سی.جی 125 یک تَک موتورسیکلته با یک کیفیت . اگر کیفیتش متفاوت باشه اسمش رو هم متفاوت می گذارن .
اسم شرکت رو نمی دونم . رفتید بازار بگید سی.جی صفر با این بودجه می خوام بهتون نشون می دن .
سی.جی 125 یک تَک موتورسیکلته با یک کیفیت . اگر کیفیتش متفاوت باشه اسمش رو هم متفاوت می گذارن .
اسم شرکت رو نمی دونم . رفتید بازار بگید سی.جی صفر با این بودجه می خوام بهتون نشون می دن .
نظر تون در باره ی طرح ویو بگید و قیمتش رو هم بیان کنید؟
نظرتونم در باره ی رنگش هم بگید؟
در مورد طرح ویو تبادل نظر در همین تاپیک و گفتگوی آزاد زیاد انجام شده ، جستجو هم بکنید نظرات دوستان هست ، رنج قیمتش که حدودا از 800 هزار تومان شروع میشه و محصولات با کیفیت ( البته با کیفیت در بین بی کیفیت ها !!! ) نظیر رادیسون و رکورد کویر موتور قیمتی نزدیک به یک میلیون تومان دارند .
جعبه دنده یا گییرباکس اونها هم اغلب کیفیت مطلوبی نداره ، ( البته اینطور که شایع شده تولیدات کویر در این مورد کیفیت بهتری دارند البته بازهم در جمع بی کیفیت ها )
در کل شخصا 125 های وطنی - چینی رو به طرح ویو ( کاب) ترجیح میدم ، هم بدلیل قیمت و هم بدلیل کارایی .
+
هزینه ی متعلقات بدنه موتورهای طرح ویو ( در صورت اتفاقاتی مثل شکستن ، ترک خوردگی و ... ) نسبتا زیاد هست .
رنگ هم کاملا مساله ی سلیقه ی شخصی و علاقه ی افراد هست ، اما رنگی که ظاهرا بیشتر تولید شده و بیشتر طرفدار داره ( و یا به عبارتی مصطلح بازار داره ) آبی هست ، چه در مورد "ویو" و چه در مورد "طرح ویو" ها .
Last edited by Ezel; 23-05-2011 at 19:51.
........................
برادر
کامنت شما رو دیدیم . لزومی نداره 3 بار تکرارش کنید . کسی اگر اطلاعاتی داشته باشه و وقت و علاقه داشته باشه بشما پاسخ می ده .
پیشنهادات من :
پیشرو پارس 200 شبیه به هوندا سی.بی.ار
تندر 150
معیار خوشگلی به فرد و سلیقه اش بر می گرده بهمین خاطر چیزی که به مذاق من خوش بیاد شاید برای دیگری جذاب نباشه
ﺳﻼﻡ ﺣﺎﺟﯽ :ﺩﯼ
ﻣﺮﺳﯽ ﺍﺯ ﺟﻮﺍﺑﺖ ....ﻣﯿﺸﻪ ﻋﮑﺲ ﻫﻢ ﺑﺰﺍﺭﯼ ؟
ﻣﻦ ﺑﺎ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ ﻫﺴﺘﻢ .ﻫﺮﭼﯽ ﮔﺸﺘﻢ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﮑﺮﺩﻡ ...
دوست عزیز من سرچ کردم ولی پیدا نکردم.در مورد طرح ویو تبادل نظر در همین تاپیک و گفتگوی آزاد زیاد انجام شده ، جستجو هم بکنید نظرات دوستان هست
منظورتونو تو این قسمت نفهمیدم.در کل شخصا 125 های وطنی - چینی رو به طرح ویو ( کاب) ترجیح میدم ، هم بدلیل قیمت و هم بدلیل کارایی .
نسبت به ویو اصل زیاد است؟هزینه ی متعلقات بدنه موتورهای طرح ویو ( در صورت اتفاقاتی مثل شکستن ، ترک خوردگی و ... ) نسبتا زیاد هست .
اینکه چیز طبیعیه که سلیقه ایه اما میخواستم بدونم به جز آبی چه رنگی متقاضی بیشتری داره؟رنگ هم کاملا مساله ی سلیقه ی شخصی و علاقه ی افراد هست ، اما رنگی که ظاهرا بیشتر تولید شده و بیشتر طرفدار داره ( و یا به عبارتی مصطلح بازار داره ) آبی هست ، چه در مورد "ویو" و چه در مورد "طرح ویو" ها .
اما کلا من نفهمیدم به نظر شما ارزش خرید داره یا نه؟
Last edited by meto_895; 24-05-2011 at 12:03.
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺟﺘﺮﻭ ﻫﺎﺭﻟﯽ ﻫﺎ ﭼﻄﻮﺭﻩ ؟
اينم عكسش. قيافش خوشگله ولي كيفيت قطعات افتضاح!!!!!!!!
رفيقم خريد 3 ماه داشت بعدش كه پشيمون شد كلي زير قيمت فروختش .
ﺍﮔﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﺑﺪﺭﺩ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ ﮐﻪ .....ﯾﻪ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺑﮕﯿﺪ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)