تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 62 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 616

نام تاپيک: Portal 2

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان این بازی رو 60 فریم قفله ؟
    بالاتر نمیره ؟
    رو این تنظیمات فریم ثابت 62 بود اصلا کم نمیشه

محتوای مخفی: 1 

همه چیز رو خاموش کردم شد 322
    Res رو کردم 1280 شد 611
    اینم داستانه source engine

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اون رو 60 قفل شدن دلیلش فعال بودن گزینه ی Wait for vertical sync هست !! که اگه کارت نسبتا قوی دارید و بالاتر از 60 همش فریم ریتتون میچرخه فعالش کنید تا قفل شه رو 60 و لذت ببرید !!
    .
    بالاتر از 60 اصلا قابل درک با چشم نیست که میخوایید حالا 300 باشه یا ... کلا تو همه ی بازی ها اگه کارتتون فریم بالای 60 میده با تنظیمات بالا Sync رو فعال کنید تا توپ شه وگرنه اونجوری تو یه صحنه فریمتون 190 مثلا هست بعد یه جا تو صحنه ی شلوغ میشه 70 یکم ازار دهنده میشه
    +
    60 فیکس عالیه
    Last edited by SA.JJ.AD; 01-05-2011 at 15:25.

3. 4 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی شنیده بودم که قرار بود همون نسخه اول را با انجین جدید احیا کنن , شاید هم شایعه بوده. نمیدونم. چیزی در این مورد می دونی؟
    من که چیزی نشنیدم

خیلی نامردین!!! دهات ما کرایسیس 2ــش رو به زور آوردن چه برسه به پورتال!!! یکی می تونه این بازی 1و2ــش رو واسم بپسته؟؟؟ هزینش هر چی باشه اوکیه مر30
    خب شما راحت می تونی از بعضی سایت ها بازیو بخری مثل این:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هومن من بحثم سره محیط بود تو میای چند مورد از 100000 مورد خوبه بازی رو برام میگی؟
    خوب منم میدنم! من کی گفتم بازی تنوعه گیم پلی نداره؟ اتفاقا از اوله بازی تا آخره بازی منتظره بهانه بودم که بازی تکراری شه! حتی یک تست! اما نشد که نشد ضایع شدم
    اما محیط! قبول کن خیلی خیلی خیلی تکرارین! چه ربطی به شهره بازی داره؟ آقا 2 تا! دیگه فوقش محیط هایه خارج از برنامه رو بگیم! 3 تا محیطه که تو 2تاش بیشتر بودیم و تویه یکیش 70% مراحل! حالا به نظرت نمی تونستم محیط ها رو قشنگ تر و زیبا تر کنند؟ نمیتونستند مثلا یک تست از بازی رو بزارن تویه آزمایشگاه تحقیق بر رویه خزه هایه دریایی ؟ نمیتونستن 4 تا چیزه متنوع بزارن که از اون سادگی در بیاد؟ من به یک جایه بازی رسیدم یکم داشت از یک جایی آب میومد و اولین بار با لیزر روبرو میشدی! اونجا! اون محیطش خوب بود! اما دوباره ناامیدم کرد... اصلا هربار که رنگ و بویه محیط ها یادم میاد یک جوری میشم. آخه ظلمه! خیلی تکراری بودند! مثلا نمیشد یک جا بجایه آسانسور پله باشه؟!! یا مثلا یک اتفاقی واسمون میافتاد میرفتیم تو تست بعدی؟ باید همش اون آسانسور رو از اول تا آخر بازی ببینیم؟!!! میدونم الان میگی این چیزایه جزئی... اما به خدا همینا رو اعصابه من پیاده روی میکردند مشکل اینکه بچه ها فنه Valve شدند ( حتی درصده فنشونم از R* بودنه من بیشتره نمونش وحید که فکر کنم از Valve پول میگیره ) نمیبینن! هومن نمیدونم چرا تویه فرهنگ ایرانی اینکه هرکی حرفه خودشو میزنه و حرفی که درسته رو قبول نمیکنن!! آخه آزمایشگاه که میگی ازش 1000 تا جا میتونن بسازن! مثلا میتونستن یک شیشه به بیرون بزارن که دارن Turret تولید میکنن ( یک جاش بود اما تویه تست هایه بازی نبود تویه روند داستانی بود ) یا اینکه داشت اونجا خراب میشد یک سری وسایل اضافی میزاشتن اون وسط حداقل کم کمه اینقدر محیط هایه تمیز ( البته همشون تمیز نبودن ) با رنگ سفید آزمایشگاهی رو اعصابت نره!
    باور کن اگه میخواستن میتونستن هزار تا عمل رویه محیط انجام بدن. اما مطمئنم که وقتشو نکردن به محیط هایه بازی یا همون لودینگ هایه بازی برسن. از بس اون پازل هاشون رو با مغز طراحی کردن ( این پازل بالایی رو من خودم شانسی حل کردم )
    تا دیروز نداشتن صحنه های ماندگار بازی رو ازش ایراد می گرفتی حالا از محیط ها !
    آزمایشگاه خزه های دریائی؟! نکنه منظورت اینه که از Blobfish توی بازی استفاده می کردن؟ خب رک باش دیگه بگو
    شماره یک رو بازی کنی پس چی میگی؟! محیط های بازی که توی این شماره خیلی متنوع تر و جالب تر شدن. هر جوری حساب کنی این محیط ها برای یه بازی با این سبک و سیاق کاملا مناسبه و اگه تنوع در محیط ها رو یه بخش از گیم پلی بازی در نظر بگیریم اون 9 می گیره. حالا شاید برای یه بازی دیگه همچین محیط هایی بود خیلی پایینتر می گرفت و بستگی به سبک و سیاق بازی داره. مثلا در مورد da2 این مشکل نبودن تنوع در محیط های بازی وجود داره و با توجه به سبکی که داره این ایراد بهش کاملا وارده....
    بعدشم چرا بحث رو الکی طولانی می کنیم؟ اینجوری که تو میگی یعنی بازی یه سری مشکلات اساسی داره و یعنی امتیاز خیلی بالایی نباید بهش داد. خب واقعیت هم همینه؟! اگه این مشکلات اساسی که تو میگی وجود داشت میشد همچین امتیازایی بازی بگیره؟! یعنی فقط به خاطر اینکه معماها خیلی عالی بودن بازی تونسته تا 9.5 برسه؟! همچین چیزی اصلا میشه؟!
    نمیگم بازی هیچ مشکلی نداره چون هیچ بازی بدون مشکل نمیشه ولی مشکلات خیلی کوچیک داره که اکثرش هم همونیه که هومان گفت که اون چنان مشکلات خاصی نیستن که در کیفیت کلی بازی اثر منفی بذارن.... مطمئنا منتقد های این همه سایت معتبر تک تک این چیزا رو توی نقداشون در نظر می گیرن پس الکی نمیشه یه بازی اینجوری امتیاز بگیره و اینی که میگی وقت نکردن یه سری کارا توی بازی انجام بدن هم پس نمی تونه درست باشه....
    در نتیجه نظری که تو داری قابل احترامه و اشکالی نداره نظرتو بگی ولی این فقط می تونه یه نظر شخصی باشه و نمیشه گفت واقعیت هم همینه....

بقیه رو نمیدونم میزنن تو سرت یا نه ولی خودم به محض دیدنت یه فاتالیتی اجرا میکنم روت!
    من که ببینمش یه فاتالیتی می زنم که می پزمش بعد تبدیل میشه به Blobfish !

5. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اون رو 60 قفل شدن دلیلش فعال بودن گزینه ی Wait for vertical sync هست !! که اگه کارت نسبتا قوی دارید و بالاتر از 60 همش فریم ریتتون میچرخه فعالش کنید تا قفل شه رو 60 و لذت ببرید !!
    .
    بالاتر از 60 اصلا قابل درک با چشم نیست که میخوایید حالا 300 باشه یا ... کلا تو همه ی بازی ها اگه کارتتون فریم بالای 60 میده با تنظیمات بالا Sync رو فعال کنید تا توپ شه وگرنه اونجوری تو یه صحنه فریمتون 190 مثلا هست بعد یه جا تو صحنه ی شلوغ میشه 70 یکم ازار دهنده میشه
    +
    60 فیکس عالیه
    بله دوست عزیز این مطالب رو میدونستم باز هم ممنون از شما
    ولی من منظورم بیشتر فریم دهی موتور فوق العاده source شرکت valve بود

درسته مثل موتور های دیگه چرم مانند و تیره و تار نیست اما گرافیک مطلوب و چشم نوازی داره
    و در عین حال فریم دهی عالی
    به خصوص برای سیستم های نسبتا ضعیف تر یک مزیته
    همون چیزی که زمان عرضه Hlaf life 2 هم خیلی ها خوششون اومد و شکر کردن و راضی بودن

خود بازی رو هم من فعلا اومدم chapter 3

دوستان بخش های مختلف هر چپتر اون عددی که روی دیورا مینویسه تعداد تست های اون چپتر هست که باید pass کنیم ؟
    مثلا برای chapter 2 بود 22 تا
    chapter اول زده بود 17 تا ولی کمتر بود اونی که player بازی میکرد

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چرا نمیخواین حرفای شایان رو قبول کنین؟
    مگه چی میگه؟
    میگه همین مسائل کوچیک بازی رو از تبدیل شدن به یه شاهکار باز میداره
    که به نظرم حرف درستیه
    بازی خیلی ازینی که هست میتونست بهتر باشه

8. 2 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

من نمیدونم دوستانی که این نظرات رو درباره ی محیط و فضای بازی می دن شاید اصلا بازی رو درک نکرده باشن!
    از نظر من اتمسفر یا بهتره بگیم محیط بازی هرچی به غیر از این بود خیلی بی معنی می شد! یعنی ساختار بازی کلا میرفت زیر سوال...
    اون فضای مکانیکی با دستگاه های خاص خودش، ماشین های مختلف و ربات هاش واقعا حس دیگه ای رو به آدم میده تا بیاد یه مرحله تو کوه و دشت باشه!!(که اصلا نمیشه برای این بازی) یعنی کلا ساختار بازی بر این بنا نهاده شده که یه تم ماشینی داشته باشه! باید به گروه لول دیزاین بازی تحسین گفت!
    شایان خود شما تو حرفات گفتی منتظر بودم بازی تکراری بشه ولی نشد! از یه طرف هم میگید محیط ها تنوع نداشت و تکراری بود...!
    محیط تو بازی کارش اینه که شما خسته نشید یا بازی تکراری نشه و براتون جذاب تر باشه، وقتی شما می گید بازی برام تکراری نشد یعنی این قسمت مشکل نداشت دیگه!
    وحید هم درست میگه! مطمئن باش اگه یک درصد این درست بود این همه سایت تو ریویو هاشون حتما اینو می گفتن! شاید یکم داری سخت گیری می کنی یا این که یه پیش زمینه ی خیلی فانی از داشتی و این بعد بازی کردن برآورده نشد، نمی دونم...
    اواسط بازی به بعد دیگه فضای بازی کلا عوض میشه و برای مدتی تنوع زیادی تو گیم پلی ایجاد میشه و انگاری آدم داره تو زمان حرکت می کنه( با رد کردن معماهای جدید و بالا اومدن ) (این حس واقعا به من دست می داد وقتی به دیوارهای نگاه می کردم و تاریخ هارو می خوندم!! یا وقتی Cave شروع می کرد به صحبت کردن توضیح بخشی از اتفاقاتی که تو اون زمان افتاده بوده...!)

البته صد در صد نظر شخصی شما محترمه ولی نظر من هم این بود و مشکلی تو این بخش واقعا احساس نکردم!
    Last edited by marmolak kocholo; 01-05-2011 at 19:47.

10. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا نمیخواین حرفای شایان رو قبول کنین؟
    مگه چی میگه؟
    میگه همین مسائل کوچیک بازی رو از تبدیل شدن به یه شاهکار باز میداره
    که به نظرم حرف درستیه
    بازی خیلی ازینی که هست میتونست بهتر باشه
    نیمای عزیز تو واقعا پستا رو کامل می خونی؟!
    فکر کنم باید در تعریفتون از شاهکار تجدید نظر کنید. اگه این FPS با میانگین امتیاز فوق العاده 9.5 شاهکار نیست پس کرایسیس 2 و کیلزون 3 و .... که حداقل یه امتیاز پایینترن حتما اونا دیگه شاهکار واقعین درسته؟!
    حتی بازی های سبک هایی مثل اکشن ماجرایی که معمولا به خاطر نوع بازیشون عامه پسند ترن و معمولا امتیاز بالاتری می گیرن اگه میانگینشون 9.5 بشه اونا رو مدعی بهترین بازی سال می دونن و بهشون هم شاهکار نمیگن بلکه میگن ابر شاهکار!
    حالا که یه شوتر تونسته تا این حد امتیازش برسه دیگه هر چی در موردش بگیم کم گفتیم!
    یادم باشه به منتقدای سایت های مختلف که امتیاز 9.5 و 10 به بازی دادن بگم تجدید نظر کنن و یکمی پایینتر امتیاز بدن و اونا کاملا در ضلال و گمراهی آشکارن....
    من دیگه در این مورد بحثی نمی کنم حتی اگه پستم نقل قول بشه چون چیزای مهمتری میشه اینجا گفت و آمار خیر کننده بازی خودش جوابگوی همه چی هست....

12. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان بخش های مختلف هر چپتر اون عددی که روی دیورا مینویسه تعداد تست های اون چپتر هست که باید pass کنیم ؟
    مثلا برای chapter 2 بود 22 تا chapter اول زده بود 17 تا ولی کمتر بود اونی که player بازی میکرد
    اون اتاق های تستی که تو Chapter 1 هست مربوط میشه به بازی اول که اونا رو طی کرده بودیم و الانه به صورت خرابه هستن. برای ترغیب احساساته!

14. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

باید جنبه بحث داشت
    نمی شه فقط گفت بازی عالیه
    جلوی یه گفتگوی منظقی رو میگیرید و همین چیزا باعث میشه بار فنی تاپیک بیاد پایین

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

امروز گرفتمش و کلی هم جلو رفتم
    تا اینکه موندم یه جاش....
    اون قسمت که میرسه به مخازن گازوئیل( بنزین) ... و یه پل خیلی دور اونطرف هست... چی کار باید کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •