تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 46 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض نقد بازی Coll Of duty :Blac Ops

امسال سال شوترهای اول شخص که با حضور عناوین بزرگ که امسال پربارتر از هر سال بود بازی هایی از جمله ریچ ..مدال و...که هر کدام با تبلیغات فراوان خبر از بازی های خوب و منحصری می دادند. خودم به شخصه به این فکر می کردم که دیگر یک شوتر اول شخص چه نوع تغییراتی نیاز دارد که بتواند جلب توجه کند به نظر من PFS. قبل انقدر کامل بودن که دیگه جایی برای اضافه کردن نکات جدید بهشون نیست/ بنابراین انجنان انتظار بالایی از بازی ها نداشتم.عناصر اصل بازی (گیم پلی ..موسیقی..داستان..گرافیک) همگی تا اون حد بی نهایت خود رسیده اند و این موضوع در انواع بازی های قبلی اثبات شده است. پس امروزه چطور می توان بازیبازها رو در بازی نگه داشت شاید تنها عنصری که می تواند یک بازی را به اوج برساند داستان خواهد بود.عنصری که ریچ به خوبی از ان استفاده کرد و مدال هم این موضوع رو در میان مدال های گذشته خود گم کرد. اما ندای وظیفه امسال با تکیه بر بینش های تریاچ توانست داستانی بسیار زیبا ارائه دهد.

گیم پلی...: حتی عنوانی که خود صاحب سبک هستش همان روند گذشته خود را در پیش گرفت و تنها به تغییرات جزیی اکتفا کرده بود. که باز انها هم باعث تازه تر شدن بازی شده است.بازی در دهه 60 روایت می شود و سلاح ها با کلیه امکانت موجود بهان دوره باز می گردد مثل همیشه تنوع بسیار زیبای سلاح ها در کنار فراوانی مهمات برای هر نوع سلیقه ای در بازی موجود هستش. سیستم بازگشت خون هم مثل گذشته با پاشیدن خون روی صفحه درجه سلامتی را مشخص می کند سلاح جدید اضافه شده راکت انداز کنترلی بود که در نوع خود قابل توجه هستش.مراحل هلیکوپتر سواری نیز در بازی اضافه شدند که واقعا تحسین برانگیز شده اند و کمپانی های سازنده بازی باید از این سیستم پیروی کنند. عنصر جدید اضافه شده سیستم دکمه زنی هستش که در کنار صحنه های سینماتیک عالی بازی گنجانده شده است. گیم پلی بازی واقعا اعتیاد اور هستش طوری که هربازیباز عطش بیشتری برای ادامه در بازی پیدا م یکند خوشبختانه بازی نه انقدر کوتاه نبود تا بتواند بازیبازها رو ارضا کند تمامی این موارد خوب در زیر هوش مصنوعی ضعیف بازی زیر سوال می روند هوش مصنوعی بازی گاهی اوقات بد جوری سست میشد هم از طرف نیروهای خودی و هم دشمنان که د ربین ویتنامی زیاد به چشم یم خورد حتی در درجات سختی بالا باز این مورد دیده میشد.امتیاز..:9

موزیک و صدا...:موزیک بازی از جمله مواردی بود که رضایت کامل را در بر دارد یک موزیک ناب و هیجانانگیز که انصافا خشم انتقام رو برای ادامه داستان ایجاد میکرد. صداگذاری سلاح ها و دیالوگها مثل دوران گذشته خوب و عالی..امتیاز..:9

گرافیک..: یک نکته ضعفی که همگی در MW2 دیدیم فیزیک های از قبل رندر شده بودند این مورد این جا به خوبی برطرف شده فیزیک بسیار بالا با افکتهای مطلوب و ایدهال که به خوبی ان ضعف را پوشش میدهند. و بازی دارای صحنه های زیبای انفجار های جالب بود.اما گرافیک بازی انچنان چنگی به دل نمیزند یه جورایی بالا پایین داشت برخی مراحل بسیار پرجززیات و برخی مراحل اندک مخصوصا اون بیابن خیلی کم کاری هایی د ران دیده میشد از جمله مراحل خوب طراحی شده زمستان روسیه بود که صحنه های منحصری درمیان کشتی قدیمی غرق شده دیده میشد. سلاح های بازی هم ان درخشندگی خاصMW2 را نداشتند به طراحی صورت و کارکتر ها توجه زیادی شده بود و حرکات لبها به خوبی با دیلوگها هماهنگی داشتبرف و سرمای روسیه اینجا م سردمان کرد...امتیاز..:8.5*
    داستان...: نقطه قوت بازی باز هم چنان همان ماجرای قدیمی (روسیه و امریکا) این دو کشور تا دنیا برپاست هر طوری شده می خوان به درگیری های فرهنگیشون ادامه بدن. عنصری که تا اخرین لحظه بازی بازیباز را درگیر خود نگه می دارد.ماجرا از یک اتاق شکنجه شروع می شود شخصیت اول ماجرای ما میسون ..در روی این صندلی نشسته و باید جواب گوی سوالات پی در پی فردی ناشناس باشد...و او با مرور خاطرات خود می خواهد با ان فرد ناشناس به نتیجه ای برسد..اما ان فرد ناشناس کیست و چرا میسون را گرفته ؟ داستان بازی بسیار زیباست روایتی منحصر به فرد که هنر تر اپ رو به نمایش می زاره همانطور که اشاره کردم داستان بازی باعث عالی شدن این بازی بوده و خودی نشان دهد.کارکترهایی که خیلی زود خودشون رو باحس بازیباز وقف می دهند .اما اخر داستان و یا انتهای بازی با کمی سستی روبرو میشه که اون انتظاری که با هیجان دنبال می کنیم رو نمیبینیم.دیدار با رئسای جمهور سابق ایالات متحده و کوبا در نوع خود نیز جالب بود...مخصوصا صحنه مسیر کشته شدن جان اف کندی...امتیاز..:9.5*
    ******************** *

هفتمین ندای وظیفه هم بعد از یکسال انتظار در عرض چند ساعت تمام شد. ما کیمرها باز باید به انتظار بشینیم.تریاچ نشان داد که می تواند عنوانی بسازد همرده با م درن باشد.کمپانی که سالها قبل با ندای وظیفه هایی که در جنگ های جهانی تجربه کرده بودیم. ما را همراه م یکرد.
    امتیاز کل..9

Last edited by Layken; 09-11-2010 at 15:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بررسی چند عنوان مهم شوتر اول شخص امسال.....
    Bad Company 2
    Halo:Reach
    COD:Black Ops
    Mettro :2033
    Medal Of Honor
    Aliens vs Predator
    کلیه موارد زیر کاملا نظر شخصی هستش..خیلی وقت بود که تو ذهنم بود...و واسه خودم تحلیل کرده بودم نتیجه ای که گرفتم این بود گفتم این جا هم بزارم دور هم..

گیم پلی...:

1-Reach
    COD:BO-2
    BC2-3
    Medal-4
    Mettro-5
    Aliens-6

هوش مصنوعی....:

1-Reach
    BC2-2
    Mettro-3
    Cod-4
    Medal-5
    Aliens-6
    فراوانی مهمات و متنوعد بودن سلاح...:

1-Cod
    BC2-2
    Mettro-3
    Reach-4
    Medal-5
    Aliens-6
    گرافیک...:

1-Mettro
    BC2-2
    Reach-3
    Cod-4
    Aliens-5
    Medal-6
    فیزیک...:

1-BC2
    Reach-2
    Mettro-3
    Cod-4
    Medal-5
    Aliens-6
    داستان.....:
    1-Reach
    Cod-2
    BC2-3
    Mettro-4
    Medal-5
    Aliens-6
    نواوری...:

1-Reach
    Mettro-2
    Cod-3
    Aliens-4
    BC2-5
    Medal-6
    صداگذاری...:

1-Medal
    Reach-2
    Cod-3
    BC2-4
    Mettro-5
    Aliens-6
    موزیک و موسیقی..:

1-Cod
    Reach-2
    Mettro-3
    BC2-4
    Aliens-5
    Medal-6
    خب درکل اگه نگاه کنیم این بازی ها رو میشه انتخاب کرد....به عنوان اول تا اخر..
    1-Halo:Reach
    Cod:Black Ops-2
    Mettro 2033-3
    Bad company 2-4
    Medal Of honor-5
    Aliens vs Predator-6
    Last edited by Layken; 09-11-2010 at 15:31.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دکمه تشکر کافی نبود........ .

آفرین حامد جان 3 تا پست پشت سر هم دادی و هر کدومشون عالین........ .گیم پلی بازی و علت به چالش کشیده شدنش ...نقد خود بازی.......و در آخر دسته بندی بازیهای اول شخص امسال..... .

99 درصد تمامی حرفات رو 100 درصد تایید می کنم مثه اینکه خودم اون پستارو نوشتم .....آفرین

.
    Last edited by halflife g; 09-11-2010 at 18:17.

4. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستانی بازیو انجام دادن، چند ساعته بازیو تموم کردن؟ مثل mw2 کوتاهه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی بازیو انجام دادن، چند ساعته بازیو تموم کردن؟ مثل mw2 کوتاهه؟
    رو وترن برای من 7 ساعت شد.البته یک مرحلش بود که برام یک ساعت طول کشید و پدرم در اومد

7. این کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

امسال سال شوترهای اول شخص که با حضور عناوین بزرگ که امسال پربارتر از هر سال بود بازی هایی از جمله ریچ ..مدال و...که هر کدام با تبلیغات فراوان خبر از بازی های خوب و منحصری می دادند. خودم به شخصه به این فکر می کردم که دیگر یک شوتر اول شخص چه نوع تغییراتی نیاز دارد که بتواند جلب توجه کند به نظر من PFS. قبل انقدر کامل بودن که دیگه جایی برای اضافه کردن نکات جدید بهشون نیست/ بنابراین انجنان انتظار بالایی از بازی ها نداشتم.عناصر اصل بازی (گیم پلی ..موسیقی..داستان..گرافیک) همگی تا اون حد بی نهایت خود رسیده اند و این موضوع در انواع بازی های قبلی اثبات شده است.
    اتفاقا راهکاری زیادی برای بهبود گیم پلی هست.
    منظور از گیم پلی هسته گیم پلی یا گیم پلی کلی نیست.
    سبک شوتر بازی استاندارد بسیار عالی ای برای کنسول هاست.
    ولی میتونن شاخ و برگ بهش بدن که این بستگی به مهارت سازنده داره.
    گیمر نمیتونه توقعاتش رو متوقف کنه. وقتی عنوانی به اوج میرسه سقوطش نزدیکه. منظورم از سقوط بد شدن نیست. منظورم تکراری شدن هست که حس خوبی نداره اصلا.
    با اضافه کردن مد ها یا ویژگی های جدید میشه بازی رو کاملا نو کرد.
    مثلا IW تو MW 2 اومد یه مد بسیار عالی اضافه کرد.
    اتفاقا گیم پلی بازی تا وقتی هوش مصنوعیش اینطور باشه هنوز وسطای راه هست.
    چیزیکه باعث میشه بازی تو ذهن بمونه نوآوری هست.
    هفتمین ندای وظیفه هم بعد از یکسال انتظار در عرض چند ساعت تمام شد. ما کیمرها باز باید به انتظار بشینیم.تریاچ نشان داد که می تواند عنوانی بسازد همرده با م درن باشد.کمپانی که سالها قبل با ندای وظیفه هایی که در جنگ های جهانی تجربه کرده بودیم. ما را همراه م یکرد.
    با این جملت اصلا موافق نیستم.
    مطمئنا کد های MW در اختیار Treyarch قرار گرفته و خودشون نشستن همچین گیم پلی ای رو طراحی کنن.اگر نشستن طراحی کردن که واقعا کار بیهوده ای بوده.
    مثلا وقتی یه سازنده میاد اکسپنشن هالف لایف میسازه کار مهمی کرده؟
    قضیه black ops هم همونه تا حدودی.
    Treyarch تو گیم پلی کار خاصی نکرد.برداشت MW 2 رو آورد تو 1960 . پوسته ی بازی رو عوض کرده فقط.
    +
    ممنون بابت نقدت

9. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

چند نفر بازی آرکید رو بازی کردن؟
    خیلی خره!
    من دیوانش شدم: دی
    من بار اول 382600 گرفتم...رو ایکس باکس آرکیدای زیادی بازی کردم ولی این از همه ی اونا باحال تره دمشون گرم که فری گذاشتنش تو بازیو و رو شبکه نذاشتنش: دی
    این عمل نیکو رو البته اولین بار بلیزارد انجامید تو استارکرفت...باشد که ادامه یابد: دی مثلا تو AC میشه تو اتاق آزمایشگاهی جایی یه pc بذارن که بازی آرکید AC روش باشه

واسه اونایی که نمیدونن فقط بگم که وقتی از جاتون پامیشین پشت اون کامپیوتره که میشینین تایپ کنین doa بد کلتون خوابیده میشه: دی

پ.ن: من کشفش نکردم یکی از رفقام sms داد بهم: دی

اینم تصویر منوش:

این تریاچ اون سال با مد زامبی تو world at war ملتو دیوونه کرد امسال با این: دی اینم حتمی مثل اون زامبی رو آیفون و آیپد هم پورت میشه...

تو این ویدئو هم چجوری آنلاک کردنشو نشون داده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 6 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

1 دوبلرهای توانای بازی...

BOWMAN......

Hudson......:

Reznow

Mason

ایشون هم اون خانمه که اول و اخر بازی سیگار میکشید و شماره می گفت..همش...
    از این عکس بهترشو پیدا نکردم...

فقط واسه Woods نیافتم همش هیلتر بود...
    Last edited by Layken; 10-11-2010 at 01:10.

13. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی حامد جون. نقدت خیلی عالی بود

فقط یه سوال. داستانش واقعا در حد 9.5 بود؟

داستان رو معمولا کلی در نظر می گیرن. فکر کنم تو با توجه به این که شوتره به داستانش امتیاز دادی. 9.5 یعنی یه داستان خیلی فوق العاده!!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مرسی وحید جان....ولی انصافا منم داشتم به سرنوشت یارو تبدیل میشدم.
    دیونه شدم ماجرا بدجوری به هم گره خورده بود.

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •