میشه روی گوشی که ویندوز موبایل نسبه اون رو به 7 اپدیت کرد ؟
میشه روی گوشی که ویندوز موبایل نسبه اون رو به 7 اپدیت کرد ؟
سلام
ویدئو:
!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
رو بعضی میشه و رو بعضی خیر.![]()
سلام
مایکروسافت خبر داده که در اوایل سال اینده دو اپدیت برای Windows Phone 7 ارائه خواهد کرد.
اپدیت اول که در ژانویه ارائه خواهد شد copy & paste را برای ان به ارمغان خواهد اورد.
اپدیت دوم که میتواند در MWC 2011 ارائه شود احتمالا خصوصیات جدید جذابتری را برای ویندوزفون7 به ارمغان خواهد اورد.
بر طبق سایت Mobility Digest و اطلاعات ثبت شده زیر , ویندوزفون7 با اپدیت دوم قابلیت پشتیبانی از VoIP calling و Visual Voicemail را خواهد داشت:
VoIP calling قابلیت جدیدی است که هم اکنون در Android 2.3 Gingerbread ارائه شده است.
البته هنوز بطور رسمی اضافه شدن VoIP calling و Visual Voicemail به ویندوزفون7 برای سال اینده تایید نشده است .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی.
جا داره اینجا از دوست خوبم mahroo_z1 عزیز در این پست علاوه بر تشکر های معمول یه تشکر ویژه بکنم که با فعالیتهای مفیدشون ما رو در جریان آخرین اخبار مربوط به Windows Phone 7 قرار میدن.
امیدوارم سایر دوستان هم مانند جناب mahroo_z1 از این نوع فعالیتهای مفید داشته باشند.
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 14-12-2010 at 16:30.
دوستان جریان چیه که فایل منجر نداره پس چه جوری میشه فایل ها رو دید..
بلوتوثش چه طوری هست؟
سلام
البته در بعضی سایتا میزان رم و رام بعضی از گوشیهای فوق کمی متفاوت با مقدار نوشته شده در عکس بالا میباشد.
Last edited by mahroo_z1; 01-01-2011 at 13:15.
سلام
10 برنامه برتر رایگان و پولی Marketplace عبارتند از:
Last edited by mahroo_z1; 02-01-2011 at 19:57.
Microsoft XNA Framework Edition: Programming Windows Phone
یه ای بوک که شاید به درد بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . من روی hd2 ویندوز سون نصب کردم . می شه راهنمایی کنید چه جوری روش نرم افزار نصب کنم ؟؟؟
ایا نرم افزار های ویندوز 6.5 روی 7 هم نصب می شه ؟
چه جوری به مموری دسترسی داشته باشم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)