مشکل از درایور ati است . آخرین درایور رو ترجیحا" از سایت خود lenovo بگیرید و آپدیت کنید. اشکال رایجی در lenovo است.
مشکل از درایور ati است . آخرین درایور رو ترجیحا" از سایت خود lenovo بگیرید و آپدیت کنید. اشکال رایجی در lenovo است.
من در سایت خودش رفتم ولی گزینه ای برای آپدیت درایور ندیدم. فقط دانلود درایور داشت. اگه لینک آپدیت درایور رو دارید لطف کنید بدهید.بعد هم می گن آپدیت نکنید. از اول نصب کنید. آپدیت مشکلی پیدا نمی کنه؟
من درایور display رو دانلود کردم و موقع نصب این اررور را داد:
the NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware
این اررور برای چیه؟
Last edited by maryam114; 28-01-2011 at 20:52.
سلام
دوستا این مدل Y560p کی وارد ایران میشه؟ اصلا وارد میشه؟
با سلامmaryam114
مگه شما lenovo y560 ندارید؟ تا جایی که می دانم این دستگاه پردازنده گرافیکی ATI 5730 دارد. در صورتیکه خطای شما به علت نصب درایور NVIDIA است.
گرافیک کامپیوتر خودتان را دقیقا" مشخص کنید( اینجا بنویسید شاید تونستم از سایت LENOVO آنرا بگیرم و جایی UPLOAD کنم). به سایت ATI بروید . درایور مربوطه را دانلود کنید. بدون UNINSTALL درایور قبلی درایور جدید را نصب کنید.
سلام
دوست من Y560 i7 گرفت
دو سه روز اول خوب بود بعدش یکم هاردش صدا میداد
بلافاصله سیستمش دیگه بالا نیومد الان هم یک ماهه برده گارانتی،میگن همه چیش سوخته
هاردش سی پی یوش و مادربردش
اوه بدبخت چقد بد شانس بوده:(
عجيبه با اين داغوني
باز خوب شد اول كار اينطور شده باز جا واسه تعويض هستش
متشکرم. من ati رو دانلود و نصب کردم. ولی مشکلم حل نشد. در زیر اروور display driver responding stop and has recoverd ، نوشته انگار درایور Amd مشکل داره. من نمیدونم آخه گرافیک من ati هست.
از اولی که خریدین همچین مشکلی داشتین؟
Last edited by P!nk; 02-02-2011 at 01:29.
با سلام
نحوه نصب درایورها بطور کامل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاپیک جدیدی بررسی مشکلات تصویری از جمله بزرگ شدن موس( MOUSE POINTER ENLARGEMENT)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاپیک قدیم بررسی مشکلات تصویری Y560کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر دستگاهتان گارانتی دارد توصیه می کنم دست به آن نزنید و به گارانتی ببرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AR_SAR; 02-02-2011 at 01:22.
دقیقاً همین مشکلو منم دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)