تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 258 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان ....
    من یک گروه توی یاهو درست کردم ولی میخوام وقتی اعضا میان توی صفحه اصلی گروه اون قسمتی که اعضای جدید رو نمایش میده رو نتونن ببینن ... چطوری می تونم این کار رو انجام بدم؟؟؟
    دوستان این مورد خیلی برام مهمه اگه کسی اطلاعی داره بگه لطفا ...

داره خودمونی میشه angeel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام .دوستان راهی هست که بشه حافظه ایدی های یاهو میلو پاک کرد.اگه رو کادری که باید ای دی رو وارد کنی کلیک کنی تمام ای دی های استفاده شده برات لیست میشن.چطور میشه اینارو پاک کرد و کاری کرد که هربار که وارد میشی اطلاعاتی ازت به جا نمونه؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

توی مرورگرتون باید قسمت ذخیره فیلدهارو غیرفعال کنین.

داره خودمونی میشه angeel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

توی مرورگرتون باید قسمت ذخیره فیلدهارو غیرفعال کنین.
    من از فایرفاکس استفاده میکنم برای پاک کردن کوکی در اکسپلورر مشکلی ندارم ولی درفایرفاکس وقتی از optionوارد securityمیشم نمیدونم باید چکارکنم اصلا deletنداره.البته من تیک به یاد داشتن پسورد هارو برداشتم.ولی نمیخوام ای دی ها ذخیره بشن.

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    چطوری می شه ایمیل های ورودی رو در این باکس دسته بندی کرد مثلا ایمیل هایی که فرستندشون یکی هست کنار هم یا در یک فولدر قرار بگیرند ؟

حـــــرفـه ای adrenaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از فایرفاکس استفاده میکنم برای پاک کردن کوکی در اکسپلورر مشکلی ندارم ولی درفایرفاکس وقتی از optionوارد securityمیشم نمیدونم باید چکارکنم اصلا deletنداره.البته من تیک به یاد داشتن پسورد هارو برداشتم.ولی نمیخوام ای دی ها ذخیره بشن.
    اگر منظورتون پسوردهای ذخیره شده است، به مسیر Tools > Options > Security رفته و با فشردن دکمه Saved Passwords پسوردهای ذخیره شده رو مطابق نیازتون مدیریت کنید. اگر هم فقط مایلید این قابلیت در یاهو غیرفعال باشه، دکمه Exceptions رو فشرده و آدرس مورد نظر (بعنوان مثال mail.yahoo.com) رو به لیست اضافه کنید.
    و در صورتیکه کلا تمایلی به ذخیره شدن پسوردها ندارید، گزینه Remember passwords for sites رو غیرفعال کنید.

اما اگر منظورتون بخاطرسپاری متون تایپ شده است، به مسیر Tools > Options > Privacy رفته و با انتخاب Use custom settings for history، گزینه Remember search and form history رو غیرفعال کنید. برای پاک کردن متون ذخیره شده در این بخش هم، به مسیر Tools > Clear Recent History رفته و پس از انتخاب Everything و تیک زدن Form & Search History، دکمه Clear Now رو بفشارید.

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

سلام...چرا توی مسنجر دیگران جای اسم من ایمیلمو نشون میده؟از توی قسمت my account info اسم رو ویرایش کردم ولی بازم همینطوری مونده!چه جوری درستش کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تورو خدا یکی کمکم کنه
    میخواستم با یاهو یه میل بزنم به طوری که وقتی که شخص گیرنه اون میل رو باز میکنه ، عکسی که من فرستادم رو نشون بده ، بدون اینکه از گزینه ی Attachment استفاده کنم ( نمیخوام اون بنده خدا از گزینه ی Download attach استفاده کنه )
    کسی میتونه من رو راهنمایی کنه ؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

تورو خدا یکی کمکم کنه
    میخواستم با یاهو یه میل بزنم به طوری که وقتی که شخص گیرنه اون میل رو باز میکنه ، عکسی که من فرستادم رو نشون بده ، بدون اینکه از گزینه ی Attachment استفاده کنم ( نمیخوام اون بنده خدا از گزینه ی Download attach استفاده کنه )
    کسی میتونه من رو راهنمایی کنه ؟
    سلام..

شما مي تونين عكس رو جاي ديگه آپلود كنيد و لينك عكس رو در اختيارش قرار بدين..

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان کمک...

زبان میل من در یاهو آلمانی شده هرکاری میکنم به انگلیسی بر نمیگرده.کسی میدونه باید چیکار کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •