بچه ها سلام این مدار رو هر کاری می کنم کار نمی کنه ؟ کسی نمیدونه چی کار باید بکنم ؟
بچه ها سلام این مدار رو هر کاری می کنم کار نمی کنه ؟ کسی نمیدونه چی کار باید بکنم ؟
دوست من آقا ياشار
در صفحه 18 گفته بودم براي زيرنويس چكار كنيد
دوباره ميگم:
زيرنويس فيلمها بهم ميريزه كه براي حل اين مشكل ميتونيد فايل زيرنويس را توي برنامه نوتپد باز كرده، Save as را زده و در قسمت Encoding بجاي گزينه Unicode از گزينه ANSI استفاده كنيد. توجه داشته باشيد كه هنگام Save كردن، در قسمت Save as type، گزينه All File را زده و پسوند فايل را srt بنويسيد.
با اين كار نه حروف جداجدا نوشته ميشه و نه نيازيه كه زبان دستگاه عربي باشه
همه فرمت ها رو امتحان کردم (ansi,utf8,unicode,...) فایده نداشت
فکر کنم با فایرم ویر تله ویزیون ما سازگار نیست.(v 03.03.15)
شما فایرم ویر تله ویزیونتون ورژنش چنده؟
سلام
دوستان من lcd lg 42lh700 دارم كه با فشار همزمان دگمه منو در كنترل و lcd وارد منوي مخفي ميشود
آيا اين مدل tvd دارد؟
چگونه آن را فعال كنم؟
وپس از فعال شدن چه تجهيزات ديگري براي ديدن شبكه ديجيتال مثل شبكه شما و.... نياز دارد؟
لطفا راهنمايي فرماييد
متشكرم
Last edited by sshmha; 11-07-2011 at 01:52.
بالاخره آیا کسی تونست آخرین فریمور 42sl90qd را پیدا کنه؟
سلام به همه دوستان
وقت بخیر
من از طریق گیرنده کنترل مادون قرمز کارت ماهواره (از نوع USBمربوط به اسکای استار2) هر کاری کردم موفق نشدم وارد منوی مخفی تلوزیون های 42LED5600 و 42LH500YR بشم
مطمئن هستم که گیرنده مادون قرمز در روی لپ تاپ من درست نصب شده چون با کنترل خودش کار میکنه اما وقتی فایل کانفیگ رو نصب می کنه هرچه گزینه های Ez-ajust و In-start را کد می دهم هیچ اتفاقی نمی افتد
1) چرا؟ چه کاری باید انجام بدهم
2) از همه مهتر ابنه که آیا تلوزیون 42LH500YR تیونر دیجیتال دارد که با ورود به منوی مخفی فعالش کنم
چون وقتی با گلدیران تماس گرفتم گفتتند تیونر دیجیتال ندارد اما بعضی دوستان در سایتها گفتته اند که دارد؟
متشکرم
با سلام
اگه لطف کنید و پسورد ورود مدل led4600رو بدین ممنون میشم
با سلام به دوستان
من تلوزیون پلاسما 42 با مدل pj250 r دارم چندتا سوال دارم
تو یه سایت دیدم که واسه فعال کردن یو اس بی نوشته بود فریموور 3.19 رو بزنین بعد ای جی مود 1.5.5 رو نصب کنین من این برنامه ها رو دارم وارد یه منو که توش ال جی هتل هم داره میشم
ایا این منوی مخفی این تلوزیونه یا نه
هیچ جا واسه اپدیت کردن نداره و هیچ اتفاقی واسه تعویض فریموور نمی افته
ممنون میشم کمکم کنین
با سلام به دوستان
من تلوزیون پلاسما 42 با مدل pj250 r دارم چندتا سوال دارم
تو یه سایت دیدم که واسه فعال کردن یو اس بی نوشته بود فریموور 3.19 رو بزنین بعد ای جی مود 1.5.5 رو نصب کنین من این برنامه ها رو دارم وارد یه منو که توش ال جی هتل هم داره میشم
ایا این منوی مخفی این تلوزیونه یا نه
هیچ جا واسه اپدیت کردن نداره و هیچ اتفاقی واسه تعویض فریموور نمی افته
ممنون میشم کمکم کنین
منم 42pj350 دارم با فریمور 3.28 فقط کافیه lgmod 1.69 روش بریزم تو قسمت آپدیت هم میرم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته
اگه کسی بلد ممنون میشم راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)