تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 36 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 360

نام تاپيک: گیرنده دیجیتال بلوسنس Blusens

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

n822خیلی ممنون که خیلی سریع جوابمو دادی واز بچه های دیگه هم خیلی ممنونم که با راهنماییهاشون خیلی به من کمک کردن من تصمیم گرفتم یه +T14 بگیرم ولی قبلش چند تا سوال داشتم که تو پستهای قبلی سوال شده بود ولی کسی جواب نداده بود ممنون میشم اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه
    1-کابل داخل جعبه با کیفیت هست یا باید یه کابل با کیفیت براش تهیه کنیم؟
    2-آنتن مغناطیسی داخل جعبه کارایی داره؟یعنی اگه وصلش کنیم جواب میده و دیگه نیاز به انتن هوایی نیستش؟
    3-دستگاه از طریق OTA و USB آپدیت میشه یا فقط از طریق کد آپدیت میشه؟
    4-ایا این درسته که میگن موقع پخش فایلهای تصویری خصوصا MKV به مرور زمان هماهنگی صدا وتصویر از بین میره و صدا جلو یا عقب میافته؟
    5- با این گیرنده میشه موقع پخش فایلها تصویری زیرنویس و بزرگ یا کوچک کرد یا رنگ زیرنویسو عوض کرد و قابلیت انتخاب دو تا زیرنویس یکی بالا و یکی پایین تصویرو داره؟
    6- این دستگاه یعنی بلوسنس +T14 چه فرقی با دستگاه الکومکس MV200 داره؟تنها تفاوتی که من تو سایت شرکت عرشیان تجارت سما دیدم فقط داشتن انتن مغناطیسی تو جعبه بلوسنس بود ایا در عمل هم این دو دستگاه هیچ تفاوتی با هم ندارن ؟
    اگر در عمل تفاوتی نداشته باشن بخاطر قیمت ارزانتر و ظاهر شکیل تر الکومکس به نظر من خرید الکومکس موجه تر به نظر میرسه نظر شما چیه؟ باتشکر
    Last edited by fantom176; 30-08-2011 at 22:05.

2. این کاربر از fantom176 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

n822خیلی ممنون که خیلی سریع جوابمو دادی وا ز بچه های دیگه هم خیلی ممنونم که با راهنماییهاشون خیلی به من کمک کردن من تصمیم گرفتم یه +T14 بگیرم ولی قبلش چند تا سوال داشتم که تو پستهای قبلی شده بود ولی کسی جواب نداده بود ممنون میشم اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه
    2-آنتن مغناطیسی داخل جعبه کارایی داره؟یعنی اگه وصلش کنیم جواب میده و دیگه نیاز به انتن هوایی نیستش؟
    4-ایا این درسته که میگن موقع پخش فایلهای تصویری خصوصا MKV به مرور زمان هماهنگی صدا وتصویر از بین میره و صدا جلو یا عقب میافته؟
    5- با این گیرنده میشه موقع پخش فایلها تصویری زیرنویس و بزرگ یا کوچک کرد یا رنگ زیرنویسو عوض کرد و قابلیت انتخاب دو تا زیرنویس یکی بالا و یکی پایین تصویرو داره؟
    6- این دستگاه یعنی بلوسنس +T14 چه فرقی با دستگاه الکومکس MV200 داره؟تنها تفاوتی که من تو سایت شرکت عرشیان تجارت سما دیدم فقط داشتن انتن مغناطیسی تو جعبه بلوسنس بود ایا در عمل هم این دو دستگاه هیچ تفاوتی با هم ندارن ؟
    اگر در عمل تفاوتی نداشته باشن بخاطر قیمت ارزانتر و ظاهر شکیل تر الکومکس به نظر من خرید الکومکس موجه تر به نظر میرسه نظر شما چیه؟ باتشکر

4. این کاربر از fantom176 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

n822خیلی ممنون که خیلی سریع جوابمو دادی وا ز بچه های دیگه هم خیلی ممنونم که با راهنماییهاشون خیلی به من کمک کردن من تصمیم گرفتم یه +T14 بگیرم ولی قبلش چند تا سوال داشتم که تو پستهای قبلی شده بود ولی کسی جواب نداده بود ممنون میشم اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه
    من اين دستگاه رو براي خواهرم خريدم وبا يه كابل اچ دي ديگه تست كردم ولي وقتي كابل رو تو دست ميگرفتي كيفيت ساختش خيلي خوب بود
    من با انتن مغناتيسي به نتيجه نرسيدم ولي خونه خواهرم با اينكهبعضي كانالها رو خيلي بد نشون ميداد همه صاف بود ولي باز هم ميزد 82 درصد
    فايل اپديت رو ميريزي رو usb وصل ميكني به دستگاه ميري روي منو كد رو وارد ميكني اپديت شروع ميشه وقتي رفت روي 100 در 100 پيغام كمل شدن داد دگمه پشت دستگاه رو ميزني خاموش بشه پشت دستگاه بعد 10 ثانيه روشن ميكني
    من تو پستهاي قبلي در موردmkv توضيح دادم ولي با mov به اين مشكل خوردم اونم به خاطر بيت ريت خيلي بالا بود اونم بعد 3 ثانيه صدا قطع ميشد ولي به فيلم كامل mkvديدم 5 گيگ مشكل نخورد
    الكومكس رو تست نكردم ولي رو جعبه نوشته 1080i و بلو سنس 1080p شايد فيلمهاي 1080p رو نشون نده
    كيفيت خروجي بلوسنس وقتي ميزاري رو 1080p و اگه با هاش فيلم 1080 ببيني تلوزيون واقعا كم مياره خروجي واقعا خوبه
    من از اين دستگاه راضيم يه كم داغ ميكنه ولي فكر نكنم مشكل باشه زمان عوض كردن كانال 3 ثانيه زياد هست ولي 14 كانل چي داره كه زمان ببره
    اگه خونه ريسيور داري رو عرب ايرانو داره بگير با قيچي 10 تومن
    يهhd plyer بخر . 125تومن وسترن خيلي عاليه

6. 2 کاربر از n822 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی بلوسنس از طریق انتن اپدیت نمیشه؟
    دستگاهی خبر دارین که اینقدر برای تعویض کانالها تاخیر نداشته باشه چون 3ثانیه واقعا زیاده تو طول مدت ادم عصبی میشه من یه بار یه دستگاه کمی بی نام و نشان و امتحان کردم به اسم اسمارت ولی خیلی زود کانالهارو عوض میکرد
    Last edited by fantom176; 01-09-2011 at 10:11.

8. این کاربر از fantom176 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه فرق دیگه هم که امروز بین دو تا دستگاه CallUse (ایرانی!) و Blusens دیدم اینه که اگه یه فایل فیلم MKV خودش زیرنویس داشته باشه blusens حتما همونو نشون میده باهاش نه زیرنویسی که خودتون تو یه فایل جداگانه میریزین، ولی گیرنده‌ی Calluse همون زیرنویس خودتونو میاره.
    میگم گاهی اوقات این دستگاههای بی نام و نشون بهترنا !

10. 4 کاربر از Devil_Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عکس داخل انواع گیرنده دیجیتال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با بلوسنس میشه موقع پخش فایلها تصویری زیرنویس و بزرگ یا کوچک کرد یا رنگ زیرنویسو عوض کرد و قابلیت انتخاب دو تا زیرنویس یکی بالا و یکی پایین تصویرو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با بلوسنس میشه موقع پخش فایلها تصویری زیرنویس و بزرگ یا کوچک کرد یا رنگ زیرنویسو عوض کرد و قابلیت انتخاب دو تا زیرنویس یکی بالا و یکی پایین تصویرو داره؟
    آره با آپدیت کردنش میشه منهای اون آخری که من ندیدم بشه کرد همچین کاریو.

14. این کاربر از Devil_Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این زمان عوض کردن کانال رو نمیشه تو این بلوسنس عوض کرد؟
    آنتن(کنترل) گیریش هم خیلی ضعیفه! مثلا وقتی میرم پای پی‌سی چون رو‌به‌روی دستگاه نیست باید دستگاه رو کج کنم به سمت پی‌سی . اینو نمیشه درست کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

[
    TMPGEnc 4.0 XPress منم دنبال این مسئله بودم بجایی نرسیدم ! فقط یه برنامه هست که میشه با هاش فیلمهای ضبط شده رو با صدا پخش کرده و یا تبدیل به فرمت های دیگه کرد اسمش
    البته یه سری فایلهای با انشعاب AX هست که باید رجیستر بشه که در اینصورت دیگه نیازی به این برنامه نیست
    منکه این کدکو گیر نیاوردم هنوز دارم میگردم اگه پیدا کردم کامنت میزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •