تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا به پیشگویی اعتقاد دارید؟

راي دهنده
139. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

59 42.45%
  • خیر

80 57.55%
صفحه 19 از 28 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 276

نام تاپيک: پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

حاجی .من الان دارم چند روز دیگه میرم سربازی.
    برم یا نرم ؟؟تکلیف من را مشخص کن.
    اتفاقا اول همین ترم با یکی از بچه ها که ترم آخرش بود همین بحثها بود.میگفت احتمالا سال دیگه میرم سربازی و با افتخار شهید میشم
    همین چند روز پیش وسط امتحانا گفت به نظرت حالا یه 2 واحدی رو حذف کنم بزارم برای ترم بعد معرفی به استاد چطوره؟

منم که میدونی همه چی رو میشینم برای همه تعریف می کنم! حالا وقت پاسخگویی رسیده

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه.ولی مصر و تونس با هم قابل مقایسه نیستن

مصر و عربستان نقاط اتکای سنتی جهان اسلام هستن.فروپاشی و تزلزل این دو مساوی است با ؟
    اما در کل سال 2011 سال حادثه هاست
    خب بابا ، يه ذره نم پس بده ، بگو ديگه چيا ميدوني ، چرا همش تو لفافه صحبت ميكني.بگو تا به اسم خودت كپي رايت بزنيم

3. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام دوستان
    یک موضوع جالب رو می خوام واستون بگم

احتمالا همتون با قانون جاذبه ذهن اشنایی دارید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من الان درگیر موضوع جالبی هستم با این عنوان:
    پیشگویی یا قانون جاذبه ذهن ؟
    شخصا برای خودم بارها اتفاق افتاده و تا الان جواب درستی برای این موضوع پیدا نکردم
    واستون یک مثال می زنم
    یک روز ظهر ناگهان به ذهنم رسید که ( خیلی وقته هواپیمایی سقوط نکرده !!! ) و ذهنم درگیر این موضوع شد چند دقیقه بعد یک هواپیما سقوط کرد و خبرش هم بازتاب گسترده ای داشت
    هیچ محرکی این فکر رو به ذهن من نیاورد در حقیقت افکار من دو دسته میشن
    دسته اول با یک محرک شروع میشن و وقتی توی فکر فرو میرم اگه اونو ریشه یابی کنم می فهمم دقیقا علتش چی بوده
    ولی دسته دوم بدون هیچ محرکی به ذهنم میان و جالب اینکه بیشتر شبیه یک پیشگویی هست و در اکثر موارد متوجه شدم اون اتفاق می افته اما نمی دونم اون اتفاق رو جذب کردم و یا پیشگویی کردم
    الان به قدری این اتفاقات زیاد شده که وقتی به فکر فرو میرم و توی یک سلسله افکار در نهایت به یک فکر دردناک و عذاب اور می رسم فورا اون رو ریشه یابی می کنم ببینم خودش به ذهنم اومده یا محرکی توی محیط باعث یاداوری اون شده چون افکار حالت اول تقریبا همیشه به وقوع می پیونده و شدیدا من رو نگران کرده
    شما هم به خاطراتتون رچوع کنید ببینید نمونه ای از مثالی که زدم به خاطر میارید یا نه
    Last edited by ELDORAMO; 09-02-2011 at 22:53.

5. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یک موضوع جالب رو می خوام واستون بگم

احتمالا همتون با قانون جاذبه ذهن اشنایی دارید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من الان درگیر موضوع جالبی هستم با این عنوان:
    شخصا برای خودم بارها اتفاق افتاده و تا الان جواب درستی برای این موضوع پیدا نکردم
    واستون یک مثال می زنم
    یک روز ظهر ناگهان به ذهنم رسید که ( خیلی وقته هواپیمایی سقوط نکرده !!! ) و ذهنم درگیر این موضوع شد چند دقیقه بعد یک هواپیما سقوط کرد و خبرش هم بازتاب گسترده ای داشت
    هیچ محرکی این فکر رو به ذهن من نیاورد در حقیقت افکار من دو دسته میشن
    دسته اول با یک محرک شروع میشن و وقتی توی فکر فرو میرم اگه اونو ریشه یابی کنم می فهمم دقیقا علتش چی بوده
    ولی دسته دوم بدون هیچ محرکی به ذهنم میان و جالب اینکه بیشتر شبیه یک پیشگویی هست و در اکثر موارد متوجه شدم اون اتفاق می افته اما نمی دونم اون اتفاق رو جذب کردم و یا پیشگویی کردم
    الان به قدری این اتفاقات زیاد شده که وقتی به فکر فرو میرم و توی یک سلسله افکار در نهایت به یک فکر دردناک و عذاب اور می رسم فورا اون رو ریشه یابی می کنم ببینم خودش به ذهنم اومده یا محرکی توی محیط باعث یاداوری اون شده چون افکار حالت اول تقریبا همیشه به وقوع می پیونده و شدیدا من رو نگران کرده
    شما هم به خاطراتتون رچوع کنید ببینید نمونه ای از مثالی که زدم به خاطر میارید یا نه
    دوست عزیز ابتدا شما باید چیزی رو که بهش میگی (قانون) اثبات بکنی ، سپس بری از اون در سایر موارد استفاده کنی و با چیزهای دیگه مقایسه بکنی

پیشگویی امری است که کاملا وجود داره و نمونه های زیادیش رو دیدیم و شنیدیم
    اما قانون جذب یک امر کلی و مبهمه.اصولا هم هنوز به عنوان یک (قانون) در محافل علمی شناخته نمیشه.از ترکیب چند پدیده درست و غلط یک همچین فرضیه ای ساخته شده و راه زیادی داره تا به نظریه تبدیل بشه

ممکنه بگید مگه تو دانشگاهها و محافل علمی پیشگویی تدریس میکنن؟ در این مورد پیشنهاد میکنم خودتون تحقیق کنید

7. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ممکنه 50 تا از استاد های این کار یه جا جمع بشن و فجایع بزرگی رو خلق کنن و نظم جهان رو به هم بزنن.
    Last edited by shabe.saket; 10-02-2011 at 13:58.

9. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

اما قانون جذب یک امر کلی و مبهمه.اصولا هم هنوز به عنوان یک (قانون) در محافل علمی شناخته نمیشه.از ترکیب چند پدیده درست و غلط یک همچین فرضیه ای ساخته شده و راه زیادی داره تا به نظریه تبدیل بشه

ممکنه بگید مگه تو دانشگاهها و محافل علمی پیشگویی تدریس میکنن؟ در این مورد پیشنهاد میکنم خودتون تحقیق کنید
    نه دوست عزیزم من بر اساس فرضیه ها جلو میرم و معمولا اونها رو به طور پیش فرض قبول می کنم در نهایت اگه فرضیه به جواب برسه اون رو صد در صد قبول می کنم اگه هم جایی به بن بست رسید اون رو رد می کنم نیاز نیست حتما از اخبار اعلام بشه که پیشگویی و یا قانون جاذبه صحت داره و اون وقت من اون رو باور کنم البته زیاد اسمش هم مهم نیست قانون جاذبه و یا هر چیز دیگه همه می دونیم که بالاخره یک چیزی هست که فراتر از روند معمول زندگی ما وجود داره همین کافیه که اون رو یک فرضیه بدونیم و قوانین دیگه رو با اون بسنجیم

ممکنه 50 تا از استاد های این کار یه جا جمع بشن و فجایع بزرگی رو خلق کنن و نظم جهان رو به هم بزنن.
    کسی چه می دونه؟!
    مگه این کار رو نکردن؟ شما مگه اخبار رو ندیدید؟ طرف یک قطار به اون عظمت رو از کار انداخت فقط با یک نگاه یعنی نمی تونه با یک نگاه یک هواپیما رو از کار بندازه؟ اساتید این کار وقتی به درجه استادی میرسن مرتبه رفیعشون رو با کار پست الوده نمی کنن
    شاید دلیلش این باشه ولی بهرحال باید خدامون رو شکر کنیم که دور هم جمع نمی شن و فجایع عظیم رو به وجود نمیارن
    بحث جالبیه خیلی دلم می خواد بدونم من یک پیشگو هستم یا باعث رخ دادن اتفاقات میشم؟!
    Last edited by ELDORAMO; 10-02-2011 at 14:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نه دوست عزیزم من بر اساس فرضیه ها جلو میرم و معمولا اونها رو به طور پیش فرض قبول می کنم در نهایت اگه فرضیه به جواب برسه اون رو صد در صد قبول می کنم اگه هم جایی به بن بست رسید اون رو رد می کنم نیاز نیست حتما از اخبار اعلام بشه که پیشگویی و یا قانون جاذبه صحت داره و اون وقت من اون رو باور کنم البته زیاد اسمش هم مهم نیست قانون جاذبه و یا هر چیز دیگه همه می دونیم که بالاخره یک چیزی هست که فراتر از روند معمول زندگی ما وجود داره همین کافیه که اون رو یک فرضیه بدونیم و قوانین دیگه رو با اون بسنجیم
    ببینید بحث اینه که این فرضیه(جذب) از یکسری چیزهایی حرف میزنه که خودشم نمی دونه چیه.چه در اون مستند چه در حرفهای طرفدارانش یک نوع گنگی وجود داره
    ما یک ضرب المثل داریم که خواستن توانستن است.خیلی ها هم در تاریخ کارهایی کردن که باورنکردنی بوده و بر خلاف همه حدسیات و انتظارها بوده

اما کسی برای این روند ، نتونسته یک چارچوب معینی تعریف کنه.حالا یه شخصی اومده یه سری مولفه درست کرده مثل کائنات و ... .بعد هم با اینها سعی کرده اون روند رو توضیح بده.اما توضیحاتش کاملا غیر علمی و غیر قابل اثبات است

پس نتیجه نهایی اینکه هیچ تضمینی نیست که اون روند درصد موفقیتش بالا باشه
    الان پیچیده ترین اتفاقات این دنیا بوسیله آمار و احتمالات درصد موفقیتش اندازه گیری میشه و واقعا هم خیلی دقیقه.اما من تا الان نشنیدم کسی مثلا بگه : درصد موفقیت قانون جذب 80% است!!!

حالا اینجا تاپیک پیشگویی هست و خیلی این بحث مرتبط نیست(بعضی اخبار حکایت از این داره که دومین کشوری هم که در موردش پیشگویی کرده بودم یه خبرایی شده.حالا باید صبر کرد تا تایید بشه )

12. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

خوب شما میگید تکلیف چیه؟
    بالاخره قانون جاذبه یا پیشگویی؟

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

خوب شما میگید تکلیف چیه؟
    بالاخره قانون جاذبه یا پیشگویی؟
    شما که احتمالن خودت توی این فازهایی چرا؟!! نویسنده و سازندگان مستند راز نه پیشگویی کردن و نه ادعای پیشگویی کرده‏اند. قانون جذب (به تعبیر اون‏ها و تا اونجایی که من می‏دونم) نوعی پیش آوردنه نه پیشگویی! یعنی اونا می‏خوان آینده رو بسازن نه ازش باخبر بشن!! اصلن پیشگویی حکایتیه و قانون جذب داستان دیگری!!

15. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببخشید دوست من شما اسم این تاپیک رو خوندین ؟؟ اگر پیشگویی واقعیت داشت که اسم این تاپیک پیشگویی ، علم یا خرافات نبود

خوب جمله (( پیشگویی امری واقعی است )) شبهه داره و کلا جمله درستی نیست

همون قدر که قانون جذب اثبات نشده است ، پیشگویی هم به همون میزان غیر قابل اثباته ، هر دو اینها در دسته بندی (( شبه علم )) هستن ، یعنی هیچ مبنا و ماخذ علمی ندارن و فقط میشه با دخیل کردن احساسات و تخیل بهشون وجهه علمی (( فقط وجهه )) داد.

ببینید بحث اینه که این فرضیه(جذب) از یکسری چیزهایی حرف میزنه که خودشم نمی دونه چیه.چه در اون مستند چه در حرفهای طرفدارانش یک نوع گنگی وجود داره
    ما یک ضرب المثل داریم که خواستن توانستن است.خیلی ها هم در تاریخ کارهایی کردن که باورنکردنی بوده و بر خلاف همه حدسیات و انتظارها بوده

اما کسی برای این روند ، نتونسته یک چارچوب معینی تعریف کنه.حالا یه شخصی اومده یه سری مولفه درست کرده مثل کائنات و ... .بعد هم با اینها سعی کرده اون روند رو توضیح بده.اما توضیحاتش کاملا غیر علمی و غیر قابل اثبات است
    این دقیقا خاصیت شبه علم ها است

مثلا چون جامعه ما از فقر منطقی رنج میبره و هممون از این مثال ها دیدیم اینا رو عرض میکنم

یه بنده خدایی واسه کلی آدم منبر گذاشته بود و میگفت : خودم دیدم توی حرم امام رضا ، مسیر آب توی روز عاشورا کج شد به سمت حرم ((منظورش آب فواره یا همچین چیزی بود )) من گفتم چرا چرت و پرت تحویل مردم میدی ، میگفت نه این چیزا هست ، مگه تو به معجزه اعتقاد نداری ؟؟ گفتم نه ، گفت فلان روز پیامبر فلان کارو کرد ، فلان معجزه توی حرم اتفاق افتاد و کلی مثال زد و گفت اینقدر آدم توی حرم شفا گرفتن ،

گفتم طبق شرعی که خودت اعتقاد داری و دین اسلام ، میگه کسی که مرد ، مرددد دیگه دستش از دنیا کوتاهه و زنده ها باید براش وساطت کنن پیش خدا تا شفاعتی براش بگیرن ، بعد شما میگی فرضا فلان کسی که سالها پیش مرده و روح از بدنش خارج شده ، میخواد اینجا معجزه کنه ؟؟ گفتم جسم این بنده خدا که چیزیش نمونده ، روح رو هم که شما اعتقاد داری بعد از مرگ میره پیش خدا ، پس این شفایی که اینجا میده رو کی میده ؟؟

خلاصه طرف ساکت شد هیچی نگفت ، میخوام بگم بعضی چیزا رو اینقدر یک ملت تکرار میکنن که میشه وحی منزل ، مثل همین معجزه امام و امام زاده و همین پیشگویی و جدیدا هم قانون جذب ...

طبیعی هم هست ها ، من و شمایی که پدر و مادرمون از بچگی میگفتن فلانی سر کتاب باز میکنه و فلانی غیب میگه و ... خب مسلمه که توی پوست و جونمون با همین چیزا درگیره

اما در هر صورت ، همه اینها شبه علم هستن ، بعضی شبه علم ها به دلیل تکرار مکررات میشن شبه علم ، بعضی هاشون رو یه آدم زرنگی پیدا میشه و میکنه شبه علم ...

جالب اینه که منم نمونه هایی از پیش گویی رو دیدم ، نمونه هایی از قانون جذب هم دیدم ، برای خودم بارها هر دو تاش اتفاق افتاده ، اما این دلیل نمیشه که من بیام اینها رو علم در نظر بگیرم و بگم اینها قانون هست ، نخیر ، از نظر سالها مونده تا انسان همه این اتفاقات رو تببن علمی کنه و علم و شبه علم و خرافه رو از هم تمییز بده ، و من شخصا سعی میکنم تا در اینجور موارد ؛ علم و آینده تصمیم بگیرم

17. 2 کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •