سلام
از همه ی دوستان عذرخواهی می کنم بابت این مدت غیبتم .. فایل رو از لینک زیر دریافت کنید:
دلارام باشید - نیما احدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از همه ی دوستان عذرخواهی می کنم بابت این مدت غیبتم .. فایل رو از لینک زیر دریافت کنید:
دلارام باشید - نیما احدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به به
نیما جان
خوش برگشتی!
ان شالله این دفه بیشتر پیشمون میمونی؟!![]()
من تو بخش استاتیک یعنی همین جا پرسیدم که چه جوری یک سایت دارای انجمن یا چیزی شبیه این ساخت که مانند اینجا بازدید کنندگان یک مطلبی را توشته و بعد از تایید مدیر در سایت نمایش داده شود.
گفتتند که باید یک پایگاه اطلاعات ساخت که و با استفاده از آن این کار را انجام داد و همچنین گفتند که این کار را در صفحات ایستاتیک نمی توان ایجاد کرد می خواستم بپرسم که درسته یا نه.
در ضمن من مشکلی با فضای سایت ندارم. در واقع من فایل آن را( مانند این html هایی که بعد از ذخیره کردن فایل ایجاد می شود) را به یک جایی میل می کنم و بقیه کار با آنهاست.
Last edited by lord_ashkan_z; 13-11-2007 at 14:58.
با سلام وادب واحترام
از راهنمائی شما نهایت تقدیر وتشکر را دارم
اجازه میدهید که بعداز این هر وقت به مشکل خوردم از شما راهنمای جویم
ومرا در طراحی سایت کمک میکنید
مرحله اول به چه طریقی فضایی رایگان تهیه کنم
آیا از این سایت پایینی میتوانیم استفاده نمائیم
persiangig
آبا میتوان در وبلاگ ابن کار را انجام داد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبدیل بهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک دنیا از شما تشکر میکنم
ببخشید که زحمت دادیم
موفق وپیروز باشید
خدا نگهدار
سلام دوست عزیز
خواهش می کنم وظیفه بود ...!
بهتره از همون پرشین گیگ و یا پارسا اسپیس استفاده کنید زیرا که سرویس دهندگان وبلاگ مانند بلاگفا دارای کدهای خاصی می باشند و تمامی کدهای HTML در آنها قابل اجرا نیست.
دلارام باشید - نیما احدی
نیما جان پس چرا جواب ما را ندادی؟
من تو بخش استاتیک یعنی همین جا پرسیدم که چه جوری یک سایت دارای انجمن یا چیزی شبیه این ساخت که مانند اینجا بازدید کنندگان یک مطلبی را توشته و بعد از تایید مدیر در سایت نمایش داده شود.
گفتتند که باید یک پایگاه اطلاعات ساخت که و با استفاده از آن این کار را انجام داد و همچنین گفتند که این کار را در صفحات ایستاتیک نمی توان ایجاد کرد می خواستم بپرسم که درسته یا نه.
در ضمن من مشکلی با فضای سایت ندارم. در واقع من فایل آن را( مانند این html هایی که بعد از ذخیره کردن فایل ایجاد می شود) را به یک جایی میل می کنم و بقیه کار با آنهاست.
مثل اینکه کسی نمی خواد جواب ما رو بده.
بعد اگر آدم یک کاری بکنه می گین "اینجارو با چت روم اشتباه گرفتی"
راستی یک چیزی من یک فایل html نوشتم و با پرشین گیگ آپلود کردم ( با بخش فضای سایت)
اصولا باید کار می کرد ولی از جایی که من متنش را به فارسی نوشته بودم به صورت مربع مربع نمایش می داد.
مگه پرشین گیگ سایت فضای اینترنتی فارسی زبانان نیست؟
سلام.
می شه بپرسم که شما Unicode رو فعال کردین یا نه؟
آقا نیما دستت درست بابا ! خثته نباشی ! از آموزشای مغویت خیلی ممنون ! خیلی انرژیزا بود ، حسابی دوپینگیدیم !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)