تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 36 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 351

نام تاپيک: ◄ ™ Samsung اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

6

ولی سامسونگ به 1 سال نیست که وارد ایران شده ... خود شرکتش گفته ما تا آخر امسال یا حداکثر تا نیمه سال آینده برند سوم بازار میشیم .. و میدونم که میشه .... اتفاقی که برای بازار موبایل سامسونگ افتاد برای بازار لپ تاپ سامسونگ هم می افته ...
    نه تنها تا سال اینده حتی تا 5 سال اینده هم این اتفاق نمیوفته

با این وضع قیمت های سامسونگ حتی ب جونیپر هم نخواهد رسید مگر اینکه قیمت خون باباشو از لپ تاپا کم کنه

2. این کاربر از SAJAD0936 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ولی سامسونگ به 1 سال نیست که وارد ایران شده ... خود شرکتش گفته ما تا آخر امسال یا حداکثر تا نیمه سال آینده برند سوم بازار میشیم .. و میدونم که میشه .... اتفاقی که برای بازار موبایل سامسونگ افتاد برای بازار لپ تاپ سامسونگ هم می افته ...
    در مورد بازار موبايلش قضيه خيلي فرق ميكنه
    سامسونگ اسنارت فون ها كيفيتشون از بعضي نظر خيلي خوبه
    تو يكي از رده بندي ها كه يادمه بعد از آپتيموس ال جي گلكسي سامسونگ بهترين اسمارت فون شد بالاتر از آيفون 4 قرار گرفت
    و تو فروش هم بعد آيفون دوم شد
    قيمتش هم كمتر بود
    همه چي محيا هست واسه جا باز كردن
    اما در لپ تاپ و اونم در ايران
    كيفيت رو نگيم بدتر يا بهتر با بقيه در يك سطح بگيريم
    واقعا شركت مادر سامسونگ قيمت لپ تاپ هاشو بالا ميده
    به هيچ عنوان با اين قيمت ها نميتونه با بقيه رقابت كنه
    ديگه از آلين وير با كيفيت تر كسي لپ تاپ ميزد؟
    اين سري مجبور شد كيفيت رو به خاطر قيمت بياره پايين كه بتونه با بقيه رقابت كنه
    اپل هم به همين صورت
    با اين وضعيت اصلا به نظر نميرسه بتونه در ايران برند سوم بشه
    با اينكه من ديدم لپ تاپ هاي كانفيگ پايين خيلي مناسبي داره كه ميتونه پرفروش باشن اما به خاطر قيمت بالا داره بازار رو به محصولاتي مث دل ايسر لنوو و حتي اچ پي و اسوس ميده
    با اينحال يا بايد قيمت رو پايين بياره يا در توليد لپ تاپهايي با كانفيگ ها و سخت افزارهاي جديد پيشرو باشه
    Last edited by Xilevens; 09-12-2011 at 22:10.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من قیمتش رو قبول دارم که بالاست ... ولی همون قضیه کیفیت الین ور هستش که کیفتش بالاست و قیمت هم بالاست ....

5. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lovea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

من در قسمت نظرات سایت هورداد قیمت سری 7 رو پرسیدم جوابم این بود !!!
    قیمت تقریبی این لپ تاپ حدودا چقدر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟************************** *****************************"پاسخ مدیر" قیمت حدودی این دستگاه 25.000.000ريال می باشد.

بیست و پنج میلیون ریال دوستان درست میبینم یا چشمم مشکل داره؟؟؟؟؟؟
    اگه این قیمت باشه خب میرفتم apple میگرفتم دیگه (اگه پولشو داشتم)
    دوستان نظر بدن !!

7. این کاربر از lovea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آه برو اپل بگير

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من در قسمت نظرات سایت هورداد قیمت سری 7 رو پرسیدم جوابم این بود !!!
    قیمت تقریبی این لپ تاپ حدودا چقدر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟************************** *****************************"پاسخ مدیر" قیمت حدودی این دستگاه 25.000.000ريال می باشد.

بیست و پنج میلیون ریال دوستان درست میبینم یا چشمم مشکل داره؟؟؟؟؟؟
    اگه این قیمت باشه خب میرفتم apple میگرفتم دیگه (اگه پولشو داشتم)
    دوستان نظر بدن !!

خیلی خیلی قیمتش فضاییه
    من تو سایت سامسونگ امریکا قیمت این مدل لپ تاپ با همین کانفیگو چک کردم 1150 دلار بود که با دلار 1400 تومنم بگیریم میشه 1600. حالا همین سامسونگ مدل RF511-S04 رو که آورده با قیمت 1440 میده که قیمتش تو امریکا 1000 دلاره واین یکی نسبت به قیمت جهانیش منطقیه. حتی اگه بگیم اون موقع که RF511 رو وارد کردن دلار 1200 بوده میشده 1 میلیون و دویست هزار و 200 تومن از قیمت جهانیش بالاتر بوده. اما این مدل 700Z5A-S02 900 تومن از قیمت جهانیش بیشتره!! مسخره است!!!!

10. 2 کاربر از slm.mas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

نه بابا حرف علکی میزنه ... چه خبره 2.500 !!!! این قیمت ماله 700g7a هستش ... این لپ تاپ خیلی باشه 1.600 700 ... چون اصلا فروش نمیکنه که بخواد اون قیمت بفروشه ... اون کسایی هم که میبینی توی هورداد دارن کار میکنن اصلا اطلاعات تخصصی ندارن ... یعنی بپرسی کارت گرافیک این لپ تاپ چیه تا نره بروشور رو بیاره نمیدونه ...

12. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت se7en.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام بچه ها من میخواستم واسه پسر عمه م یه لپ تاپ بگیرم حدود یک میلیون تومان که مهمترین ملاکش هم برای خرید لپ تاپ کیفیت صفحه نمایش و همچنین دید خوب در زاویه های مختلف بود. خلاصه کلی توی وب دنبال یه مورد خوب گشتم و چند تا مدل مثل 5110 دل و x43 و u36 ایسوز و چند تا مدل از اچ پی و ... مد نظر قرار دادم و رفتم از چند تا فروشگاه سؤال کردم که کدوم رو پیشنهاد میدین جالب این بود که اول همگی گفتن دل به درد نمیخوره و کیفیت نداره و به همین دلیل ارزونه و این حرفا! دوم اینکه همگی ایسوس رو تأیید کردن و گفتن عالیه و کیفیت داره و جواب س داده و این حرفا!! از اونجایی که من خودم از سابقه شرکت ایسوس و همچنین کیفیت محصولاتش خبر داشتم تصمیم گرفتم ایسوس بگیرم تا اینکه................. بطور اتفاقی توی وب لپ تاپ سامسونگ مدل rv518 رو دیدم. با این کانفیگ:
    پردازنده:
    Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.9 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:
    4 GB DDR3
    هارد دیسک:
    500 GB 5400 RPM
    کارت گرافیک:
    Nvidia Geforce GT520 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:
    15.6" - Bright LED
    امکانات:
    DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:
    باتری 6 سلولی - DOS
    خلاصه رفتیم برای خرید. گفتیم این مدل رو میخوایم برامون سفارش بدید. طرف میگفت من تا حالا سامسونگ کار نکردم و با ضمانت خودتون این لپ تاپ رو میارم منم از اونجایی که به سامسونگ ایمان داشتم (مخصوصاً کیفیت صفحه نمایش) گفتم بله حتماً میخوامش سفارش بدین! خلاصه تا اینکه امروز رفتیم و لپ تاپ رو دیدیم. خدارو شکر سامسونگ رو سفیدمون کرد. فروشندهه میگفت خیلی عالیه از این به بعد بیشتر روش مانور میدم!!! سرتونو درد نمیارم فقط اومدم بگم سامسونگ کارش درسته از خرید لپ تاپ های این شرکت پشیمون نمیشید. راستی من این لپ تاپ رو با 2 سال گارانتی هورداد 1.100 خریدم.
    امیدوارم تونسته باشم کمکی به دوستان کرده باشم.
    یا علی

14. 2 کاربر از se7en.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام بچه ها من میخواستم واسه پسر عمه م یه لپ تاپ بگیرم حدود یک میلیون تومان که مهمترین ملاکش هم برای خرید لپ تاپ کیفیت صفحه نمایش و همچنین دید خوب در زاویه های مختلف بود. خلاصه کلی توی وب دنبال یه مورد خوب گشتم و چند تا مدل مثل 5110 دل و x43 و u36 ایسوز و چند تا مدل از اچ پی و ... مد نظر قرار دادم و رفتم از چند تا فروشگاه سؤال کردم که کدوم رو پیشنهاد میدین جالب این بود که اول همگی گفتن دل به درد نمیخوره و کیفیت نداره و به همین دلیل ارزونه و این حرفا! دوم اینکه همگی ایسوس رو تأیید کردن و گفتن عالیه و کیفیت داره و جواب س داده و این حرفا!! از اونجایی که من خودم از سابقه شرکت ایسوس و همچنین کیفیت محصولاتش خبر داشتم تصمیم گرفتم ایسوس بگیرم تا اینکه................. بطور اتفاقی توی وب لپ تاپ سامسونگ مدل rv518 رو دیدم. با این کانفیگ:
    پردازنده:
    Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.9 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:
    4 GB DDR3
    هارد دیسک:
    500 GB 5400 RPM
    کارت گرافیک:
    Nvidia Geforce GT520 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش:
    15.6" - Bright LED
    امکانات:
    DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:
    باتری 6 سلولی - DOS
    خلاصه رفتیم برای خرید. گفتیم این مدل رو میخوایم برامون سفارش بدید. طرف میگفت من تا حالا سامسونگ کار نکردم و با ضمانت خودتون این لپ تاپ رو میارم منم از اونجایی که به سامسونگ ایمان داشتم (مخصوصاً کیفیت صفحه نمایش) گفتم بله حتماً میخوامش سفارش بدین! خلاصه تا اینکه امروز رفتیم و لپ تاپ رو دیدیم. خدارو شکر سامسونگ رو سفیدمون کرد. فروشندهه میگفت خیلی عالیه از این به بعد بیشتر روش مانور میدم!!! سرتونو درد نمیارم فقط اومدم بگم سامسونگ کارش درسته از خرید لپ تاپ های این شرکت پشیمون نمیشید. راستی من این لپ تاپ رو با 2 سال گارانتی هورداد 1.100 خریدم.
    امیدوارم تونسته باشم کمکی به دوستان کرده باشم.
    یا علی
    باشد که بقیه با این حرف شما به راه راست هدایت بشن . الهی آمین

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ولی مثل اینکه راسته .... قیمت کرونوس رو بهم گفت 2.700 !!!!!!!!!!!!! من بهش گفتم من لپ تاپم(اراف511 so4) رو 1.345 خریدم تعجب کرد گفت خیلی خوب خریدی الان 1.600 شده ... گفت راحت میتونی با همون قیمت بفروشیش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •