ممنون میشم اگه پاسخ بدید !
امروز يك درخواست add contact براي اسكايپم اومد كه اصلا يك شخص غريبه بود. فقط افراد خيلي خاص و محدودي آي دي اسكايپ منو دارن. سوالم اينه كه افراد چه طور آي دي كس ديگهاي رو پيدا ميكنن. يعني آيا راه خاصي براش وجود داره؟ در حالي كه همون طوري كه گفتم من هيچ جا آيدي اسكايپم رو نذاشتم. آيا استفاده از ف ي ل ت ر شكن براي اسكايپ ميتونه باعث بشه افراد سادهتر آيدي ديگران رو پيدا كنن؟
با سلام
خوب شاید اسمتون رو توی اسکایپ وارد کرده اید و مثلا زدید "علی علوی" یا "علی" بعد طرف اومده از روی اسم سرچ زده شانسی و آی دی شما رو پیدا کرده.
موفق باشید.
اين يعني يه جايي هستش كه توش ميشه كابران اسكايپ رو سرچ كرد؟ من هر چي كه توي سايت اسكايپ گشتم همچين جايي رو پيدا نكردم.
سلام دوست عزیز زمانی که شما در skype سیرچ انجام میدید مثال نام Ali را مینوسید .هر چی که Ali است
براتون پیدا میکونه .بستگی داره که شما کدام Ali را میخای Add کنید شماه متونید با جستوجوی محدود از گزینه های
مانندی پرچم کشور یا اسم فامیلی با محلی سوکنت آن شخص بفهمید
سلام
اگه کسی با Online Number تماس بگیره واسه ما هم هزینه داره؟
سلام دوستان !
من هرچی میگردم تو اینترنت مطلبی درباره مشکلم پیدا نمیکنم ممنون میشم اگه کمکم کنین...
چطور میشه با اسکایپ به فیسبوک وصل شد؟ اصن تو ایران چنین امکانی وجود داره ؟؟
همش این پیامو میده :
باتشکر از راهنماییاتون !!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
دوستان تا 2 ماه پیش از اسکایپ راحت استفاده میکردم. بعد از یک اپدیت دیگه با نامکاربریم وارد نمیشه. skype cant connect get help fixing this problem . نام کاربری جدید هم ساختم ولی مشکل ادامه داشت . با تی پی ن وارد میشم ولی نمیشه تماس گرفت یا باهات تماس بگیرن. خدمهدث بودنت رو نشون میده ولی تماس بی تماس. لطفا در صورت امکان راهی برای حل این مشکل ارایه کنید. درضمن ایا اسکایپ چیلتره؟
درود دوستان کسی این مشکل رو نداره ؟؟؟![]()
منتظرتون هستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)