تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 1364 اولاول ... 915161718192021222329691195191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

9

سلام سلام
    چيه چرا اينجوري نگاه ميكنيد !
    اولا كه الهي قربون كوير جونم برم
    دوما كه تا چشمتون دربياد ، حسودها ، اميدوارم به دعای اسب آبی گرفتار بشید ( در این دعای مشهور اسب آبی سرش رو میکنه یه جایی و یه خمیازه کوچولو میکشه )
    سوما که فکر کنم کویر جونم اندازه مامان من باشه بعدش هم اون یکی دیگه رو دوست داره
    خوب حالا مثلا چند تا هم سوال بپرسم
    1 - اگر وقتی داری توی خیابون راه میری یه نفر کیفت رو بزنه بعد یه آقایی بگیره دزده رو کتک کاری کنه و کیفت رو برات پس بگیره بعدش تو ازش تشکر کنی ولی وقتی خواستی بری اون بگه اوهوی وایسا جونت رو نجات دادم باید با من ازدواج کنی چیکار میکنی ؟
    2 - اگر همینجوری که داری توی پیاده رو راه میری بازیگر محبوبت رو ببینی چیکار میکنی ؟
    3 - تا حالا آدم کشتی ؟
    4 - اگر مثلا ( گفتم مثلا هااااااااا بیخودی ذوق نکن ) یکی از بازیکنهای تیم ملی فوتبال ، مایه دار ، خوشتیپ ، بچه معروف بیاد خواستگاریت چیکار میکنی ؟ ( باز هم میگی من کسی رو می خوام که عاشق باشه ، اول و آخرش شقایق باشه ؟ )
    5 - تا حالا شده دلت بخواد یه نفر تو رو بخوره ؟
    6 - شماره تلفنت چنده ؟ ( من چقدر بد جنس شدم هااااااااا )
    7 - وارد یه چت رو میشی یه نفر که اصلا نه اون تو رو میشناسه نه تو اون رو اول این شکلک رو برات میفرسته وبعدش هم همیگه ?asl plz اون موقع چه حسی بهت دست میده ؟
    8 - وقتی یه سوسک رو میکشی چه احساسی بهت دست میده ؟ وقتی یه پروانه رو میکشی چی ؟
    9 - یکی از سوالهام رو بی جواب گذاشته بودی پرسیده بودم از کدوم شکلک بیشتر خوشت میاد ؟
    10-این یکی سوال نیست ، خواهشه . خواهش میکنم اینقدر ناامید نباش
    الان مافیا جونم اینجوری میشه
    Last edited by soooot; 27-05-2006 at 15:40.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خوب ديگه مباركه. فقط مونده بحث مهريه و شير بها و قول و قرار هاي بعدي.
    چند تا سوالم با اجازه من بپرسم
    1-تا حالا پستي از سعيد رونالدو ديدي كه نظرتو جلب كنه؟ يعني تو ذهنت بمونه و شخصيت سعيد رونالدو رو با اون پست بشناسي و هر وقت اسمشو تو پي سي ورلد ديدي ياد اون پستش بيفتي؟
    2-چرامن انقدر ادم بدي هستم؟
    3-دوست داري نفر بعدي كه ميشينه اينجا سينا باشه؟
    4-فكر ميكني اين تاپيك چقدر عمر كنه؟
    5-بزرگترين سوتي رو كه دادي اينجا بنويس(با كسب رخصت از جناب رامبد)

کـاربـر بـاسـابـقـه k@vir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط behroooz
    اين جور پيش بره تا چند وقت ديگه يك عروسي دعوتيم . شوخي كردم

حالا سوال من

نظرت درباره اون روستايي كه در كرمان پيداشده و مردمش خيلي ابتدايي زندگي مي كنند چيه؟
    به فوتبال علاقه داري؟ كدام تيم ؟
    نظرت درباره كمك كردن به فقرا چيه؟
    تا حالا زلزله را حس كردي؟
    دوست داري چطوري بميري؟
    تا حالا درخت كاشتي ؟
    به چه رنگي علاقه داري؟

تا حالا چندتا ادم كشتي؟
    چرا ديشب داداش كوچيكت را كتك زدي؟

تا حالا ادمي بيكارتر از من و سعيد رونالدو ديدي ؟
    دوباره سلام

ای بابا این حرف ها چیه؟
    حالا طفلکی یه سوال اومد پرسیدا ببینین می تونین پشیمونش کنین؟
    خیالتون راحت هیچ خبری نیست

راستشو بخوای خیلی راجع به این موضوع اطلاعات ندارم و بهتره که نظری ندم ولی اگر هم همچین چیزی باشه خب
    فکر نکنم ایرادی داشته باشه؟مگه چی می شه یه عده هم این جوری حال می کنن دیگه!
    من یه سری از مردمان قبیله های سرخ پوستی و سیاهپوستا رو می بینم (تو ماهواره) که از تعجب کم مونده شاخ در بیارم !در کمترین امکاناتن و در تعجب برانگیز ترین حالت مثل انسان های اولیه! پس همچین چیزی وجودش عادیه دیگه!ولی فکر نکنم مال ایران به اون حد برسه!

نه اهل فوتبال نیستم ولی اگه پای دعوا بیاد وسط پرسپولیسی می شم واسه تماشا هم فوتبال ایتالیا رو
    بیشتر می پسندم

اگر فقیر واقعی رو شناختیم و خودمون هم در اون حد بودیم که می تونستیم باید کمکش کنیم تا جایی که می تونیم!

بله! ولی نه در حد شدید! دفعه ی آخری که این اتفاق واسم افتاد عصر بود منم خواب بودم یه دفعه دیدم بابا داره صدام می کنه می گه پاشو برو حیاط داره زلزله می یاد منم تو عالم خواب گفتم نه بابا این که زلزله نیست همسایه بغلی داره کامیون آجر خالی می کنه!!!!!!!!

اگه بدونی چقدر به این موضوع فکر کردم!!!! ولی آخر به هیچ نتیجه ای نرسیدم آخه می ترسم!نمی دونم چرا!

نه تا حالا درختی نکاشتم ولی گل کاشتم ! (هر دو نوعشو )

سیاه

ما دخترا که همش در حال کشتنیم این همه کشته و مرده
    شوخی کردم به دل نگیرین ولی راستش که نه تاحالا کسی رو
    نکشتم نه واقعی نه اون جوری گاهی با خودم فکر می کردم من می تونم آدم بکشم؟وقتی خوب فکر کردم دیدم آره اگه کسی به عزیزان من آسیبی برسونه من مطمئنا یه بلایی سرش می یارم

من داداش کوچیک ندارم که!!!!!!! یه دونه داداش دارم اونم از من 6 سال بزرگتره!

من اصلا معتقد نیستم که شما دوتا بیکار باشین اصلا بهتون نمی یاد یعنی با حرف هایی که می زنین اصلا نمی یاد تازه اگه بنا باشه که به شما لقب بی کار بودن بدن من از شما پس بیکارترم که!!!!!!!!!!!
    Last edited by k@vir; 27-05-2006 at 23:52.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soooot
    سلام سلام
    چيه چرا اينجوري نگاه ميكنيد !
    اولا كه الهي قربون كوير جونم برم
    دوما كه تا چشمتون دربياد ، حسودها ، اميدوارم به دعای اسب آبی گرفتار بشید ( در این دعای مشهور اسب آبی سرش رو میکنه یه جایی و یه خمیازه کوچولو میکشه )
    سوما که فکر کنم کویر جونم اندازه مامان من باشه بعدش هم اون یکی دیگه رو دوست داره
    خوب حالا مثلا چند تا هم سوال بپرسم
    1 - اگر وقتی داری توی خیابون راه میری یه نفر کیفت رو بزنه بعد یه آقایی بگیره دزده رو کتک کاری کنه و کیفت رو برات پس بگیره بعدش تو ازش تشکر کنی ولی وقتی خواستی بری اون بگه اوهوی وایسا جونت رو نجات دادم باید با من ازدواج کنی چیکار میکنی ؟
    2 - اگر همینجوری که داری توی پیاده رو راه میری بازیگر محبوبت رو ببینی چیکار میکنی ؟
    3 - تا حالا آدم کشتی ؟
    4 - اگر مثلا ( گفتم مثلا هااااااااا بیخودی ذوق نکن ) یکی از بازیکنهای تیم ملی فوتبال ، مایه دار ، خوشتیپ ، بچه معروف بیاد خواستگاریت چیکار میکنی ؟ ( باز هم میگی من کسی رو می خوام که عاشق باشه ، اول و آخرش شقایق باشه ؟ )
    5 - تا حالا شده دلت بخواد یه نفر تو رو بخوره ؟
    6 - شماره تلفنت چنده ؟ ( من چقدر بد جنس شدم هااااااااا )
    7 - وارد یه چت رو میشی یه نفر که اصلا نه اون تو رو میشناسه نه تو اون رو اول این شکلک رو برات میفرسته وبعدش هم همیگه ?asl plz اون موقع چه حسی بهت دست میده ؟
    9 - یکی از سوالهام رو بی جواب گذاشته بودی پرسیده بودم از کدوم شکلک بیشتر خوشت میاد ؟
    10-این یکی سوال نیست ، خواهشه . خواهش میکنم اینقدر ناامید نباش
    الان مافیا جونم اینجوری میشه
    سلاااااااااااااااااااااام
    خدا نکنه این چه حرفیه؟ انشاالله 120 زنده باشی زیر سایه ی پدر و مادرت و در آینده عشقت ! ( وای این جوری
    که می شه زن زلیل! ) شوخی کردم !
    بابا راست می گه طفلک! پیر زن که نمی خواد بگیره!

حالا جوابا:
    آخه این جوری که جونم نجات نداده کیفمو نجات داده! باز اگه تو دریا داشتم غرق می شدم یه چیزی!
    (می شد فیلم هندی ) ولی از شوخی گذشته می گم نخیر آقای محترم!
    تورتو اشتباه پهن کردی اگه پولی چیزی می خوای می دم بهت اگه نه گه من ممنونم به خاطر این
    کارتون و خداحافظ

بازیگر مورد علاقه ی من گفتم که نیکی کریمی هست و فوقش خیلی بخوام ابراز احساسات کنم می رم ازش امضا می گیرم اونم شاید چون مطمئنا اون موقع دورو برش پره منم حوصله ی شلوغی رو ندارم و این که دو ساعت صبر کنم تا یه امضا بگیرم یا این که تو شلو غی بجنگم !

گفتم که نه تا حالا نکشتم در جواب آقای بهروز گفتم.

فکر می کنی واسه شعار دادن گفتم که می خوام طرفم عاشق باشه؟نه به خدا!
    می دونی اتفاقا خوب سوالی کردی خیلی دلم می خواد منم این سوالو از یه نفر بپرسم! واسه من قیافه مهم نیست اصلا و ابدا می تونم قسم بخورم هیچ وقت هم دوست ندارم با کسی که معروفه مثلا بازیگر فوتبالیست و .... ازدواج کنم اگر هم بیاد که نمی یاد من جوابم منفیه ! نمی گم پول واسم مهم نیست اتفاقا خیلی هم مهمه ولی معروف و مشهورو خیلی خوش تیپ و دیگه همه چی تموم نه!

این چه سوالیه!؟
    مگه من خوردنیم؟ من اصلا خوشمزه نیستم خیلی هم زهرمارم باور نمی کنی بازم برو بپرس!

دیگه چی؟

خب هر آدم دیوانه ای هم می دونی این همش دروغه! اصلا راستش من تو روم نمی رم آخه محیط کثیفی داره اون اوائل یکی دوبار که رفتم تا ID دختر می دیدن حمله می کردن اولین سوال هم همین بود منم می بستم به هیچ کدوم جواب نمی دادم !فقط تو روم واسه خودم شعر می نوشتم اونم فقط یکی دو هفته طول کشید بعد دیگه نرفتم

چندشم می یاد ولی اصلا عذاب وجدان نمی گیرم تا حالا پروانه نکشتم نمی دونم چه حسی داره شاید ناراحت بشم.

تو یاهو؟ آخ اونی که دندوناشو نشون می ده !Big grin خیلی باحاله ولی از شکلکای سایت خیلی خوشم نمی یاد
    ولی خب اینو بیشتر می پسندم شکلکای تو هم خیلی دل می برن هاااااااا! از کجا آوردی؟

باشه مرسی به خاطر سوالای قشنگت .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeid_ronaldo
    خوب ديگه مباركه. فقط مونده بحث مهريه و شير بها و قول و قرار هاي بعدي.
    چند تا سوالم با اجازه من بپرسم
    1-تا حالا پستي از سعيد رونالدو ديدي كه نظرتو جلب كنه؟ يعني تو ذهنت بمونه و شخصيت سعيد رونالدو رو با اون پست بشناسي و هر وقت اسمشو تو پي سي ورلد ديدي ياد اون پستش بيفتي؟
    2-چرامن انقدر ادم بدي هستم؟
    3-دوست داري نفر بعدي كه ميشينه اينجا سينا باشه؟
    4-فكر ميكني اين تاپيك چقدر عمر كنه؟
    5-بزرگترين سوتي رو كه دادي اينجا بنويس(با كسب رخصت از جناب رامبد)
    اون وقت عروسی کیه به سلامتی؟!!!

بفرمایین من حاضرم که جواب بدم:
    آره اتفاقا هر وقت که از عشق و عاشقی دفاع می کنی من کلی حال می کنم خیلی خوبه و خوشم می یاد که هنوزم پسرای معتقد پیدا می شن به خودت و عشقت تبریک می گم به خاطر این همه روشن فکری. اون پستی که تو تاپیک (تا حالا چند بار عاشق شدی؟)زدی که گفتی تولد یه بار عشق یه بار مرگ یه بار من خیلی خوشم اومد !

کی گفته؟ به نظر من که بد نیستی خیلی هم مهربونی و با شعور !خدا تو رو واسه خانوادت و عشقت نگه داره!.

آخه من سینا رو نمی شناسم؟ من شخصا کسی دیگه رو دوست دارم این جا بشینه ولی بازم میل شماست!

اگه تلاش کنیم فعلا می تونیم حفظش کنیم من خیلی این جا رو دوست دارم

باور می کنی اگه بگم من سوتی ندارم؟ انقده دوست داشتم تو تاپیک آقای رامبد منم یه سوتی بنویسم
    ولی نمی دونم چرا من سوتی نمیدم البته چیز درست و حسابی ندارم خیلی شاهکار کنم اشتباه تایپی داشته باشم که نا جور بشه !ولی چیزه جالب خنده دار ندارم

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه به خصوص كوير عزيزم
    اينم چند تا سوال من:

1- استقلال رو تو زندگيت چه قدر دوست داري؟ يعني حاضري براي مستقل بودن جدا از خانوادت زندگي كني؟
    2- موسيقي چقدر تو زندگيت سهم داره؟
    3- چقدر حرف گوش كن هستي؟ يعني بايد درست و غلط چيزي حتما به خودت ثابت بشه يا اگه دست كم افراد مورد اعتمادت درمورد چيزي راهنماييت كنن قبول مي كني؟
    4- راستي چند سالته و رشتت چيه؟ (شرمنده اگه قبلا جواب دادي من همشو نخوندم)
    5- تا چند سال آينده رو تو ذهنت به طور واضح تصور كردي؟ يعني براي تا چند سال ديگه برنامه ريزي داري؟
    6- عشق رو سازنده مي دوني يا ويران كننده؟ يعني فكر مي كني اگه به كسي علاقه داشته باشي بايد بقيه فعاليتهاي زندگيت مختل بشه و فداي نگه داشتن اون رابطه بشه يا اين كه علاقت به فردي باعث ميشه براي بقيه كارهات هم انگيزه و شور پيدا كني؟
    7- و بالاخره اين كه چقدر روي ريز و درشت رفتار افرادي كه براي مهمند حساس هستي؟ به عبارت ديگه چقدر از اونا انتظار داري؟

ممنونم و موفق باشي

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Dianella
    سلام به همه به خصوص كوير عزيزم
    اينم چند تا سوال من:

1- استقلال رو تو زندگيت چه قدر دوست داري؟ يعني حاضري براي مستقل بودن جدا از خانوادت زندگي كني؟
    2- موسيقي چقدر تو زندگيت سهم داره؟
    3- چقدر حرف گوش كن هستي؟ يعني بايد درست و غلط چيزي حتما به خودت ثابت بشه يا اگه دست كم افراد مورد اعتمادت درمورد چيزي راهنماييت كنن قبول مي كني؟
    4- راستي چند سالته و رشتت چيه؟ (شرمنده اگه قبلا جواب دادي من همشو نخوندم)
    5- تا چند سال آينده رو تو ذهنت به طور واضح تصور كردي؟ يعني براي تا چند سال ديگه برنامه ريزي داري؟
    6- عشق رو سازنده مي دوني يا ويران كننده؟ يعني فكر مي كني اگه به كسي علاقه داشته باشي بايد بقيه فعاليتهاي زندگيت مختل بشه و فداي نگه داشتن اون رابطه بشه يا اين كه علاقت به فردي باعث ميشه براي بقيه كارهات هم انگيزه و شور پيدا كني؟
    7- و بالاخره اين كه چقدر روي ريز و درشت رفتار افرادي كه براي مهمند حساس هستي؟ به عبارت ديگه چقدر از اونا انتظار داري؟

ممنونم و موفق باشي
    سلام.
    بی نهایت دوست دارم! اصلا از این که زیر بار منت کسی باشم خوشم نمی یاد حتی پدر و مادر !
    دوست دارم خودم نیاز خودمو بر طرف کنم این که کسی مثلا نیازمو برطرف کنه اذیتم می کنه خیلی دوست دارم مستقل باشم ولی نه به این معنی که از عزیزانم دور باشم!نه! دوست دارم مستقل باشم که فکرم راحت باشه تا با آرامش در کنارشون باشم نه این که همش غر بزنم بهانه گیری کنم و ....!

خیلی زیاد! حتی خودم دوست دارم بتونم ساز بزنم ولی بی استعدادم! ولی نه تلاشم کمه تازه مشوقم ندارم موسیقی غذای روحه مسکن قلبه!

راستشو بخوای کمی لجبازم !ولی حرف منطقی رو قبول دارم گوش هم می کنم و اگه ببینم کسی صلاحمو
    می خواد حتما حرفشو قبول می کنم

ایرادی نداره دوباره می گم من دو ماهه که وارد 21 سالگی شدم(پیر شدم رفت!!!! ) رشتم تجربیه ولی می خوام زبان بخونم اگه خدا بخواد

بله همش به آینده فکر می کنم! باید دانشگاه برم کار پیدا کنم و اگر خدا بخواد کلاس موسیقی رو ادامه بدم چون خیلی بهش احتیاج دارم! حداقل تا دو سال باید ابن برنامه رو دنبال کنم !دعا کنین قبول بشم دانشگاه!

اینو راستش نمی دونم ! می دونی گاهی سازندست کاهی ویران گر! اگه اونی که آدم دوسش داره یه کاری کنه که آدم باورش کنه و خیالش راحت باشه مشوقش باشه تو کاراش خب این جوری آدم ویران که نمی شه هیچ روز به روز سر زنده ترم می شه! ولی اگه آدم بی تکلیف باشه نمی دونم پره حس بد باشه آینده ی عشقیش معلوم نباشه خب دیگه حالی واسش نمی مونه واسه ادامه دادن واسه پیشرفت روز به روزم پژمرده تر می شه!

خیلی زیاد! اصلا کوچک ترین کارشونم اگه بابه میلم نباشه اذیتم می کنه ! نمی گم می خوام همون جور که من دوست دارم باشه نه!! هیچ کس ایده آل کامل نیست ولی خیلی انتظار دارم اگه بهش چیزی می گم و می بینه که واسم مهمه اونو انجام بده اونم واسش ارزش قائل باشه ! به حرفم احترام بزاره منم واسه اون این جوریم !
    شاید اون چیز از نظر طرف مقابلم خیلی پیش پا افتاده باشه ولی همین چیزای ساده گاهی واسه من خیلی مهم می شن میزان علاقه ی طرفمو نسبت به خودم با اون می سنجم و اگه رعایت نکنه شاید در ظاهر چیزی نگم با کوتاه بیام ولی تو دلم می مونه! می دونم اخلاق بدیه ولی چه کنم؟!!!!

مرسی از سوال های خوبت !
    موفق باشی.

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض بااجازه بزرگترا

بااجازه بزرگترا
    روي صندلي داغ نشستن چه احساسي داره؟
    منظورم اينجا تو تاپبكه البته

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

9

نقل قول نوشته شده توسط k@vir
    می دونی اتفاقا خوب سوالی کردی خیلی دلم می خواد منم این سوالو از یه نفر بپرسم! واسه من قیافه مهم نیست اصلا و ابدا می تونم قسم بخورم هیچ وقت هم دوست ندارم با کسی که معروفه مثلا بازیگر فوتبالیست و .... ازدواج کنم اگر هم بیاد که نمی یاد من جوابم منفیه ! نمی گم پول واسم مهم نیست اتفاقا خیلی هم مهمه ولی معروف و مشهورو خیلی خوش تیپ و دیگه همه چی تموم نه!

نقل قول نوشته شده توسط k@vir
    چندشم می یاد ولی اصلا عذاب وجدان نمی گیرم تا حالا پروانه نکشتم نمی دونم چه حسی داره شاید ناراحت بشم.

یه سوالی برام پیش اومده سوسک بیچاره چه گناهی کرده که زشت و چندش آوره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض سئوال از کویر

دوست عزیز
    امیدوارم سئوال تکراری نپرسم
    در مورد "پشت هیچستان " که تو محل سکونتت نوشتی چی داری بگی؟
    از شواهد عاشق ادبیات هستید
    از کدوم شاعر خوشتون می آد ؟
    شعر نو رو بیشتر دوست داری یا شعر کهنه رو ؟
    چیزی دیگه به ذهنم نمی رسه
    رفتم صبحانه خوردم یه کم مغزم انگار راه افتاد
    خب نظرت راجع به سئوال هایی که سوت می پرسه چیه ؟
    نظر شما راجع به سعید رونالدو که مغزش خیلی خوب کار میکنه و نوکرش هم هستیم چیه ؟
    اگه تو خیابون یکی مزاحمت یشه چیکار می کنی ؟
    آینده این تاپیک رو چه طور می بینی ؟
    دوست داری تو هالیوود تو یه فیلم بازی کنی یا تو ایران ؟
    Last edited by bb; 28-05-2006 at 08:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •