این آدرس رو دنبال کنین
X:\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup
فایل فیفا کانفیگ رو اجرا کنید و از قسمت ستینگ وارد تنظیمات کیبورد بشین
بعد هم کلیدهای مورد نظرتون رو وارد کنید
این آدرس رو دنبال کنین
X:\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup
فایل فیفا کانفیگ رو اجرا کنید و از قسمت ستینگ وارد تنظیمات کیبورد بشین
بعد هم کلیدهای مورد نظرتون رو وارد کنید
چرا منیجر مودش 10تا سیو میشه بیشتر نمیشه .چه جوری بیشتر بشه کمکم کنید
آقا سیستم من اینه:
Cpu: AMD Athlon 64 7850
Ram:2GB
VGA: 9500GT
چطوریاس؟ میشه بازی کرد باهاش؟
روی فایل fifaconfig که کلیک می کنم، ارور میده و باز نمی شه.... ویندوزم 7 هستش. ممکنه از اون باشه؟؟ یا فایلش مشکل داره؟؟
اگر فایل مشکل داره چیکارش باید کنم؟؟؟ می شه از فایل های یه نفر دیگه استفاده کنم؟؟
بچه ها کسی میتونه کمکم کنه؟من بازیو گرفتم و 2 تا دی وی دی هستش ولی هر کاری میکنم نمیتونم اجرا کنم بازیو و تو هیچ کدوم از دی وی دی ها هم کراک نداره کی میتونه بگه چیکار کنم؟بعد از اینکه کار نصب 2تا دی وی دی تموم شد چیکار کنم؟![]()
سلام بچه ها . یه سوال دارم تو رو خدا راهنماییم کنید که تو کفم.با هزار امید و ارزو بازی رو نصب کردم ولی بعده اینکه اجراش کردم.اول عکسه کاکا اومد بهد صفحه سیاه شد فقط صدای ea sportاومد بعد dont sendداد پرید بیرون.دوباره امتحان کردم دیگه بعده عکسه کاکا هیچیزی نیومد.ممنون میشم راهنماییم کنید.
من امروز رفته بودم بیرون یارو خود مغازه داره داشت فیفا بازی میکرد و یه مانبتور هم گذاشته بود پشت ویترین.
این فیفایی که یارو داشت بازی میکرد خیلی با فیفا 10 کنسول فرق میکرد.
من که ساکری بودم رو جذب خودش کرد خیلی بازی قشنگی بود.
انگار که هم گرافیک و هم گیم پلی نسبت به 10 کنسولی تغییر کرده بود.
به نظرتون فیفا 11 کنسول بهتره یا 11 pc ؟
گرافیک کدومشون بالا تره ؟
من که 11 کنسول رو اینترنتی سفارش دادم برام بیارن ولی وقتی اینو دیدم پشیمون شدم که چرا برا pc رو سفارش ندادم.
به نظرتون کار اشتباهی کردم یا نه ؟
نه مشکل از ویندوز نیست
من خودم ویندوز Se7en دارم ولی همچین مشکلی ندارم
بهتره پیغامی که میده رو اینجا بذارین تا بهتر و بیشتر متوجه ایرادش بشیم
تو رو خدا یکی جواب بده؟
]سلام بچه ها . یه سوال دارم تو رو خدا راهنماییم کنید که تو کفم.با هزار امید و ارزو بازی رو نصب کردم ولی بعده اینکه اجراش کردم.اول عکسه کاکا اومد بهد صفحه سیاه شد فقط صدای ea sportاومد بعد dont sendداد پرید بیرون.دوباره امتحان کردم دیگه بعده عکسه کاکا هیچیزی نیومد.ممنون میشم راهنماییم کنید.[/QUOTE]
بچه ها کسی میتونه کمکم کنه؟من بازیو گرفتم و 2 تا دی وی دی هستش ولی هر کاری میکنم نمیتونم اجرا کنم بازیو و تو هیچ کدوم از دی وی دی ها هم کراک نداره کی میتونه بگه چیکار کنم؟بعد از اینکه کار نصب 2تا دی وی دی تموم شد چیکار کنم؟![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)