سلام لطفا منو راهنمایی کنید
1. ایا رام مخصوصا÷دیت گالکسی5 i5503 هست و کجاست
2. ایا اندروید 2.3 روی این گوشی نصب میشه اگه میشه کجاست
3.ایا اندروید 2.2 فارسی مخصوص این گوشی هست
سلام لطفا منو راهنمایی کنید
1. ایا رام مخصوصا÷دیت گالکسی5 i5503 هست و کجاست
2. ایا اندروید 2.3 روی این گوشی نصب میشه اگه میشه کجاست
3.ایا اندروید 2.2 فارسی مخصوص این گوشی هست
با سلام؛
من اشتباها يك سري تغييرات در گوشيم (galaxy ace) دادم، كه بعد از اون وقتي گوشيمو خاموش و روشن مي كنم(گاهي هم وقتي مديا توسط گوشي اسكن ميشه) عكسها و فيلمام همه از گالري پاك ميشن،
همينطور موزيك پلير گوشيم ديگه آهنگها رو تو ليست خودش نمياره و بايد فقط از داخل فايل منيجر اجراشون كنم. وقتي هم كه از موزيك پلير بك ميكننم آهنگ قطع ميشه.
لطفا راهنماييم كنيد.
سلام من galaxy s دارم با وایرلس دانشگاه به اینترنت وصل میشم ولی هیچ فایلی رو نمیتونم دانلود کنم لطفا راهنماییم کنید
شما با نرم افزار آپدیت سرویس سونی اریکسون به راحتی میتونید گوشیتون رو آپدیت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
ببینم نمی شه چیز پی ان رو روی همراه اول تنظیم کرد؟! منظورم اینه که هر کاری می کنم وصل نمیشه....با وای فای خونم وارد میشه ولی با جی پی آر اس همراه اول اصلا نمیزاره کانکت بشم...
راستش میخوام برم فیس... اگه برنامه ای میشناسید که بدون نیاز به وی پی میره، راهنمایی کنید....با خود برنامه فیس موجود تو سایتش نمیشه باید حتما چیز پی ان داشت....
گوشیم گلکسی جیو، اندروید نسخه 2.2.1، روت نشده با رام اصلی
ممنون....
دوستان من امروز گوشیم رو به 2.2 ارتقا دادم تا بتونم از app to sd استفاده کنم . اما اومدم خونه و دیدم الان وقتی یه app رو نصب می کنم مستقیم توی گوشی نصب می کنه و نه مموری کارت . میرم توی برنامه که بتونم جا به جاش کنم می نویسه can not to movie to sd
چه کنم؟ مشکلش چیه؟
دوست عزیز گوشی تون چی هست
بهتره تو کلوب خود گوشی این سوال رو بپرسید بهتر هم به جواب میرسید
سلام
من یه گوشی سامسونگ گالاکسی 551 گرفتم و با superoneclick روتش کردم و یعد با ginger break میخواستم روت کنم.
گوشی رو ریستارت کردم بعدش، رو آرم سامسونگ میمونه و هر چند لحظه یه بار میلرزه.
راهی هست تا درست شه؟
میشه گوشی کلا ریست کرد تا بالا بیاد؟
ممنون
Last edited by prince_fable; 26-05-2011 at 18:58.
سلام
من یه گوشی سامسونگ گالاکسی 551 گرفتم و با superoneclick روتش کردم و یعد با ginger break میخواستم روت کنم.
گوشی رو ریستارت کردم بعدش، رو آرم سامسونگ میمونه و هر چند لحظه یه بار میلرزه.
راهی هست تا درست شه؟
میشه گوشی کلا ریست کرد تا بالا بیاد؟
ممنون
سلام دوست عزیز بهتره به تاپیک این گوشیمراجعه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)