پوشه dataبازیهایی که پسوند obbدارن باید کجا کپی کرد تا بازی اجرا بشه با دیتاهایی که این پسوند دارن مشکل دارم در اجرای بازی![]()
پوشه dataبازیهایی که پسوند obbدارن باید کجا کپی کرد تا بازی اجرا بشه با دیتاهایی که این پسوند دارن مشکل دارم در اجرای بازی![]()
کسی نیست اینجا به ما جواب بده![]()
یه پوشه به اسم obb تو sdcard/data بساز و فایلها رو اونجا بریز.
ویرایش: آدرس اشتباهی دادم پوشه رو اینجا بساز: sdcard / android
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
Last edited by ali6049; 22-05-2013 at 19:46.
سلام
رو گوشی که xperia arc s هست بازی آسفالت 5 رو ریختم دیتاشم کپی کردم رو پوشه gameloft اما موقع اجرا صفحه گوشی سیاه میشه و بعد از 5 6 دقیقه میاد رو صفحه اصلی گوشی.
چکارش باید بکنم که درست بشه؟
اقا من نمیدونم گوشیم چه نوع ژردازنده ای است شما لطفا کمک کنید! من می خوام بازی shadowgun انجام بدم؟
گوشی: WINTOCH Q73
من فقط میتونم دو تا نکته بگم.
1_ بازی رو مناسب با خود گوشی انتخاب کنید.
2_ وقتی از کامپیوتر بازی موبایل دانلود میکنید به محض دانلود شدن بازی موبایل سریع توسط انتی ویروس ان را اسکن کنید.
سلام
من بازی Fantasy Heroes v1.0.5
رو رو تبلت سامسونگ نصب کردم و همونطور که گفته شده بود پوشه ی دیتا رو تو مسیر
Android \ data
کپی کردم
اما باز وارد بازی نمیشه
و گویا چیزی کم داره
گوشه ی بالا سمت چپ این نوشته هست
expPath=/mnt/sdcard/android/obb/.com.userjoy.RD11109MAM
و یک خط پایین تر نوشته
mainPath=
وجلوی مساوی خالیه
تو صفحه یک کلید هست که نوشته شروع دانلود. اون رو هم میزنم میگه چیزی پیدا نشد!!
بیخشید من الان میخوام gta vice city رو بریزم وقتی میخوام دیتاشو توی obb کپی کنم ارور میده و کپی نمیشه کسی میدونه باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان منم یه سوال تکراری دارم که با خوندم جوابها نتونستم یاد بگیرم
من بازی مدرن کومبات 4 رو دیتاش رو دانلود کردم و الان به ترتیب اینکارها رو کردم
1- بازی رو نصب کردم
2- دیتا رو اکسترکت کردم که یه فایلی به اسم
درست شد که اون رو ریختم تو مسیرcom.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb
بازی رو اجرا کردم و پیغام دانلود با وای فای رو داد که بله رو زدم و پیغام داد که با موفقیت دانلود شد و بازی یه صفحه اومد به اسمsdcard / android/data
که یه مقدار که در حال لود شدن هستش ارم گاملوفت میاد و باز همین پروسه دریفات دیتا میاد و باید بله بزنی و دوباره همین مراحلmania.apk
احتمالا در یه جا باید اشتباه کنم که نمیفهمم
حالا سوالم :
1- این فایل obb رو اکسترکت کنم با تغییر پسوندش به rar و بعد اون رو بریزم تو مسیرsdcard / android/data یا همونطوری دست نزده کپی کنم و این که تو یه پوشه درست کنم بنویستم gameloftویا obb بعد دیتا رو تو این شاخه بریزم؟ sdcard / android/data/gameloft
2- این پوشه gameloft تو شاخه اصلی اس دی کاارت که تو بعضی اموزشها هستش رو کجا پیدا کنم؟
من بازی 800 مگی 9mm را unzip کردم حجمش شد 1.6 گیگ یا بازی 900 مگی gangstar rio را انزیپ کردم حجمش شده 2.20 گیگ
چطور همچنین چیزی امکان پذیر هست.?
میخوام بازی فیفا 12 را دونلود کنم حجمش 1.2 هست .کسی میدونی حجم این بازی وقتی انزیپ بشه چقدر میشه؟؟؟
چون 1.5 گیگ بیشتر جا ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)