینارو پاک کرد و کاری کرد که هربار که وارد میشی اطلاعاتی ازت به جا نمونه؟
من از فایرفاکس استفاده میکنم برای پاک کردن کوکی در اکسپلورر مشکلی ندارم ولی درفایرفاکس وقتی از optionوارد securityمیشم نمیدونم باید چکارکنم اصلا deletنداره.البته من تیک به یاد داشتن پسورد هارو برداشتم.ولی نمیخوام ای دی ها ذخیره بشن.
دوستان سلام
چطوری می شه ایمیل های ورودی رو در این باکس دسته بندی کرد مثلا ایمیل هایی که فرستندشون یکی هست کنار هم یا در یک فولدر قرار بگیرند ؟
اگر منظورتون پسوردهای ذخیره شده است، به مسیر Tools > Options > Security رفته و با فشردن دکمه Saved Passwords پسوردهای ذخیره شده رو مطابق نیازتون مدیریت کنید. اگر هم فقط مایلید این قابلیت در یاهو غیرفعال باشه، دکمه Exceptions رو فشرده و آدرس مورد نظر (بعنوان مثال mail.yahoo.com) رو به لیست اضافه کنید.
و در صورتیکه کلا تمایلی به ذخیره شدن پسوردها ندارید، گزینه Remember passwords for sites رو غیرفعال کنید.
اما اگر منظورتون بخاطرسپاری متون تایپ شده است، به مسیر Tools > Options > Privacy رفته و با انتخاب Use custom settings for history، گزینه Remember search and form history رو غیرفعال کنید. برای پاک کردن متون ذخیره شده در این بخش هم، به مسیر Tools > Clear Recent History رفته و پس از انتخاب Everything و تیک زدن Form & Search History، دکمه Clear Now رو بفشارید.
سلام...چرا توی مسنجر دیگران جای اسم من ایمیلمو نشون میده؟از توی قسمت my account info اسم رو ویرایش کردم ولی بازم همینطوری مونده!چه جوری درستش کنم؟
تورو خدا یکی کمکم کنه
میخواستم با یاهو یه میل بزنم به طوری که وقتی که شخص گیرنه اون میل رو باز میکنه ، عکسی که من فرستادم رو نشون بده ، بدون اینکه از گزینه ی Attachment استفاده کنم ( نمیخوام اون بنده خدا از گزینه ی Download attach استفاده کنه )
کسی میتونه من رو راهنمایی کنه ؟
سلام..
شما مي تونين عكس رو جاي ديگه آپلود كنيد و لينك عكس رو در اختيارش قرار بدين..
دوستان کمک...
زبان میل من در یاهو آلمانی شده هرکاری میکنم به انگلیسی بر نمیگرده.کسی میدونه باید چیکار کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)