تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 4105 اولاول ... 915161718192021222329691195191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با احترام به نظر شما
    اتفاقا بهترین زمان برای آموزشی رفتن، تو فصل سرما و قبل از عید هست. من خودم آدم سرمایی هستم ولی خدمتم رو برج9 رفتم و چقدر به شانسم درود فرستادم! تابستون پدر سربازا رو در میارن! صبح با طلوع خورشید بیداری میزنن ... زمستون هر خوبی نداشت دست کم تا یک برف و بارون میومد میرفتیم آسایشگاه کپه مرگمون رو میزاشتیم اردوی آخر دوره هم صبح میرفتیم ظهر برمیگشتیم برای نهار دوباره میرفتیم قبل غروب بر میگشتیم دیگه چادر زدن اینا نداره (مثل تابستون که 3 روز تو کوه چادر میزنی!)
    تازه تعطیلات تاسوعا عاشورا رو هم حساب کن و محرم هم که تق و لغه کلا

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تازه تعطیلات تاسوعا عاشورا رو هم حساب کن و محرم هم که تق و لغه کلا
    صد در صد تایید میشه من برادرم هم 3 سال پیش اذر اعزام شد میگفت تا یه برف و بارونی میومد همه رو میفرستادند تو سربازخونه در هر صورت سرما بهتر از گرما هست !!

3. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تاسوعا عاشورا و محرم که خیلی فرقی نمیکنه. ما دقیقا عاشورا و تاسوعا رو توی پادگان بودیم! تازه دو هفته یکبار مرخصی رو میدادن، ولی اون2 روز توی مرخصی نبود تعطیلمون نکردن! کلا فقط یک روز تعطیل بودیم اون هم 22 بهمن بود!!! تازه اونم چون روز قبل از جشن تحلیف (تهلیف؟! یا حالا هرچی. پایان دوره!) بود تعطیل کردن
    فقط فرقش این بود که اون 10 روز بعد از شام همواره میکردنمون توی حسینیه که بزنیم سر و کله مون! اونایی که خواب لازم داشتن میتونستن اون 2-3 ساعت رو بخوابن البته ما که فرمانده توپی داشتیم هیچوقت بعد از شام بیرون نگهمون نمیداشت، در اختیار بودیم بعد شام
    کلا به امید تعطیلیا نباشید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تاسوعا عاشورا و محرم که خیلی فرقی نمیکنه. ما دقیقا عاشورا و تاسوعا رو توی پادگان بودیم! تازه دو هفته یکبار مرخصی رو میدادن، ولی اون2 روز توی مرخصی نبود تعطیلمون نکردن! کلا فقط یک روز تعطیل بودیم اون هم 22 بهمن بود!!! تازه اونم چون روز قبل از جشن تحلیف (تهلیف؟! یا حالا هرچی. پایان دوره!) بود تعطیل کردن
    فقط فرقش این بود که اون 10 روز بعد از شام همواره میکردنمون توی حسینیه که بزنیم سر و کله مون! اونایی که خواب لازم داشتن میتونستن اون 2-3 ساعت رو بخوابن البته ما که فرمانده توپی داشتیم هیچوقت بعد از شام بیرون نگهمون نمیداشت، در اختیار بودیم بعد شام
    کلا به امید تعطیلیا نباشید
    شما پس اوضاعتون بد بوده
    ما بعد ساعت 4 در اختیار خودمون بودیم (البته اون دو ، سه شبی که پادگان می موندیم )
    تاسوعا عاشورا و کلا محرم هم تا جاییکه من دیدم همه جا راحت هست چون تعطیلی تاسوعا عاشورا میفرستن خونه ، روزا هم که صبح ها زیارت عاشورا (خواب صبح گاهی) برپاس
    البته هیچی بهتر از رمضون نیست که کلا تعطیله

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما پس اوضاعتون بد بوده
    ما بعد ساعت 4 در اختیار خودمون بودیم (البته اون دو ، سه شبی که پادگان می موندیم )
    تاسوعا عاشورا و کلا محرم هم تا جاییکه من دیدم همه جا راحت هست چون تعطیلی تاسوعا عاشورا میفرستن خونه ، روزا هم که صبح ها زیارت عاشورا (خواب صبح گاهی) برپاس
    البته هیچی بهتر از رمضون نیست که کلا تعطیله
    نگو هیچی بهتر از ماه رمضان نیست که پدر ما را در اوردند ظهر وسط گرما ساعت 12 ما را میبردند رژه تا ساعت 2 بعدظهر بعدش هم که اجازه اب خوردن نداشتیم تا اذان البته ما که میخوردیم ولی با ترس چون اگه میدیدند سه روز بازداشت و بعدش لغو مرخصی تا اخر اموزشی بشین پاشو و از این جور چیز ها خلاصه رمضان میتونه جهنم باشه

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یا ابوالفضل!!

این برگه ما اومد... من ۹/۱۸ اعزامم... ولی توی این برگه زده ۹/۲۰ بیا میدون سپاه...

کد مرکز آموزش رو هم زده ۱۰۵:
    کد 105 : هتل ولیک بابل پادگان المهدی بابل نیروی زمینی سپاه
    یعنی ما میریم هتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابل هم که بارون بازاره...
    Last edited by s_paliz; 24-11-2010 at 16:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کد 272 نیرو انتظامی مرودشت خوبه 30 کیلیومتر بیشتر تا خونه راه نیست برای منم زده 20 اذر

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان یک سوال یکی از رفقا از سربازی یک سالی میشه که فرار کرده
    یعنی اموزشی را تموم کرد یک ماه رفت تو یگان مثل این که خیلی بهش فشار اوردن این بنده خدا هم حالش بد شد و فرار کرد بعدشم کارش کشید به روانپزشک کلی قرص و دارو الان بعد از یک سال مقداری بهتر شده ولی این میگه اگه قرار باشه برگردم همونجا نمیرم البته این بنده خدا از گیر افتادن هم میترسه میگه اکه بیان در خونه بگیرنم ابروم میره
    حالا این رفیق ما یک فکری زده به سرش میگه دوباره دفترچه پست کنم و سه ماه سنوات بکشم هر جا افتادم افتادم حالا میخواستم ببینم این میتونه از اول بره خدمت یا نه یعنی دوباره دفترچه پست کنه و بره اموزشی یا نه تو سیستمشون ثبت شده و میان میگیرنش
    دوستان اگه جواب بدن ممنون میشم این دوست من دوباره داره حالش بد میشه از فکر وخیال میترسم بلایی سر خودش بیاره
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال یکی از رفقا از سربازی یک سالی میشه که فرار کرده
    یعنی اموزشی را تموم کرد یک ماه رفت تو یگان مثل این که خیلی بهش فشار اوردن این بنده خدا هم حالش بد شد و فرار کرد بعدشم کارش کشید به روانپزشک کلی قرص و دارو الان بعد از یک سال مقداری بهتر شده ولی این میگه اگه قرار باشه برگردم همونجا نمیرم البته این بنده خدا از گیر افتادن هم میترسه میگه اکه بیان در خونه بگیرنم ابروم میره
    حالا این رفیق ما یک فکری زده به سرش میگه دوباره دفترچه پست کنم و سه ماه سنوات بکشم هر جا افتادم افتادم حالا میخواستم ببینم این میتونه از اول بره خدمت یا نه یعنی دوباره دفترچه پست کنه و بره اموزشی یا نه تو سیستمشون ثبت شده و میان میگیرنش
    دوستان اگه جواب بدن ممنون میشم این دوست من دوباره داره حالش بد میشه از فکر وخیال میترسم بلایی سر خودش بیاره
    با تشکر
    رفیق فکر نکنم راهی داشته باشه که تغییر جا بده به نظر من بهتر بگرده دنبال یه پارتی بهر حال اینجا بپرس دوستان واردتر هستند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یا ابوالفضل!!

این برگه ما اومد... من ۹/۱۸ اعزامم... ولی توی این برگه زده ۹/۲۰ بیا میدون سپاه...

کد مرکز آموزش رو هم زده ۱۰۵:
    یعنی ما میریم هتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابل هم که بارون بازاره...
    کد 272 نیرو انتظامی مرودشت خوبه 30 کیلیومتر بیشتر تا خونه راه نیست برای منم زده 20 اذر
    امیدوارم خیلی بهتون سخت نگذره و دورتون و با خوشی تموم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •