تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 53 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 526

نام تاپيک: ✎ آزمون های آزمایشی گـــــــــــــــزینـه دو

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=ashjaee;5528158]از روی سوالات سال سوم که نمیشه نطر جامع و درستی داد. خود شما مگر نگفتید که تخصص (!) گزینه 2 بیشتر روی کنکور هست و برای پای خیلی خوب نیست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین اکثر کسانی که به کانون ایراد می گیرند میگن سوالاتش آبکی و آسونه نه سخت و محاسباتی. (فیزیک)
    در همین آزمون 2 روز پیش کانون هم من با سوالی که سختی محاسبه داشته باشه روبرو نشدم.[QUOTE]

من هميشه گفتم اكثر سوالاي قلمچي اسون هستن و سوالات سختشون هم ( مخصوصا تو فيزيك ) به خاطر محاسبات پيچيده هست نه به خاطر مفهوم پيچيده سوالش .محاسبات فيزيك كنكور يچيده نيست و اين سختي كاذبه

اون كلمه رو هم درشت نوشتم كه اگه با فونت مشكلي داري راحت بخونيش .

من صد بار نوشتم،‌هي ارسال نمي شه. ديگه حوصله ندارم زياد توضيح بدم.
    دين و زندگي رو از اين بابت نگران نباش. اوايل برا همه وحشتناكه ولي بعدا مي افتي رو دورش. ضمنا حدود 60 درصد سوالا هم از همين تيپي هستن كه Alireza SM گفت. ضمنا تست هاي تاليفي به دردي نمي خورن. تست آزمون هاي آزمايشي بد نيست.
    كلا آيات و نكات گاج و كتاب هم مي تونه براي دين و زندگي كافي باشه.

اما در مورد آزمون هاي آزمايشي، بايد بگم هر كدوم رو انتخاب كردين برين تا اخر. البته از سوالات آزمون هاي ديگه هم استفاده كنين خوبه. من خودم چندتا قلمچي سال قبل رو دارم كه فعلا به محدودش نرسيديم. كلا از سوالات خوب حتما استفاده كنيد.
    راستي Ashjaee مي شه درصداي قلمچيتون رو بگين تا با گام اول تابستون مقايسه كنيم؟

حق با شماست بايد آزمون رو تا آخر ادامه بديم

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببخشید از کجا میشه فهمید جامعه آماری گزینه 2 چند نفر هستند؟
    مثلا رشته ریاضی پیش؟ کمتر از 30 هزار نفره؟
    بعد این جمعه مشخص میشه. چون هنوز کسی آزمونی نداده که تو پاسخ نامه اش تعداد رو نوشته شده باشه. شاید زنگ بزنن بهتون بگن. تو گام اول که ۳۳ هزار بود.
    قلم چی هم آزمون قبلی ۴۴ هزار بوده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

من هرچی تو سایت گزینه دو گشتم این برنامه محدوده 12 آزمونش رو پیدا نکردم.. کسی هست اینجا برامون بذاره؟

راستی درسته که آزمون های جامع گزینه دو همزمان با آزمون های جامع سنجش شده؟

فکر میکنید تو کدوم شرکت کنیم بهتره؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام وحید جان. اینجا گذاشتم:
    کد:
    کلا به نظر من سطح سوال ها از گزینه 2 آسانتر هست اما بعضی موقع تست های خیلی خوبی توی کانون پیدا میشه (خیلی بهتر از گزینه 2) اما خیلی کم هست. مثلا بخش سینماتیک آزمون 9 مهر (حتما گیر بیار). سوال از معادله مکان و حرکت پرتابی بود خیلی قشنگ. با هیچ فرمولی هم حل نمی شد فقط باید مفهوم بردار مکان و چندتا نکته دیگه رو بلد بودی)
    اما به نظر من اگر هم کسی کانون باشه نباید سوالای گزینه 2 رو از دست بده.

پروفسور ؛ تا يه كلمه تو پست من ديدي جوگير نشو و آيه علم نكن

من هميشه گفتم اكثر سوالاي قلمچي اسون هستن و سوالات سختشون هم ( مخصوصا تو فيزيك ) به خاطر محاسبات پيچيده هست نه به خاطر مفهوم پيچيده سوالش .محاسبات فيزيك كنكور يچيده نيست و اين سختي كاذبه

اون كلمه رو هم درشت نوشتم كه اگه با فونت مشكلي داري راحت بخونيش .
    بهتره کمی منطقی باشیم. آخر مگر می شود با بررسی چند تا آزمون (اونم سال سوم) به نتیجه کاملی رسید؟ شما که به حرف های خودتون هم اعتقاد ندارین. بابا اینجا شاید دونفر یه چیزی بخونن تصمیمشونو عوض کنن بعد شما میگین یه چیزی تو پست من دیدی جو گیر نشو جل الخالق!
    به هر حال شما اگر نگاهی به تست های کنکور چند سال قبل ببینین می فهمین که اتفاقا بخشی از سوالات (اتفاقا تو فیزیک) با محاسبات مشکل و وقت گیر همراه هست که دانش آموز به راه خودش شک کند. مثلا وقتی g رو به جای 10 مینویست 9.8 چه مفهومی رو میخوان تست بگیرن. (جواب با g =10 هم تو گزینه می زارن.)
    بگرد پیدا نکردی خودم سوال رو میزارم.

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من صد بار نوشتم،‌هي ارسال نمي شه. ديگه حوصله ندارم زياد توضيح بدم.
    دين و زندگي رو از اين بابت نگران نباش. اوايل برا همه وحشتناكه ولي بعدا مي افتي رو دورش. ضمنا حدود 60 درصد سوالا هم از همين تيپي هستن كه Alireza SM گفت. ضمنا تست هاي تاليفي به دردي نمي خورن. تست آزمون هاي آزمايشي بد نيست.
    كلا آيات و نكات گاج و كتاب هم مي تونه براي دين و زندگي كافي باشه.

اما در مورد آزمون هاي آزمايشي، بايد بگم هر كدوم رو انتخاب كردين برين تا اخر. البته از سوالات آزمون هاي ديگه هم استفاده كنين خوبه. من خودم چندتا قلمچي سال قبل رو دارم كه فعلا به محدودش نرسيديم. كلا از سوالات خوب حتما استفاده كنيد.

خوب پس یا باید کلا بیخیال دین و زندگی بشم یا اینکه منفی بزنم
    من هیچ کدوم از آزمونهای آزمایشی رو انتخاب نکردم مدرسه انتخاب کرد اونم 4تاشو
    از کجا گیر آوردید؟ منظورم اینه که از سایتی چیزی گرفتی؟

باز هم ممنون از شما

داره خودمونی میشه kOoRi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بعد این جمعه مشخص میشه. چون هنوز کسی آزمونی نداده که تو پاسخ نامه اش تعداد رو نوشته شده باشه. شاید زنگ بزنن بهتون بگن. تو گام اول که ۳۳ هزار بود.
    قلم چی هم آزمون قبلی ۴۴ هزار بوده.
    خوب قلمچی دقیقا می گفت که موقعی که برگه شما تصحیح شده جامعه آماری چند نفر بودن ... اما گزینه دو همه آزمونا می گفت که 33هزار و خرده ای ، یعنی کل ثبت نام کننده ها رو می گفت، معلوم نبود چند نفر امتحان دادن ...
    اگه زیر 30 هزار باشه این دفعه یه خرده حالم گرفته میشه که نرفتم قلمچی ...

خوب پس یا باید کلا بیخیال دین و زندگی بشم یا اینکه منفی بزنم
    نه دوست عزیز شدیدا در اشتباهید، سوال های دین و زندگی چطور بگم، یه جورایی لِم داره، یعنی شما سوالای کنکور سال های قبل یا همین آزمون های آزمایشی رو ببینی کم کم متوجه میشی از چه چیزایی سوال میاد ... بعد که بخونی بهت قول میدم خیــــــلی راحت میشه برات ...
    من سال سوم قلمچی بودم دینی همیشه حدود 10-20 درصد میزدم ... تابستون هم گزینه 2 امتحانای اول همین حدودا یا حتی 2 درصد هم زدم : دی
    ولی یه بار قشنگ نشستم عین آدم خوندم، با شیوه سوال دادن طراح ها هم آشنا شدم، تونستم 88 بزنم
    Last edited by kOoRi; 19-10-2010 at 21:03.

7. این کاربر از kOoRi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب قلمچی دقیقا می گفت که موقعی که برگه شما تصحیح شده جامعه آماری چند نفر بودن ... اما گزینه دو همه آزمونا می گفت که 33هزار و خرده ای ، یعنی کل ثبت نام کننده ها رو می گفت، معلوم نبود چند نفر امتحان دادن ...
    اگه زیر 30 هزار باشه این دفعه یه خرده حالم گرفته میشه که نرفتم قلمچی ...
    تو آزمون های غیرحضوری شاید این طور بوده ولی تو آزمون های حضوری شرکت کننده کارنامه صبح شنبه با چند روز بعد چند تا تفاوت داشت. یعنی کارنامه های بیشتری که اصلاح می شد تراز و ... فرق می کرد.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام وحید جان. اینجا گذاشتم:
    کد:
    کلا به نظر من سطح سوال ها از گزینه 2 آسانتر هست اما بعضی موقع تست های خیلی خوبی توی کانون پیدا میشه (خیلی بهتر از گزینه 2) اما خیلی کم هست. مثلا بخش سینماتیک آزمون 9 مهر (حتما گیر بیار). سوال از معادله مکان و حرکت پرتابی بود خیلی قشنگ. با هیچ فرمولی هم حل نمی شد فقط باید مفهوم بردار مکان و چندتا نکته دیگه رو بلد بودی)
    اما به نظر من اگر هم کسی کانون باشه نباید سوالای گزینه 2 رو از دست بده.

بهتره کمی منطقی باشیم. آخر مگر می شود با بررسی چند تا آزمون (اونم سال سوم) به نتیجه کاملی رسید؟ شما که به حرف های خودتون هم اعتقاد ندارین. بابا اینجا شاید دونفر یه چیزی بخونن تصمیمشونو عوض کنن بعد شما میگین یه چیزی تو پست من دیدی جو گیر نشو جل الخالق!
    به هر حال شما اگر نگاهی به تست های کنکور چند سال قبل ببینین می فهمین که اتفاقا بخشی از سوالات (اتفاقا تو فیزیک) با محاسبات مشکل و وقت گیر همراه هست که دانش آموز به راه خودش شک کند. مثلا وقتی g رو به جای 10 مینویست 9.8 چه مفهومی رو میخوان تست بگیرن. (جواب با g =10 هم تو گزینه می زارن.)
    بگرد پیدا نکردی خودم سوال رو میزارم.
    اون بخش قرمز همه چي رو در مورد اطلاعات و منطق شما ثابت ميكنه نيازي نيست چيزي بگم .

در مورد بخش آبي رنگ هم عرض كنم كه من آزمون هاي پارسال پيش دانشگاهي و سوم تجربي و سال قبل از اون دوم رياضي رو دارم . فردا يه عكس از همشون ميگيرم تا نگاه كنين و بيخودي تهمت نزنين به من .

واقعا شما فكر ميكني محاسبه سخت يعني اينكه شتاب جاذبه رو 9.8 بدن ؟ تو يا محاسبه نديدي به عمرت يا داري همينجوري يه چيزي ميگي .
    محاسبات سخت رو وقتي ميفهمي يعني چي كه مجبور بشي هنگام حساب كردن برآيند ميدان هاي الكتريكي نيروها رو در جهت هاي مختلف از روي نسبت هاي مثلثاتيشون زاويه هاشون رو از هم حساب كني و بعد نيروها رو يكي يكي ساده كني

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

من هرچی تو سایت گزینه دو گشتم این برنامه محدوده 12 آزمونش رو پیدا نکردم.. کسی هست اینجا برامون بذاره؟

راستی درسته که آزمون های جامع گزینه دو همزمان با آزمون های جامع سنجش شده؟

فکر میکنید تو کدوم شرکت کنیم بهتره؟
    بابا ایها الناس دعوا نکنید.. جوابه منو بدید بهتره

میخوام برم ثبت نام !

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا ایها الناس دعوا نکنید.. جوابه منو بدید بهتره

میخوام برم ثبت نام !
    چشم. من دیگه ادامه نمی دم. این بحث به جایی نمیرسه.
    توی پست اول همین تاپیک گذاشته شده.
    Last edited by ashjaee; 20-10-2010 at 12:37. دليل: اشتباه تایپی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •