پسر یک سال گذشت ها
اخرش ورژن قابل نصب این نیومد تا جماعت از لود کردن خلاص بشن
پسر یک سال گذشت ها
اخرش ورژن قابل نصب این نیومد تا جماعت از لود کردن خلاص بشن
شما الان کدوم شهر هستی من تازه رفتم شهر DOGGS پشیمونم خیلی گرون هستنداین زامبیا قاطی دارند یک دختره بود جیغ میکشید همه ریختن روی سرمون اون دختر باس بوده یا نه ؟ باس های DOGGS چی هستند ؟
راستی ممنون بایت برنامه نصب که کردم الان بعد 4 روز دوباره لود کردم![]()
اونی که دیدی اسمش siren هستش حمله نمی کنه فقط کسیو ببینه جیغ میزنه باس هم اونجا فقط زامبی آتیشی هست البته خیلی وقت پیش (فکر کنم 1 یا 2 سال پیش) که من بازی می کردم و ول کردم دم درش یک دونه تیتان اومده بود!!
در ضمن fort pastor رو درست کردن دیگه زامبی ها الکی حمله نمی کنن لول 15 به بالا می تونین بیاین فقط اینکه تو راه سعی کنین هیچکیو نزنین دویدن هم aggro رو می بره بالا سعی کنین ندوین قیمت ها هم اینجا خیلی خوبه مثلا ak-47 توی nastyas قیمتش 80000 تاست اینجا 25000![]()
چرا بازی اینطور شد من توی شهر doggs بودم بعد چند ساعت میرم میبینم برگرشتم شهر اول و همه چیز ها گرفته شده :((
یعنی چی ؟!!
مال من هم 2 لول برگشته عقب هر چی آیتم هم تو اینونتوریم بوده غیب شده!!
این هم توضیح ادمین سایت در این مورد:
This morning at around 6am EST I attempted to tweak the new mission code. Unfortunately I made huge mistake when doing it.
It was supposed to remove mission items currently in storage upon the completion of a mission. It appeared to work fine, so I quickly moved on to fixing other issues. About 6 hours later I had reports of people losing items from their storage. After close examination of the code I discovered that instead of simply removing the items on the player completing the mission, the code was also emptying those same slots on every account in the game.
After examining the extent of the damage (well over 100,000 items lost), I decided that the only sane course of action would be a complete server roll back to before I changed the code. That is what we have done.
Essentially, everything is back to exactly how it was at 5am EST this morning. Any trades you made, any items you looted and any exp you gained since then will no longer be there. Any accounts created since then will also have been lost.
Anyone who purchased a GM or credits will have these things restored manually within the next hour.
I'm incredibly sorry for this mistake. I can 100% understand why many of you will be upset. A roll-back is never an ideal fix, but in this case it was the lesser of two evils; our only realistic option to get the game back to normal.
شما برو مشکلت توی فروم که یک تاپیک در همین مورد زدن مطرح کن یا اینکه به ادمین توی فروم پیغام خصوصی بده.
Last edited by Alex merccer; 10-08-2011 at 23:11.
فکر نکنم درستش کنه اخرین بکاپ برگردوننده برای همین اینطور شده ومعذرت خواهی کرده :((
شما احتمالا تو همون 6 ساعت رفتی doggs stockade!
اره
دوباره رفتم دیشب
یک سوال من مهندس هستم لول 15 یک جلیقه گیرم اومده که باید یک لول 15 تعمیرش کنه یعنی من ولی میکشم روی علامت تعمییر میگه پول کم کنم تایید میکنم ولی هیچ تاثیری روی جلیقه نداره باید چی بکنم ؟بعد بالای جلیقه نوشته 1/20 توی بازار بعضیهاشون 20/20 هستند ولی خیلی گرون هستند اینها چی هستند و چطور میتونم به جلیقم اضافه کنم ممنون
اومدن.ولی هنوز برای اونایی که Gold membership دارن هست.و مثل اینکه هنوز باگ داره.
25 August برای بازیکن های مجانی هم میاد مثل ما.تا اون موقع ماموریت های بیشتر و بدون Bug اضافه می کنند حتما.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)