تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 29 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 289

نام تاپيک: معرفی گوشی LG P500 Optimus One با سیستم عامل اندروید 2.2 و دوربین 3.2 مگاپیکسل

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حسین جان خودت گوشی رو که گرفتی همه جوره تستش کن...براش رام هم عوض کن سیانوژن بریز بعد بفرست تهران....این محسن یه حالی بکنه!!!

2. 3 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hosseinriasati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

1 سیانوژن

سلام
    من که خودم راضیم. تا حالا 2 تا باگ بیشتر توش پیدا نکردم: هندزفری با هیچ پلیری سازگار نیست، آهنگ پخش میکنه ولی اون دکمه روی هندزفری کاری انجام نمیده. و دومین باگی که من فهمیدم پیغام Force Close توی بعضی از برنامه ها بود که البته این باگ توی نسخه جدید یعنی beta 6.3 رفع شده.
    این دفعه گوشی برای کسی خواستم بگیرم اول کلی تستش می کنم بعد می فرستم

4. 7 کاربر از hosseinriasati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام. آیا همه رام های سیانوژن (برای گوشی های دیگه) هم فارسی را ساپورت میکنند؟ فارسی نه عربی؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

1 باتری

سلام به همه دوستان عزیز
    گوشیم رو تا 97 درصد شارژ کرده بودم. 4 روز باتری دوام آورد استفاده معمولی، sms، زنگ، یکی دو ساعت WiFi، چند دقیقه Bluetooth، چند ساعت موسیقی با Handsfree و 1 ساعت با خود گوشی، نیم ساعت Angry Birds Rio ، و الا ما شاالله دستکاری
    رام: سیانوژن بتا 6.3 با پچ franciscofranco
    باتریم رو کالیبره کردم. CPU رو هم گذاشتم به صورت ondemand از 245 تا 710 مگاهرتز تغییر کنه. Brightness هم بیشتر اوقات مینیمم بود.
    Desire HD و Galaxy باید بیان لنگ بندازن
    Last edited by hosseinriasati; 11-05-2011 at 07:52.

7. 5 کاربر از hosseinriasati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    اینو با چه نرم افزاری باید اوور کلاک کرد؟؟؟
    لینکشم بدید ممنون میشم...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

1 Overclock

سلام
    اینو با چه نرم افزاری باید اوور کلاک کرد؟؟؟
    لینکشم بدید ممنون میشم...
    سلام
    برای overclock اول باید ببینین رامی که نصب کردین قابلیت overclock داره یا نه. بعضی رام ها هم خودشون overclock شده هستن (729 مگاهرتز). توی توضیحات هر رام یه قسمت هم در مورد overclock هست.
    ولی خوب، برای overclock اول باید یک kernel نصب کنید روی رام (از طریق منوی ریکاوری). بعد برنامه setCPU رو دانلود کنین و روی گوشی نصب کنین. با استفاده از این برنامه می تونین CPU رو overclock یا underclock کنین. البته من چندجا خوندم که چون ولتاژی که به CPU میرسه توی این گوشی همیشه ثابته، پس نه overclock مصرف باتری رو زیاد میکنه، و نه underclock مصرف رو کم.
    اما رام سیانوژن توی تنظیماتش قابلیت overclock و underclock رو به صورت پیش فرض داره. (CyanogenMod Settings ----> Performance -----> CPU Settings)) فرکانس های مختلف از 122 تا 806 مگاهرتز موجوده و حتی می تونین تنظیم کنین که مینیم 122 باشه، ماکزیمم 806 باشه، بعد با توجه به احتیاج گوشی به پردازش، از 122 تا 806 تغییر کنه. البته تمام برنامه های تنظیم فرکانس CPU این قابلیت رو دارند.
    موفق باشید

10. 4 کاربر از hosseinriasati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

یه سوال ... حسین جان ، گفته بودی رام سیانوژن با هندزفری مشکل داره گویا . اما تو چنتا پست بالات نوشتی :
    چند ساعت موسیقی با Handsfree
    ورژن جدید رام رو دادن بیرون ؟؟ یا هنوز مشکل داره با هندزفری ؟؟
    آخه من با هندزفری خیلی کار دارم و برام اولویت هست یه جورایی . ضمنا میخوام یه Jabra BT 3030 بخرم که حدود ۷۰ تومنه . حالا با این سیانوژن به مشکل میخورم و باید برم سراغ دارک مون ؟؟ یا همین سیانوژن ردیفه ؟

پ.ن : با مزاحمتایی که برای برادر حسین داشتم، بالاخره بعد از عمری جدایی، فردا ایشالا گوشی میرسه دستم . کسانی که گوشی رو دیدن وضع گوشی رو سالم، تپل و مامانی گزارش کردن .
    دعا کنید...باشد که گوشی، سالم به دستمان برسد

.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

1 هندزفری

سلام
    رام سیانوژن از اولش هم با هندزفری مشکلی نداشت، آهنگ با کیفیت اجرا میشد، ولی دکمه های روی هندزفری کار نمی کرد. که این هم توی آخرین ورژن این رام یعنی 6.5 حل شده. جای نگرانی نیست.
    هندزفری بخر، حالشو ببر

13. این کاربر از hosseinriasati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سلام .
    دیروز بالاخره گوشی رسید . سالم و سرحال . بعد از ۲۴ ساعت کار کردن باش باید بگم... عالیــــــــــه . دست حسین عزیز هم خیلی خیلی درد نکنه که این چنوقته خیلی مزاحمش شدم .
    با رام اورجینالش کار کردم . میخوام سیانوژن بریزم حالا . فقط یه چیزی که توش گیر کردم این مموری ۸ گیگم هست . ۸ گیگ فول . حالا من میخوام رام بریزم چی به سر مموری میاد ؟ چیکار باید بکنم ؟
    و اینکه آخرین نسخه ی پایدار و بدون مشکل سیانوژن چیه ؟ همین ۶.۵ رو بریزم خوبه ؟ خصوصا برا موزیک و البته گیم مشکلی نداره ؟

مرسی .
    Last edited by OSEN; 15-05-2011 at 21:23.

15. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا سلام .
    دیروز بالاخره گوشی رسید . سالم و سرحال . بعد از ۲۴ ساعت کار کردن باش باید بگم... عالیــــــــــه . دست حسین عزیز هم خیلی خیلی درد نکنه که این چنوقته خیلی مزاحمش شدم .
    با رام اورجینالش کار کردم . میخوام سیانوژن بریزم حالا . فقط یه چیزی که توش گیر کردم این مموری ۸ گیگم هست . ۸ گیگ فول . حالا من میخوام رام بریزم چی به سر مموری میاد ؟ چیکار باید بکنم ؟
    و اینکه آخرین نسخه ی پایدار و بدون مشکل سیانوژن چیه ؟ همین ۶.۵ رو بریزم خوبه ؟ خصوصا برا موزیک و البته گیم مشکلی نداره ؟

مرسی .
    بابا دم حسین گرم نشون داد بچه بامعرفتیه

17. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •